Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Όλοι εναντίον μας και Εμείς εναντίον ΟΛΩΝ! Έχουν λυσσάξει τις τελευταίες μέρες όλοι τους από τα παπαγαλάκια μέχρι τους σάπιους πολιτικάντηδες να βρίζουν την Χρυσή Αυγή. Πάντοτε μας λασπολογούσαν και διέδιδαν ψέματα για τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά αυτό που συμβαίνει τελευταία είναι άνευ προηγουμένου. Μας περνάν για κορόιδα; Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, γι΄ αυτό έχουν φάει τις γραβάτες τους. Η Χρυσή Αυγή έχει αγγίξει το 20% και τρίζουν οι καρέκλες τους και οι παχυλοί μισθοί τους. Δεν θα τους περάσει όμως. Ο Λαός ξύπνησε και όση λάσπη και να πετάξουν, επιστρέφεται στην μούρη τους. Πάρτε το απόφαση βρωμερά γρανάζια του διεφθαρμένου καθεστώτος: Ερχόμαστε και το “λάδι” που σας τρέφει, θα στερέψει…

Ν. Θ.

Ούτε την μνήμη των Ελλήνων του Διστόμου δε σεβάστηκαν τα κοράκια του πολιτικού κατεστημένου

Συνεχώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ανοχή της κυβέρνησης προς τους αναρχικούς. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που δείχνουν ότι επί της ουσίας το σύστημα τρέφει τους αριστεριστές (γνωστούς ως μπαχαλάκηδες) και τους καλύπτει σε όλες τις παράνομες ενέργειες τους. Πρόκειται για πολλούς βαρυποινίτες που έχουν κάνει πολλαπλά εγκλήματα (μέχρι και δολοφονίες) και σε όλα αυτά, φυσικά, ο Ρουπακιώτης αντιδρά δίνοντας άδεια από τις φυλακές. Όπως η περίπτωση του Σπύρου Δραβίλα, συνεργό του Παλαιοκώστα και του αλβανού δολοφόνου Ριζάι. Συνεπώς, ο εν λόγω αντεξουσιαστής μετά την χορήγηση άδειας, δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του. Αυτή είναι η κατάντια ενός κράτους που άγεται και φέρεται από τις επιταγές των αριστεριστών και κάνει κυριολεκτικά «τούμπες» σε κάθε απόφασή τους.

Ε.Χ.

Όλο το σύμπαν παραδέχεται την αποτυχία του Μνημονίου εκτός από τους ξεπουλημένους της τρικομματικής

Επενδύσεις και κουραφέξαλα

Εδώ και τόσες μέρες τα κανάλια μας βομβαρδίζουν με την περιβόητη ανάπτυξη και τα σχέδια της συγκυβέρνησης Σαμαρά για να σωθεί η Ελλάδα. Ο Σαμαράς σύμφωνα με τα ΜΜΕ πηγαίνει στο Κατάρ για να φέρει επενδύσεις, κάνει ανοίγματα στην Κίνα με ταξίδια στην Άπω Ανατολή και συνομιλεί με τους Ρώσους με συνεχείς επισκέψεις αξιωματούχων στο Μαξίμου. Η πραγματικότητα όμως διαψεύδει και τον Σαμαρά και τα παπαγαλάκια του από το Κατάρ η Ελλάδα αποκόμισε ένα τζαμί από την Κίνα περισσότερα κινέζικα προϊόντα στα λιμάνια της Ελλάδας για την εγχώρια και ευρωπαϊκή και αγορά. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την αποχώρηση των Ρώσων από την  διεκδίκηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ. Με μοναδικό «επενδυτή» τους τουρκόφωνους Αζέρους! Αν είναι δυνατόν!  Ο Σαμαράς που έγινε πρωθυπουργός αρπάζοντας την ψήφο των Ελλήνων για να κάνει την Ελλάδα πόλο ανάπτυξης ξεπουλάει τις υποδομές της χώρας κάνοντας την πατρίδα μας δορυφόρο της τουρκίας μετατρέποντάς τους μάλιστα σε ρυθμιστές της Εθνικής μας στρατηγικής! Η περιβόητη ανάπτυξη του Σαμαρά καθημερινά αποδεικνύεται ότι είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες! Η μόνη ελπίδα για τους χειμαζόμενους Έλληνες είναι η Χρυσή Αυγή πιστεύουμε σε εσάς είστε η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει!

Ι.Μ.

ΔΕΣΦΑ: Ο Σαμαράς ξεπουλάει το φυσικό αέριο στους Αζέρους και μας κάνει δορυφόρο της τουρκίας!

Oι φώτο από την παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο κέντρο της Αθήνας και δη στο Σύνταγμα, μιλούν από μόνες τους!!! Αίσχος και ντροπή για τους νεοέλληνες και τα σούργελα που επιλέγουν για δημάρχους τους. Ο Καμίνης προ λίγων ημερών εμπόδισε τη Χρυσή Αυγή να μοιράσει τρόφιμα σε Έλληνες που τα είχαν ανάγκη, επειδή (λέει) δεν είχαν το δικαίωμα χρήσης της πλατείας Συντάγματος! Όμως το δικαίωμα που  αρνήθηκε ο Καμίνης στη Χρυσή Αυγή για την ανακούφιση του Ελληνικού λαού (επαναλαμβάνω και τονίζω), που περνάει δύσκολες ώρες, το διέθεσε με ιδιαίτερη ευχαρίστη σε εγχώρια και κυρίως εισαγόμενα άτομα, ανώμαλα σεξουαλικά και με διαταραγμένο ψυχισμό, που όχι μόνο δεν ντρέπονται γι αυτό που είναι, αλλά καμαρώνουν (τόσα καταλαβαίνουν, τόσα κάνουν) και αρέσκονται στο να προκαλούν την κοινή γνώμη επιδεικνύοντας την κατάντια τους, οι θλιβεροί…Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε για να εμποδίζουμε τέτοια φαινόμανα παρήκμασης πολιτισμού! Αυτές οι φιέστες δεν είναι αντιρατσιστικές εκδηλώσεις, αλλά η απόδειξη πως κάποιοι πάνε να επιβάλλουν καινούρια ήθη και έθιμα στον Ελληνικό λαό, ένα λαό που δίδαξε το ήθος και τον πολιτισμό σε όλη την οικουμένη!!!… Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

M.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-iouniou-2013#.UbZXMPlM_RM#ixzz2Vr9clZJR

Exit mobile version