Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιτομή του ραγιαδισμού: «Πραγματικός φίλος» της Ελλάδος ο Γιούνκερ κατά τον Σαμαρά!

sam-younker1__article

Το ότι η κυβέρνηση της χώρας δεν αποτελεί παρά τον εκτελεστικό και φοροεισπρακτικό βραχίονα των διεθνών τοκογλύφων, είναι κάτι που αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο ο Ελληνικός Λαός και γι’ αυτό στρέφεται με ενθουσιασμό προς τη μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης τη Χρυσή Αυγή. Το γεγονός όμως ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας θα έβγαινε δημοσίως να ευχαριστήσει έναν «πραγματικό φίλο» της Ελλάδος, τον κύριο Γιούνκερ, την ώρα που ο Λαός μας διαβιεί στα όρια της ανέχειας, είναι κάτι το οποίο αρμόζει μονάχα σε ραγιάδες!

Η δήλωση αυτή του Αντώνη Σαμαρά, έγινε κατόπιν της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει ως εξής: «Θεωρούμε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έναν δικό μας άνθρωπο», διότι, κατά τον πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο της τρικομματικής συγκυβέρνησης του μνημονίου, η στήριξή του συνέβαλε στην αντιστροφή του διεθνούς κλίματος για την Ελλάδα!

Με τη σειρά του, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου μπήκε στο κάδρο των αποτυχημένων ευρωπαίων παραγόντων, οι οποίοι εγκωμιάζουν τον πιστό και υπάκουο, Αντώνη Σαμαρά: «ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών», δήλωσε ο κύριος Γιούνκερ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Έλληνα πρωθυπουργό «αδερφό» του.Φιλοφρονήσεις και εκατέρωθεν εγκώμια λοιπόν, επί των πτωμάτων 4.500 Ελλήνων, οι οποίοι αυτοκτόνησαν ελέω της αιμοσταγούς πολιτικής των μνημονίων, την ίδια ώρα που εκατομμύρια Έλληνες βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειές τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς καθίσταται συνειδητός συνένοχος στο έγκλημα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τρόικα, φθάνοντας στο σημείο να δηλώσει πως «είχα επισημάνει ότι ήταν λάθος συνταγή, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γυρίσουμε πίσω στο χθες και θα σταματήσουμε να βλέπουμε το αύριο. Τα λάθη διορθώνονται»Οι μάσκες πέφτουν και η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται πλήρως: το έγκλημα των τοκογλύφων, των κερδοσκόπων και των τραπεζιτών εις βάρος της Πατρίδος μας, εκτελέστηκε με την απόλυτη συμμετοχή και συνέργεια των κομμάτων της προδοσίας!

Επιπλέον, τα μυριάδες προβλήματα τα οποία συσσώρευσαν οι αντεθνικές κυβερνήσεις των μνημονίων, διαψεύδουν την επίπλαστη αισιοδοξία του Σαμαρά και των «εταίρων» του. Η ανεργία καλπάζει, η πρωτογενής παραγωγή έχει διαλυθεί, η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση αποτελούν τον καθημερινό τρόμο των Ελλήνων, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε καθεστώς εξαθλίωσης. Τα δραματικά προβλήματα της χώρας, δεν αντιμετωπίζονται με ψευδεπίγραφα εγκώμια και ευχολόγια. Δύνανται να λυθούν, μονάχα από μια Εθνική Κυβέρνηση, η οποία θα θέσει το συμφέρον των Ελλήνων πάνω από εκείνο των τοκογλύφων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epitomh-tou-ragiadismou-pragmatikos-filos-ths-ellados-o-giounker-kata-ton-s#.UbeMD_lM_RM#ixzz2VwVnYtiG

Exit mobile version