Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Δράμας, Κομοτηνής, Νίκαια

ΤΟΑΝΑΤΟΛΑΤΤΙΚΗ

Τo Σάββατο 08-06-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε το τελευταίο, για φέτος, μάθημα της «Διάπλασης των Παίδων». Αρκετά παιδιά προσήλθαν με τους γονείς τους και έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον μια και το μάθημα αφορούσε τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Μέγιστο Έλληνα Στρατηλάτη που εξελλήνισε και εκπολίτισε σχεδόν όλον τον τότε γνωστό κόσμο! Τα παιδιά διδάχθηκαν το νόημα της «λύσης» δια του σπαθιού του γόρδιου δεσμού, είδαν βίντεο με αναπαραστάσεις των μαχών του Αλεξάνδρου με τον Δαρείο και τον Πώρο, εμπέδωσαν την σημασία της μακεδονικής φάλαγγας και τη χρήση της μακεδονικής σάρισσας και συγκινήθηκαν με τα χαρίσματα και την επικοινωνία του Αλεξάνδρου με το αγαπημένο του άλογο, τον Βουκεφάλα. Κατασκεύασαν παιδικούς μελωδούς, άκουσαν το μελοποιημένο ποίημα του Ν.Καζαντζάκη «Δεν ήταν νησί» και τραγούδησαν με υπερηφάνεια το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή»! Φυσικά δεν έλειψε το καθιερωμένο κέρασμα. Η ανταπόκριση γονέων και παιδιών ήταν τέτοια, που εικάζουμε ότι του χρόνου η αίθουσα της Τ.Ο. θα αποδειχθεί πολύ μικρή. Οφείλουμε να εξάρουμε την εξαιρετική δουλειά των παιδαγωγών του Κινήματος. Είμαστε υπερήφανοι που οι συγκεκριμένες παιδαγωγοί ανήκουν στις τάξεις μας, μια που αποδείχθηκαν αξεπέραστες στην πνευματική εκγύμναση και τη ψυχική θωράκιση των νεοσσών του Εθνικιστικού Κινήματος! Είμαστε σίγουροι, ότι τα παιδιά αυτά θα μας κάνουν να δακρύσουμε από χαρά όταν έρθει η ώρα να παραλάβουν από εμάς τις τύχες του μεγαλύτερου Έθνους της υφηλίου, Του Ελληνικού Έθνους!

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Τ. Ο. Κομοτηνής: βραδινή ενημερωτική δράση

Το βράδυ της  Κυριακής 9 Ιουνίου 2013, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ. Ο. Κομοτηνής, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην περιοχή Ρέμβη της Κομοτηνής, μοιράζοντας φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος.

Στο πλαίσιο των συνεχών ενημερωτικών δράσεων της Τ. Ο. Κομοτηνής, το κλιμάκιο των συναγωνιστών διένειμε ενημερωτικό υλικό στις γειτονιές της Ρέμβης, σε περαστικούς, σε διερχόμενους οδηγούς, αλλά και σε σπίτια, εξαντλώντας το υλικό μέχρι την ολοκλήρωση της δράσης.

Η Τ. Ο. Κομοτηνής θα συνεχίσει τις ενημερωτικές και κοινωνικές δράσεις, μέχρι την Τελική Νίκη!

Τ.Ο. Κομοτηνής
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Τ. Ο. Δράμας: Ενημερωτική εξόρμηση σε Περιχώρα, Σιταγρούς και Φωτολίβο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Δράμας στα χωριά Περιχώρα, Σιταγροί και Φωτολίβο, κατά την οποία μοιράστηκε  ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς και η εφημερίδα μας. Τα μέλη της Τ. Ο. Δράμας, διένειμαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια, κυρίως στις κεντρικές πλατείες των χωριών, σαρώνοντας κυριολεκτικά όλα τα καταστήματα και τις οικίες. Το κλίμα και στα τρία χωριά ήταν θετικότατο, πράγμα που αποτελεί άλλη μια τρανταχτή επιβεβαίωση των δημοσκοπήσεων που θέλουν την Χρυσή Αυγή να είναι τρίτο κόμμα, με σαφείς ανοδικές τάσεις που τείνουν να παγιώσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην δεύτερη θέση.

Πέρα από την διανομή του ενημερωτικού υλικού, που μέχρι την ολοκλήρωση της δράσης είχε κυριολεκτικά εξαντληθεί, οι συναγωνιστές μας είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και να ακούσουν τα παράπονά τους, αναφορικά με τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής που, όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα μαστίζεται από τις πολιτικές που ακολουθεί η τρικομματική συμμορία του μνημονίου. Η άκρως ενθαρρυντική ανταπόκριση των κατοίκων γέμισε τους συναγωνιστές με επιπλέον δύναμη για να συνεχίσουν τον Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη.

Τ.Ο. Δράμας
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ.Ο. Νίκαιας: Κυκλοφόρησε το δεύτερο φύλλο της “Νικαιώτικης Αυγής”

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-dramas-komothnhs-nikaia#.UbiAwPlM_RM#ixzz2W0kRGCJ3

Exit mobile version