Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Athens Gay “Pride” και ο Τσε

gayche__article

Έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα η παρέλαση των “αποπροσανατολισμένων” με ισχνή συμμετοχή (Ούτε 1500 άτομα δεν ήταν), παρά την ανελέητη προπαγανδιστική προσπάθεια 14 ΜΜΕ, της Αμερικάνικης Πρεσβείας, του Δήμου Αθηναίων ακόμη και του Hilton Hotel.

Είναι της πάσης γνωστό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων με τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα έλκονται από “αριστερούς επαναστάτες” θεωρώντας, και όχι αδίκως τις περισσότερες φορές, πώς ήταν και οπαδοί της “ελεύθερης έκφρασης” και της “διαφορετικότητας”… Ο ΤΣΕ λοιπόν είναι ο κατ’ εξοχήν “ήρωας” των κάθε λογής λοβοτομημένων προοδευτικών.

Αλλά μιας και ο “αποπροσανατολισμένος” της φωτογραφίας δείχνει να έχει για ίνδαλμα τον ηγέτη της επανάστασης της Κούβας ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Τσε Γκεβάρα για τους ομοφυλόφιλους:

“Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που… η περίπτωσή τους μας ανησυχεί περισσότερο” λέει ο Τσε αναφερόμενος στην φυλακή Nueva Carceral de la Havana del Est, και συντονίζει την Umap που θα είναι οι φύλακες που θα επιβλέπουν τους “διεφθαρμένους”. Ο Τσε επίσης είναι ο υπεύθυνος για την τύχη του κάθε ομοφυλόφιλου που φτάνει μέχρι και στη θανατική ποινή. Χωρίς δίκη φυσικά. Λίγο αργότερα μετά την επιτυχία του πρώτου στρατοπέδου ο Τσε θα ανοίξει άλλα 3 στατόπεδα συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους.

Την επόμενη φορά με μπλούζα….Στάλιν “σύντροφε”.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-athens-gay-pride-kai-o-tse#.UbYbY_lM_RM#ixzz2Vq7LqDCj

Exit mobile version