Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αγρινίου, Αιγίου, Καβάλας, Ελληνική Αυγή για την Αθήνα

nnnnnnnnnnnn__article

Την Κυριακή, 09/06/2013, Κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλή τον Βουλευτή του νομού, Συναγωνιστή Κων/νο Μπαρμπαρούση και τον Τομεάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση με έντυπο υλικό κι εφημερίδες του Κινήματος, στον ορεινό Δήμο Θέρμου. Η ανταπόκριση του απλού Έλληνα πολίτη στην εικόνα των Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου, υποδηλώνει το ανοδικό κλίμα που αργοπορημένα μεν, καταγράφουν ακόμα και οι πλέον εχθρικές εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Οι Συναγωνιστές με συγχρονισμένες κινήσεις διένειμαν το έντυπο υλικό του Κινήματος και κατόπιν στο δρόμο προς την επιστροφή πέρασαν από όλα τα χωριά, μέχρι εξαντλήσεως του υλικού.

Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης, ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες, για τον αγώνα που καθημερινά διάγουν οι Βουλευτές του Κινήματος, τον ανελέητο και βρόμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει το σύστημα εναντίον μας, αλλά και τη θέλησή μας να βαδίσουμε Εμπρός, μέχρι την τελική Νίκη.

Τ.Ο. Αγρινίου
Πάροδος Κυριαζή
Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλ: 26410 23271

Ομιλία στα γραφεία της Δημοτικής Παρατάξεως “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”

Η δημοτική παράταξη “Ελληνική Αυγή”, η οποία αγωνίζεται για την ενημέρωση των μελών και φίλων της αλλά και απλών δημοτών που ενδιαφέρονται για μια ουσιαστική προσέγγιση των προβλημάτων και των εξελίξεων στο Δήμο της Αθήνας, συνεχίζει την ακατάπαυστη δραστηριότητά της και με ομιλίες πάνω σε Πολιτειακά, δημοτικά και θέματα πολιτικού προβληματισμού. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το απόγευμα της 31ης Μαΐου πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα “Ο επιβεβλημένος δρόμος για έξοδο από τη σύγχρονη πολιτική και πνευματική κρίση”.  Ομιλητής ήταν ο δημοσιογράφος και τέως διπλωματικός ακόλουθος Μ.Τ. ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως ζώντας σε μια εποχή αντιπνευματική, όπου όλα εκχυδαΐζονται και όλα ισοπεδώνονται στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης εξέλιξης και μιας δήθεν προόδου, με θλίψη κι απόγνωση, οι περισσότεροι Έλληνες, παρατηρούμε τη διολίσθηση της ζωής μας στα πιο χαμηλά σκαλοπάτια της Εθνικής αυτοπεποίθησης, της υποβάθμισης της πατριωτικής πίστης και της αφυδάτωσης της πολιτικής ωριμότητας κι ευθύνης.  Καυτηρίασε το γεγονός πως για 39 χρόνια η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών “…χλεύασαν κάθε πατρογονική Αξία που έδινε νόημα στις ζωές των γονιών και τις δικές μας και απογύμνωσαν σιγά-σιγά τη σκέψη μας από όλα όσα έδιναν πνοή και νόημα στη καθημερινότητά μας, εν ονόματι της εξέλιξης και του βλακώδους και χυδαίου εκμοντερνισμού.»  Ολοκληρώνοντας την ομιλία του είπε πως “…σήμερα, έχοντας βυθισθεί σε πνευματικό και κοινωνικό τέλμα, έχοντας κυλιστεί μέσα στη λάσπη, αναδυόμενοι από το βάλτο στον οποίο μας έριξαν μέσα…» με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  σαν ηγέτιδα δύναμη, οι Έλληνες μπορούν να αντιστρέψουν αυτή την  φθίνουσα πορεία του Έθνους και να επαναφέρουν την Εθνική Υπερηφάνεια μέσα στις Ελληνικές ψυχές.  Ακολουθώντας με πίστη τις Αρχές και τα Εθνικά Ιδανικά τα οποία πρεσβεύει ο Αρχηγός μας, όλοι μαζί μπορούμε να αναδομήσουμε ένα κράτος δικαίου για τους Έλληνες που αγαπάνε την Πατρίδα τους και θέλουν να την παραδώσουν ακέραια και δυνατή στις επόμενες γενιές!  Μέχρι την τελική Νίκη!

Ενημερωτική δράση στην πόλη του Αιγίου

Η Τ.Ο Αιγίου πραγματοποίησε ενημερωτική δράση το Σάββατο, 8 Ιουνίου, στις 21:00 μ.μ. με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής δράσης, πολλές φορές ο κόσμος μας έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του, παροτρύνοντάς μας να συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα και να μην υποχωρήσουμε. Η δράση ξεκίνησε με πορεία από τα γραφεία της Τοπικής και κατευθύνθηκε προς το κέντρο της πόλης.

Τ.Ο. Αιγίου
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία με θέμα Πειθαρχία και Ιεραρχία

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γραμματέως της Τοπικής, συναγωνιστή Δημήτριου Βογιατζή, με θέμα «Πειθαρχία και Ιεραρχία».

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε με μια σύντομη αναφορά σε θέματα της επικαιρότητας, τα οποία δικαιώνουν περίτρανα τις θέσεις που διαχρονικά εκφράζει η Χρυσή Αυγή. Στην αρχή αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για το παραεμπόριο και στις τελευταίες δηλώσεις της Φωτεινής Πιπιλή και του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς και στην πρόσφατη δημοσκόπηση του zougla.gr.

Στο κύριο μέρος της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην απαραίτητη έννοια της ενότητας, ως βασική προϋπόθεση για την Τελική Νίκη. Για να υπάρξει ενότητα απαιτείται αλληλεγγύη μεταξύ των συναγωνιστών, καθώς και Πειθαρχία, η  οποία αποτελεί την εξωτερική δύναμη που εναρμονίζει την θέληση όλων σε μία ιδέα για την πραγμάτωση ενός κοινού Σκοπού. Σ’ αυτό το σημείο ο συναγωνιστής ανέφερε πως «πολλοί μπορούν να επιδείξουν εύκολα θάρρος, αλλά μόνο οι ανώτεροι άνθρωποι μπορούν να έχουν πειθαρχία».

Μιλώντας στην συνέχεια για την Ιεραρχία, διευκρίνισε την ετοιμολογία της λέξης, ότι προέρχεται από τις λέξεις Ιερός και Αρχή (=εξουσία). Η Ιεραρχία ενσαρκώνει τη δομή της Φύσης, αποτελεί εγγύηση ορθής και συνεπούς λειτουργίας ενός οργανισμού. Επιβάλλεται από την φυσική επιλογή και από τη βιοψυχική ανάγκη του ανθρώπου που επιζητά  την «Αρχή» που θα τον κάνει να πιστέψει, να απελευθερώσει την κινησιουργό δύναμή του που είναι η θέληση και να αγωνιστεί για τον τελικό Σκοπό.

Με το πέρας της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους συναγωνιστές. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Καβάλας
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-agriniou-aigiou-kabalas-ellhnikh-augh-gia-thn-athhna#.UbZJe_lM_RM#ixzz2VqvSNtFF

Exit mobile version