Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η προδοσία στο Αιγαίο κορυφώνεται

pn_aigaio__article

Η προσέγγιση του πολύ σοβαρού αυτού θέματος πρέπει να γίνει με το σκεπτικό ότι ο γεωγραφικός χώρος της Θράκης, του Αιγαίου, της Ιωνίας και της Κύπρου είναι ενιαίος και ζωτικός. Άρα αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η εδραίωση της παρουσίας μας σ’ αυτό τον γεωγραφικό χώρο και η διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Ο διαμοιρασμός αυτού του χώρου, έστω και οικονομικός, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα έχει ως αποτέλεσμα έντονα προβλήματα, διεκδικήσεις και στρατιωτικές συγκρούσεις. Ο διαμοιρασμός είναι ο σκοπός των ΗΠΑ και της ΕΕ και έχει σχεδιαστεί ιστορικά από την εποχή της Μικρασιατικής Καταστροφής και από τις τότε Μεγάλες Δυνάμεις για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Ο τουρκικός επεκτατισμός τροφοδοτείται από αυτόν τον σχεδιασμό. Μειονότητα της Θράκης, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, Διχοτόμηση της Κύπρου, σχέδιο Ανάν, τωρινή οικονομική κρίση είναι το ίδιο και το αυτό σχέδιο υπονόμευσης της Ελλάδας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων με τελική και οριστική επιδίωξη την ολοκληρωτική εξάλειψη του Ελληνισμού από την Ανατολική Μεσόγειο. Τα σχέδια αυτά προωθούνται μέσω της Τουρκίας με ξεκάθαρους μακροχρόνιους στόχους και με πολιτικοστρατιωτικό δυναμισμό. Στόχος των εχθρών μας (Αμερικανοσιωνιστές, Τούρκοι, ΕΕ και δορυφόροι αυτών) είναι ο διαμοιρασμός του Αιγαίου κατ’ αρχήν στο θέμα του πολιτικοστρατιωτικού ελέγχου και εκ των υστέρων ο πλήρης αφελληνισμός του. Σ’ αυτό το σημείο αντιλαμβανόμαστε πόσο προδοτική είναι η πρόταση της μνημονιακής συγκυβέρνησης για συγκυριαρχία της Ε.Ε. στην Ελληνική ΑΟΖ.

Για να ανατραπούν τα αναφερθέντα εφιαλτικά  σχέδια των εχθρών μας θα πρέπει να είναι καταλυτική η ισχύς των Ενόπλων μας Δυνάμεων σε συνδυασμό βέβαια με τον πατριωτισμό των Ελλήνων για την προάσπιση του Έθνους. Ενώ λοιπόν  οι παραπάνω αναφερόμενοι σχεδιασμοί των εχθρών μας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η μνημονιακή συγκυβέρνηση των προδοτών ανατρέπει με τις ενέργειές της κάθε έννοια ισορροπίας δυνάμεων στο Αιγαίο τόσο στον αέρα όσο και στη θάλασσα. Η μνημονιακή Ελλάδα έχει παγώσει κάθε εξοπλιστικό της πρόγραμμα, οδήγησε την αμυντική της βιομηχανία στο χείλος της καταστροφής, εξευτέλισε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με μισθούς πείνας και ίσως το κυριότερο , έχει κατακερματίσει τον κοινωνικό ιστό με αποτέλεσμα το συλλογικό ψυχολογικό κλίμα να βρίσκεται σε θλιβερό επίπεδο. Εδώ και 100 χρόνια ποτέ η Ελλάδα δεν είχε τέτοια απόκλιση ισχύος με την Τουρκία στις δυνάμεις αέρος και θάλασσας. Μην αυταπατώμεθα. Η σύγκρουση στο Αιγαίο θα κριθεί στον αέρα και στη θάλασσα.

Από το 2015 η Τουρκία θα έχει αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα στην θάλασσα με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα των 3.000 νησίδων. Αυτό που έγινε στα Ίμια οι Τούρκοι είναι πλέον σε θέση να το επαναλάβουν πολύ πιο αποτελεσματικά σε πολλαπλά ταυτόχρονα νησιωτικά μέτωπα, κάτι που θα είναι πρακτικά αδύνατο να αντιμετωπίσει το ελληνικό πολεμικό ναυτικό με την υπάρχουσα ισχύ των δυνάμεών του. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ισχύ της πολεμικής μας αεροπορίας. Διαμορφώνεται συντριπτική ποσοτική τουρκική υπεροπλία στον αέρα και με την εισαγωγή του μαχητικού πέμπτης γενιάς  (Stealth) η τουρκική αεροπορία θα γίνει αόρατη στο Αιγαίο. Η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας μετέχει στο πρόγραμμα συμπαραγωγής του μαχητικού πέμπτης γενιάς F-35 JSF (Joint Strike Fighter). Η εμπλοκή στο Αιγαίο αυτού του αεροσκάφους θα δημιουργήσει πρωτοφανές χάσμα εις βάρος της Ελλάδας και θα ανατραπεί πλήρως κάθε έννοια ποσοτικής και ποιοτικής ισορροπίας. Ήδη σήμερα με τον αριθμό των αναβαθμισμένων F-16 που διαθέτει η THK (Τurk Hava Kuvetleri= τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις), και τα οποία υποστηρίζονται από την τουρκική αεροπορική βιομηχανία, η ισορροπία δυνάμεων έχει ανατραπεί.

Οι παρακάτω πίνακες αποδεικνύουν με αριθμούς (προβολή για το έτος 2015) τα ισχυριζόμενα.

Για να ανατραπεί προς όφελος της Πατρίδας και του Έθνους μας η διαμορφούμενη ανισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο πρέπει άμεσα να σχεδιάσουμε και να πάρουμε αποφάσεις απέναντι στην τουρκική απειλή σε πολιτικό, διπλωματικό και κυρίως στρατιωτικό επίπεδο. Αλλιώς θα βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων με την Τουρκία να μας υπαγορεύει την συνολική πολιτική της χώρας, ακόμη και να πετυχαίνει τις διεκδικήσεις της, που είναι διεκδικήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με την απειλή χρήσης των υπέρτερων στρατιωτικών της δυνάμεων. Τις αποφάσεις αυτές δεν μπορεί  και δεν θέλει να τις πάρει το σάπιο πολιτικό σύστημα και το προσωπικό που διαχειρίζεται αυτό το σύστημα. Γι’ αυτό πρέπει άμεσα να φύγει από την εξουσία.

 

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα  της Ελλάδας, την Αξιοπρέπεια της Πατρίδας και τον ζωτικό γεωγραφικό χώρο του Έθνους. 

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-prodosia-sto-aigaio-korufwnetai#.UbXvbNLwmCg#ixzz2VpM61y8b

Exit mobile version