Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπουτάρης: Στην κοινωνία που θα σας επιβάλλουμε χωράνε όλοι εκτός από τους Έλληνες

gre11430148.limghandler__article

Γραφικός για άλλη μία φορά, αλλά τουλάχιστον ευθύς εμφανίστηκε σε νέες δηλώσεις του ο αποτυχημένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην παρέλαση της ντροπής στην Θεσσαλονίκη, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου, ο οποίος είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις των Ποντίων για την επέτειο της Γενοκτονίας τους.

Αυτή την φορά ο δήμαρχος ήταν βαθιά διευκρινιστικός περί της ιδεολογίας που πρεσβεύει αυτός και οι συνοδοιπόροι του. «Δεν κάνουμε ούτε πανηγύρι, ούτε καρναβάλι, ούτε τουρισμό, με το Gay Pride τιμούμε τη διαφορετικότητα», δήλωσε ο δήμαρχος προσδιορίζοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ευαγγελίζεται. Έσπευσε βέβαια να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι «στην κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται χωρίς να υφίσταται καταπίεση»επιβεβαιώνοντας αυτό που λέμε εδώ και καιρό, ότι δηλαδή οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης ετοιμάζουν έναν κόσμο που όλοι απεύχονται και θα τον επιβάλλουν «με το έτσι θέλω». Και βέβαια «ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται χωρίς να υφίσταται καταπίεση», αρκεί η έκφραση του να συμφωνεί με τον «πνευματώδη» κ. Μπουτάρη, όπως είδαμε από την εμπειρία των ποντιακών συλλόγων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να προσθέσουμε μία μικρή αναδρομή στα λεγόμενα του κ. Μπουτάρη: 

Μετά από όλα αυτά, σαφέστατα του κ. Δημάρχου του φταίει η Χρυσή Αυγή και δηλώνει πως είναι ανεπιθύμητη. Χαιρόμαστε και τον ευχαριστούμε που μας διαχωρίζει από τον παρακμιακό συρφετό , τον οποίο αυτός και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο προτιμούν να στηρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mpoutarhs-sthn-koinwnia-pou-tha-sas-epiballoume-chwrane-oloi-ektos-apo-tous#.UbjOQ_lM_RM#ixzz2W25UWR8s

Exit mobile version