Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΣΦΑ: Ο Σαμαράς ξεπουλάει το φυσικό αέριο στους Αζέρους και μας κάνει δορυφόρο της τουρκίας!

?????????????????????????????????????????????????????

Και επίσημα πλέον αποδεικνύεται πως η Ελλάδα, ελέω της ψοφοδεούς κυβέρνησης Σαμαρά, αποτελεί δορυφόρο της Τουρκίας, κατόπιν απαιτήσεως των Αμερικανών «συμμάχων». Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε πως η ρωσική Sintez απέσυρε την προσφορά της για τη ΔΕΣΦΑ, ενώ η επίσης ρωσική Gazprom, δεν κατέθεσε καν πρόταση για την εξαγορά της ΔΕΠΑ. Κατόπιν αυτών των τραγικών για τα ελληνικά συμφέροντα εξελίξεων, η αζέρικη Socar παρέμεινε ως ο μοναδικός υποψήφιος αγοραστής της ΔΕΣΦΑ, προοπτική την οποία προώθησαν με κάθε δυνατό μέσο οι Αμερικανοί και προφανώς σχετίζεται άμεσα με το ταξίδι Σαμαρά στο Αζερμπαϊτζάν, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Κίνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ρωσικές εταιρείες είχαν καταθέσει τις οικονομικά πιο συμφέρουσες προτάσεις για την εξαγορά των ΔΕΣΦΑ και ΔΕΠΑ, εντούτοις οι συνεχείς τρικλοποδιές από το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με τις υποδείξεις της κυβέρνησης των υποτακτικών της Αθήνας, υποχρέωσαν τους Ρώσους να αποσυρθούν από ένα παιχνίδι το οποίο -διόλου άδικα- θεωρήθηκε στημένο και προαποφασισμένο. Η είδηση για την μη υποβολή δεσμευτικής προσφοράς από την ρωσική Sintez, μεταδόθηκε από το Reuters, το οποίο επικαλείται δήλωση στελέχους της εταιρείας και επιβεβαιώνεται από δύο Έλληνες αξιωματούχους, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ιδιωτικοποίησης.

Τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, αναμένεται να έχουν ακόμη δυσμενέστερες προοπτικές. Το Αζερμπαϊτζάν, αποτελεί χώρα η οποία βρίσκεται στη στενή επιρροή της Τουρκίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά μας συμφέροντα. Επί της ουσίας, η κυβέρνηση Σαμαρά άνοιξε την “κερκόπορτα” στον τουρκικό παράγοντα, ο οποίος μετά τις μαρίνες της χώρας, βάζει χέρι σε ένα πεδίο ύψιστης εθνικής σημασίας, το ενεργειακό.

Η Χρυσή Αυγή είχε εξ’ αρχής επισημάνει τις δόλιες μεθοδεύσεις των ανδρείκελων της κυβέρνησης Σαμαρά, οι οποίοι όχι μόνο ξεπουλούν την περιουσία του Ελληνικού Λαού και τον εθνικό μας πλούτο, αλλά τον ξεπουλούν έναντι πινακίου φακής σε εχθρικά χέρια, τα οποία δύνανται ανά πάσα στιγμή να πλήξουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Εν τέλει, η σημερινή εξέλιξη, καθιστά ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση αποτελεί υποχείριο του αμερικανικού παράγοντα, οι δε μεθοδευμένες και προδοτικές της αποφάσεις συντελούν ώστε η Ελλάδα να καταστεί ένας ακόμη τουρκικός δορυφόρος στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την κάτωθι σχετική ανακοίνωση: “Αποτελεί εθνικό έγκλημα η εκχώρηση της πλέον νευραλγικής εταιρείας για την εθνική μας οικονομία και ασφάλεια στους τουρκόφωνους Αζέρους. Η Ελλάς μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας με την υπογραφή της συγκυβέρνησης. Το ελληνικό φυσικό αέριο αποτελεί τεράστια ελπίδα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας και ο Σαμαράς μετατρέπει τους τούρκους σε ρυθμιστές κάθε εθνικής μας στρατηγικής. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΣΦΑ: Η ενέργεια πρέπει πάση θυσία να παραμείνει σε ελληνικά χέρια! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/depa-desfa-ediwjan-tous-rwsous-jepoulane-stous-azerous-kai-mas-kanoun-doruf#.UbXyHtLwmCg#ixzz2VpP03rOH

Exit mobile version