Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Μνημόνιο διαλύει την Εθνική Φρουρά στην Κύπρο: Στόχος των τοκογλύφων το φυσικό αέριο

ethniki_froyra__article

Το επιτυχές, δυστυχώς, σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων, το οποίο συστηματικά απαξιώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος, εφαρμόζεται πλέον και στην Κύπρο και την Εθνοφρουρά της. Σύμφωνα λοιπόν με ανακοινώσεις τις οποίες έκανε ο υπουργός Άμυνας Φωτίου δημιουργούνται τρεις άξονες επάνω στους οποίους θα οικοδομηθεί ο νέος στρατός.

Έτσι λοιπόν δημιουργείται, ένας ευέλικτος ημιεπαγγελματικός στρατός με ταυτόχρονη μείωση της θητείας των εφέδρων, ενέργεια η οποία θυμίζει τις καταστρεπτικές συνέπειες που είχε στην Ελλάδα αναφορικά με τις επανδρώσεις των μονάδων. Ακόμη, διαφοροποιεί το αμυντικό δόγμα μιλώντας για προστασία και υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής ΑΟΖ, η οποία θα επιτευχθεί με μέσα τα οποία θα αποκτηθούν από την αναβάθμιση της συνεργασίας με το Ισραήλ και άλλες φιλικές χώρες τις οποίες περιέργως δεν κατονομάζει.
Για το τέλος κρατά και το καλύτερο δηλώνοντας την πρόθεση της Κύπρου να ενταχθεί στο θυγατρικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ «Συμμαχία για την ειρήνη» ενός μηχανισμού, ο οποίος έχει εντάξει χώρες από το πρώην ανατολικό μπλοκ και νυν δορυφόρους των ΗΠΑ. Σημειωτέον ότι το κέντρο εκπαιδεύσεως του παραπάνω οργανισμού όπου θα εκπαιδευθούν οι ανώτατοι αξιωματικοί της Κύπρου βρίσκεται στην Άγκυρα υπό τουρκική διοίκηση. Θεωρώντας την Ελλάδα μόνιμο και σταθερό στήριγμα πρότεινε επανασχεδιασμό της Ελληνοκυπριακής συνεργασίας, εννοώντας μάλλον το ενιαίο αμυντικό δόγμα, το οποίο στην ουσία θα καταργηθεί.

Βλέπουμε λοιπόν τα δύο κράτη του Ελληνικού Έθνους, να έχουν πιαστεί στη μέγγενη του διεθνούς σιωνισμού, ο οποίος όταν τα υποδουλώσει θα επιχειρήσει να τα καταστρέψει, ληστεύοντας τα πλούσια σε υδρογονάνθρακες υπέδαφος τους, μετατρέποντάς τα σε θλιβερούς δορυφόρους της Τουρκίας.

Μόνη ελπίδα για το Ελληνισμό είναι τα δύο εθνικιστικά κινήματα της Χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ τα οποία ξεκάθαρα και σε όλους τους τόνους δηλώνουν: Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με de facto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα. Σήμερα που το φυσικό αέριο της κυπριακής ΑΟΖ βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, θα έπρεπε η Ελλάς -και όχι το Ισραήλ – να είναι η εγγυήτρια δύναμη για την ακεραιότητα της Κύπρου. Τα ελληνικά F-16 και όχι τα εβραϊκά f-15 να σταθμεύουν στο αεροδρόμιο της Πάφου. Άλλωστε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της λεκάνης του Ηροδότου, ως φυσική συνέχεια των κυπριακών κοιτασμάτων, θέτουν ως άμεση ανάγκη τη δημιουργία ελληνοκυπριακού ενεργειακού αγωγού με προορισμό την ευρωπαϊκή αγορά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-mnhmonio-dialuei-thn-ethnikh-froura-sthn-kupro-stochos-twn-tokoglufwn-to#.Ubdns_lM_RM#ixzz2VvzFkzNj

Exit mobile version