Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Βορείων Προαστίων, Πειραιώς, Αγρινίου

a2__article

«Εθνικισμός και Δεξιά» ήταν το θέμα της εξαιρετικής ομιλίας που ακούσαμε από τον συναγωνιστή Ηλία Σταύρου το απόγευμα της Τετάρτης 05-06-2013, στα ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.  Ο Συναγωνιστής, με σταθερά επιχειρήματα, διέλυσε την όποια παρεξήγηση μπορεί να προκύψει όταν γίνονται προσπάθειες ταύτισης ή παραλληλισμού του κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τα σάπια, προδοτικά κόμματα της λεγόμενης «δεξιάς».  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ένα δεξιό ή ακροδεξιό Κόμμα.  Ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν πάντα ένα γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.  Ο Συναγωνιστής με σαφήνεια ανέλυσε τις διαφορές μας με την «δεξιά» τονίζοντας ότι δεν είμαστε συντηρητικοί, όπως ίσως κάποιοι θα τολμούσαν να μας καταλογίσουν, καθώς δεν πρεσβεύουμε την «συντήρηση» του καθεστώτος, αλλά την ανατροπή αυτού.  Δεν πιστεύουμε στον φιλελευθερισμό. Δίνουμε τεράστια βαρύτητα στο βιολογικό παράγοντα που καθορίζει την διαφορετικότητα της κάθε φυλής και θέτουμε σαν βασική αρχή τα εθνικά συμφέροντα.  Χρεώνουμε τη λεγόμενη «δεξιά» με μύρια όσα δεινά αλλά και εγκλήματα εις βάρος της Πατρίδας, όπως το Μακεδονικό, την Κύπρο, την νομιμοποίηση του ΚΚΕ, την δουλική υποτακτικότητα σε προκλήσεις των Τούρκων, με κορύφωση την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ από τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.  Είδαμε την Ν.Δ να χειροκροτεί τον Δραγασάκη, να επιβραβεύει τον Βενιζέλο, να προσκυνά εβραίους και τούρκους.  Μιλάνε για την απειλή της ακροδεξιάς.  Σήμερα αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την «δεξιά».  Υποσχόμαστε όμως να τους αποδείξουμε ότι πολύ καλά έκαναν να μας θεωρούν απειλή. Γιατί ναι, είμαστε απειλή! Είμαστε η μεγαλύτερη απειλή για τους προδότες, τους κλέφτες και τους επίορκους που τόσα χρόνια καταβροχθίζουν τις σάρκες της Ελλάδας και του λαού.  Και όπως είπε ο Αρχηγός, «Όσοι προδίδουν αυτή την Χώρα, ήρθε η ώρα να φοβηθούν. Και στους προδότες του Έθνους, θα επιφυλάξουμε την ίδια αντιμετώπιση, σε όποιο χώρο και αν αυτοί ανήκουν».

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς

Την Παρασκευή 07-06-2013, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Σ. με θέμα: «Εκκλησία και σιωνισμός».  Αρχικά έγινε μια σύντομη αναφορά στην ιστορική πορεία του χριστιανισμού στην Πατρίδα μας καθώς και στις αρνητικές επιπτώσεις του σιωνισμού στην σχέση του με την εκκλησία.  Με αδιάψευστα επιχειρήματα καταδείχθηκε ο ανθελληνικός ρόλος του σιωνισμού και εξέλιξή του σε ένα παγκόσμιο πολιτικοθρησκευτικό σύστηματο οποίο έχει σαν απώτερο σκοπό του την ισοπέδωση των εθνών και την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας.  Αναλύθηκαν επίσης με ακρίβεια όλες οι παθογένειες της φύσεως του σιωνισμού και τα ύπουλα μέσα που χρησιμοποιούνται προκειμένου να επικρατήσει και να εδραιωθεί σαν αρχή σε όλα τα ελεύθερα έθνη.  Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την επισήμανση ότι η χώρα μας πρέπει να απαλλαχθεί από τους τοκογλύφους-δυνάστες της και τους ντόπιους υπηρέτες τους για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.  Κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό να προκύψει μόνο όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αναλάβει επιτέλους την διακυβέρνηση της πατρίδας μας και θα επαναδομήσει ένα κράτος δικαίου με βάση τη λαϊκή βούληση.  Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος μας.

 

Τ.Ο. Πειραιώς
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

 

Ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

 

Στις 07-06-2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, από τον Συναγωνιστή Γιώργο Τσαφώνια, του Μετώπου Νεολαίας με θέμα «Εθνικισμός και Νεολαία». Ο Συναγωνιστής  αναφέρθηκε στη στάση ζωής  του νέου  Εθνικιστή, στις αρχές και τις αξίες οι οποίες εμπλουτίζονται από την αγάπη προς την Πατρίδα, τον σεβασμό στο αίμα των ηρώων προγόνων, την αγάπη για την μάθηση, την άθληση και την εργασία.  Όλα αυτά επιτυγχάνονται  μέσα από την ευγενή άμιλλα και το πνεύμα συντροφικότητας που επικρατεί πάνω από όλα μέσα στο μυαλό και τις ψυχές των Ελλήνων Εθνικιστών.  Αναφέρθηκε στους εχθρούς  που υπονομεύουν σήμερα την νεολαία και τη σκέψη της, όπως τα ναρκωτικά,  καθώς και στην απαξίωση που επιβάλει  η αριστερή θολοκουλτούρα  στις τάξεις της νεολαίας, προκειμένου να πετύχει τα ανθελληνικά σχέδιά της.  Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως στις επάλξεις, δυνατή και ικανή και υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, δεν θα επιτραπεί σε καμία ανθελληνική δύναμη να υπερισχύσει.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σαν ηγέτιδα δύναμη, θα εφαρμόσει τις αρχές και τα ιδανικά τα οποία θα αναπτερώσουν το Έθνος και θα δημιουργήσουν μια Ελλάδα ισχυρή και αυτόνομη.  Μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία από το Συναγωνιστή βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη στο Αγρίνιο

Το Σάββατο, 8-6-2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου πραγματοποιήθηκε  ομιλία από το Συναγωνιστή, Βουλευτή Αχαΐας, Μιχάλη Αρβανίτη. Τα γραφεία ήταν κατάμεστα από Συναγωνιστές, τους οποίους συνεπήρε ο φλογερός λόγος του Συναγωνιστή μας. Το αντικείμενο της ομιλίας ήταν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή και ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Τ.Ο. Αγρινίου
Πάροδος Κυριαζή
Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλ: 26410 23271

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-boreiwn-proastiwn-peiraiws-agriniou#.UbdkPvlM_RM#ixzz2VvoePbDl

Exit mobile version