Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλαβε εντολές και βρίζει την Χρυσή Αυγή ο Αβραμόπουλος

avramskyftos27

Ενώ η διεθνής εικόνα της χώρας έχει καταβαραθρωθεί συνεπεία της διαφθοράς και των σκανδάλων των πολιτικών ηγεσιών της μεταπολίτευσης, ενώ ταυτόχρονα, η Ελλάς υποχωρεί σε όλα τα μέτωπα του διπλωματικού πεδίου, υφιστάμενη ανείπωτες ταπεινώσεις τις οποίες η κυβέρνηση των υποτακτικών παρουσιάζει ως θριάμβους, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναλώνεται πετώντας λάσπη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Αφού πήρε σβάρνα τα εβραϊκά συνέδρια των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να καθησυχάσει τα διεθνή αφεντικά, διαβεβαιώνοντας πως θα ανακοπεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής, ο κύριος Αβραμόπουλος αναφέρθηκε ξανά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μέσα από εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης (ίσως η τελευταία). Καθώς η ανησυχία του πολιτικού, οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό, συνεπεία των δημοσκοπήσεων οι οποίες δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να καλπάζει, ο υπουργός των Εξωτερικών ρωτήθηκε να διατυπώσει την άποψή του για το Κίνημά μας. Με τη γνωστή πλέον αλαζονεία του (άλλωστε δεν έχει να επιδείξει τίποτε περισσότερο), ο υπουργός του απόλυτου τίποτα, ο οποίος θεωρεί ελληνικό θρίαμβο κάθε χαμόγελό του στις κάμερες μετά από συναντήσεις με τους «εταίρους», χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «παροδικό φαινόμενο», το οποίο οφείλεται στην οικονομική κρίση. Βεβαίως δεν αναμέναμε και καμιά βαθυστόχαστη ανάλυση από τον «τιτάνα» της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που κατά την συνάντηση στελεχών της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης προ λίγων μηνών στη Κωνσταντινούπολη, παραπονέθηκε στον Ταγίπ Ερντογάν, εκφράζοντας τα παράπονά του διότι ο Τούρκος πρωθυπουργός χάρισε κομπολόι μόνο στον Αντώνη Σαμαρά!

Σύμφωνα λοιπόν με την εκτίμηση Αβραμόπουλου, η άνοδος της Χρυσής Αυγής οφείλεται στην οικονομική κρίση και ως εκ τούτου είναι παροδική. Εκείνο που δε μας είπε, είναι ότι τα ρουσφέτια και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος υπήρξαν οι βασικές αιτίες για τις οποίες οι μεταπολιτευτικές κομματικές συμμορίες λεηλάτησαν τον τόπο, με συνέπεια το φαινόμενο «μεταπολιτευτική απάτη» να διαρκέσει μέχρι σήμερα.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο νέος ΓΑΠ της εξωτερικής πολιτικής επισήμανε πως αμφισβητεί οτι το 10% των Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι φιλοναζιστές. Δυστυχώς για τον κύριο Αβραμόπουλο και τα σιωνιστικά του αφεντικά στα οποία τρέχει να δώσει εξηγήσεις, δεν πρόκειται για φιλοναζιστές αλλά για περήφανους Έλληνες Εθνικιστές και το σημαντικότερο: πολύ θα ήθελε να πρόκειται για το 10% αλλά μάλλον θα πρέπει να ενημερωθεί από το επιτελείο της Συγγρού για τα νέα δεδομένα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, διότι φαίνεται πως τα ταξίδια στα συνέδρια των σιωνιστών τον έχουν αφήσει πίσω εις ότι αφορά τις ελληνικές εξελίξεις!

Ο υπουργός των φιλοφρονήσεων, των χαμόγελων και των δημοσίων σχέσεων, έριξε τέλος και την ατάκα της χρονιάς: «οτιδήποτε δεν έχει ρίζα στην κοινωνία δεν αντέχει»! Τρικυμία εν κρανίω για τον κύριο Αβραμόπουλο, μιας και η συγκεκριμένη διαπίστωση ταιριάζει γάντι στα κόμματα του μνημονίου και στους απατεώνες της Αριστεράς, οι οποίοι βλέπουν τις διαρροές τους προς τη Χρυσή Αυγή να αυξάνονται ραγδαία. Ο κύριος Αβραμόπουλος, η κυβέρνηση των υποτακτικών του μνημονίου, η αντεθνική Αριστερά και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα θέλουν να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει, πως απομονώνει τους ίδιους -και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς- ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος διακρίνει στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την ύστατη ελπίδα του για εθνική αναγέννηση. Μεγάλη μπουκιά φάε λοιπόν Αβραμόπουλε, μεγάλη κουβέντα μη λες… Ερχόμαστε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/abramopoulos-kata-chrushs-aughs-apo-tous-ebraious-sthn-ert#.UbdupvlM_RM#ixzz2Vw01adDX

Exit mobile version