Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Ξάνθης, Ρόδου

kasos_(1)

189η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΣΟΥ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κάσου, στον Συναγωνιστή-Βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παπά, ο οποίος παραβρέθηκε στην Κάσο για τον εορτασμό της 189ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Κάσου. Αφού αφίχθηκε στο νησί, πήρε μέρος στη σύσκεψη στο Δημαρχείο, κατόπιν στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα και στην  κατάθεση στεφάνου εις μνήμην των ηρώων. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι και Βουλευτές των λοιπών κομμάτων, απογοήτευσαν για άλλη μια φορά τους κατοίκους. Μιλάμε για τον Βουλευτή της ΝΔ Υψηλάντη αλλά και για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γάκη, ο οποίος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη σύσκεψη και αποχώρησε από την τελετή κατάθεσης στεφάνων, εξαιτίας της «ειδικής μεταχείρισης» προς τον Συναγωνιστή μας!

Το Σάββατο, Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ρόδου, συμμετείχαν στην εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Κασιωτών Ρόδου «Ο ΧΑΔΙΩΤΗΣ», που πραγματοποιήθηκε στη  Ρόδο στο μέγαρο των Ολυμπιτών «Η ΒΡΥΚΟΥΣ», στην περιοχή Ασγούρου

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Άλλη μία επιτυχημένη ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01-06-2013 από την Τ.Ο.  Ανατολικής Αττικής.  Κλιμάκιο Συναγωνιστών μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και  ήρθαν σε επαφή με τους Έλληνες επαγγελματίες και εμπόρους στην Αρτέμιδα. Αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες τους, διαπίστωσαν για άλλη μια φορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες επαγγελματίες ελέω μνημονίου και συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά κάτω από τις χειρότερες συνθήκες, προσπαθώντας συντηρήσουν την επιχείρησή τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.  Καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες επιβίωσης την ώρα που οι δείκτες κατανάλωσης πνέουν τα λοίσθια σε μια αγορά που ψυχορραγεί και η εγχώρια τρόικα υπόσχεται μία ψευδεπίγραφη ανάπτυξη, προσπαθώντας να παραπλανήσει τον κόσμο με ανύπαρκτα μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επαγγελματιών.  Οι τράπεζες δεν προσφέρουν καμία ρεαλιστική διευκόλυνση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και έτσι η απόγνωση έχει κυριεύσει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εμπόρων. Μόνη τους ελπίδα το Εθνικιστικό Κίνημα και τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που τους υποστηρίζουν ενεργά, με συνέπεια, όπως κάνουν χρόνια τώρα και θα συνεχίσουν να το κάνουν.  Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο Έλληνας επαγγελματίας αποτελεί ένα πολύτιμο κομμάτι της εθνικής οικονομίας και της εθνικής παραγωγικότητας,  που θα οδηγήσουν την οικονομία σε ανάκαμψη και το Ελληνικό  Έθνος στην Εθνική Αυτονομία και Αυτοδυναμία! Μέχρι τη Νίκη!

T.O. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των παλιννοστούντων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή το πρωί 7 Ιουνίου 2013, έξω από το κτήριο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ξάνθης, παλιννοστούντες Έλληνες που χάνουν την σύνταξη που ελάμβαναν με τον Ν. 4093/2012. Μέλη της Τ. Ο. Ξάνθης συμμετείχαν ενεργά στην κινητοποίηση και στάθηκαν για ακόμη μία φορά στο πλευρό των παλιννοστούντων αδελφών μας.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, οι παλιννοστούντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να εκθέσουν τα ζητήματά τους στο Γραμματέα της Τ. Ο. Ξάνθης, συναγωνιστή Χρήστο Καπαγερίδη, από τον οποίο ζήτησαν την στήριξη της Χρυσής Αυγής στα δίκαια αιτήματά τους.

Στην συνέχεια επέδωσαν ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, αναμένοντάς τον, έξω από το κτήριο της Π.Ε. Ξάνθης να τοποθετηθεί, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.
Οι κυβερνώντες εντολοδόχοι των τοκογλύφων δανειστών μας, κωφεύουν στις ανάγκες των Ελλήνων και αντιστρατεύονται με τις αποφάσεις τους το εθνικό συμφέρον. Για τον λόγο αυτό η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία-προσθήκη στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εργασίας «Αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην κοινωνική ασφάλιση και στην αγορά εργασίας και λοιπές διατάξεις», με την οποία ζητείται η άμεση κατάργηση της επίμαχης παραγράφου 5 της υποπαραγράφου ΙΑ του πρώτου άρθρου του Νόμου 4093/2012.

Τέλος, παραφωνία αποτέλεσε η ανεπιτυχής προσπάθεια ορισμένων αριστεριστών να εκμεταλλευτούν την διαμαρτυρία αυτή και να στρέψουν τους παλιννοστούντες ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Η προσπάθειά τους όμως, έπεσε στο κενό. Οι διαμαρτυρόμενοι παλιννοστούντες, όχι μόνο δεν στράφηκαν εναντίον μας, αλλά ζήτησαν στο τέλος και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματός μας. Με το πέρας της συγκέντρωσης, οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος και αποχώρησαν.

Τ.Ο. Ξάνθης
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-janthhs-rodou#.UbcfFOfwmCg#ixzz2VucFxXc1

Exit mobile version