Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συκοφάντης δίχως όρια ο Πάνος Καμμένος

panokammenosXL

Δεν υπάρχει, φυσικά, άνθρωπος που να παίρνει στα σοβαρά τον Καμμένο και το απόκομμα του. Μιλάμε για έναν άνθρωπο και ένα κόμμα που είναι παντελώς αποκομμένο από την κοινωνία, γεγονός λογικό αν σκεφτεί κανείς το φαιδρό του προέδρου του, Καμμένου – Βαμμένου. Μιλάμε για τον άνθρωπο που έδωσε χαρτί στον Παπούλια, απαιτώντας υπουργεία και μετά το πήρε πίσω, λόγω της γιούχας που έφαγεΑυτό τουλάχιστον έχει δηλώσει ο πρώην πολιτευτής του αποκόμματος του, Γιάννης Μανώλης, αλλά και η Προεδρία της Δημοκρατίας. Μιλάμε για τον άνθρωπο που ξιφουλκεί λεκτικά για το λαθρομεταναστευτικό, αλλά έχει ψηφίσει ως βουλευτής της ΝΔ, την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι αφερέγγυος. (Σημ. Κ.Ε. έχει κατηγορηθεί για απιστία με την γνωστή υπόθεση του Χρηματιστηρίου…)

Πήγε χθες, λοιπόν, στο προαύλιο της ΕΡΤ ο Καμμένος και την είπε πάλι την εξυπνάδα του. Μιλώντας στις κάμερες της ΕΡΤ ο Καμμένος είπε ότι το κλείσιμο το στηρίζει η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή. Θα προτείνουμε στον κ. Καμμένο να μάθει να διαβάζει Ελληνικά και θα του παραθέσουμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή από τις πρώτες στιγμές που ξεκίνησε το όλο ζήτημα:

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την Ε.Ρ.Τ. – Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως… “νεοναζί” και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς “ναζί και αντιδημοκράτες – Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου“.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο η συγκεκριμένη μπαρούφα ειπώθηκε από τον Καμμένο λόγω ελλιπούς γνώσης της Ελληνικής (σημ. Κ.Ε.: Βλέπε υδατάνθρακες, 3 συνεχόμενες φορές, άρα δεν μιλάμε για… σαρδάμ, αντί για υδρογονάνθρακες…), που άλλωστε έχει πολλές φορές δείξει, ή για λόγους συκοφαντίας, λασπολογίας και ανερυθρίαστης μαύρης προπαγάνδας που επίσης έχει πολλάκις επιδείξει. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sukofanths-dichws-oria-o-panos-kammenos#.UbiGFPlM_RM#ixzz2W0q30ovP

Exit mobile version