Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε την μνήμη των Ελλήνων του Διστόμου δε σεβάστηκαν τα κοράκια του πολιτικού κατεστημένου

apo_distomo__article

Χωρίς ιερό και όσιο τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος: Ακόμα και στο χώρο του μαρτυρίου των προγόνων μας, τα κοράκια του “συνταγματικού τόξου” εξύβριζαν την Χρυσή Αυγή. Τσίπρας, Νεοδημοκράτες, ΚΚΕδες και Καμμένος σε ρόλο τυμβωρύχων, έκαναν πολιτική σπέκουλα πάνω στο μνημείο των σφαγιασθέντων του Διστόμου. Χαρακτηριστικό ήταν το χαζοχαρούμενο γελάκι του Καμμένου στον τόπο του μαρτυρίου. Δήλωσαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του καταρρέοντος κλεπτοκρατικού τόξου, εκτοξεύοντας πάλι λάσπη και γελοίες κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής:

Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης: «Η πολιτεία και ο ελληνικός λαός οφείλει να καταδικάζει εμπράκτως όσους σήμερα είναι εκφραστές του ναζισμού, εκφραστές της ναζιστικής και φασιστικής ιδεολογίας στην Ελλάδα».

Πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας: «Χρειάζεται επικαιροποίηση του θεσμικού πλαισίου, για προστασία της κοινωνίας από τους νοσταλγούς των Ναζί που, όταν δεν δολοφονούν και εκβιάζουν, κηρύττουν το μίσος ξεδιάντροπα στη Βουλή, αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα. Έχουμε όλοι χρέος να υψώσουμε μια ασπίδα προστασίας στην ιστορική μνήμη αλλά και στη Δημοκρατία που απειλείται από τους νεόκοπους νοσταλγούς των ναζί και από τον κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας μας».

Πάνος Καμμένος, ΑΝΕΛ: «Σε αυτόν εδώ τον τόπο που έχει ποτιστεί με αίμα Ελλήνων, βρεφών, μεσήλικων, γερόντων από το ναζισμό, δεν χωράνε σβάστικες και ναζιστικοί χαιρετισμοί. Πρέπει όλοι μαζί να τους απομονώσουμε και να ενωθούμε».

Γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας: «Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, όπως και η κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών νόμων και μέτρων, το τσάκισμα των νεοναζιστικών και ναζιστικών αντιλήψεων και πρακτικών, προϋποθέτουν ανάπτυξη της πάλης, άλλο δρόμο ανάπτυξης για την ελληνική κοινωνία, που σημαίνει αποδέσμευση από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με τον λαό πραγματικά στην εξουσία».

Πάνω από τον τόπο μαρτυρίου Ελλήνων, όλο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο ή αλλιώς “συνταγματικό τόξο” πολιτικολογεί, υβρίζοντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής με Δελτίο Τύπου επισήμανε: “Η σφαγή στο Δίστομο υπήρξε ένα φρικτό έγκλημα πολέμου κατά του Ελληνισμού. Σήμερα, 69 χρόνια μετά, οι ψυχές των πεσόντων συμπατριωτών μας ζητούν δικαίωση. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διεκδίκηση όλων των πολεμικών επανορθώσεων και την εξόφληση του κατοχικού χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα που ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την συνθήκη των Παρισίων. Η υποταγή της τρικομματικής συγκυβέρνησης στην Γερμανία των τοκογλύφων δεν θα περάσει“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oute-thn-mnhmh-twn-ellhnwn-tou-distomou-de-sebasthkan-ta-korakia-tou-politi#.UbYXQflM_RM#ixzz2Vq35Huz5

Exit mobile version