Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ψεύτες της δημοσιογραφίας εναντίον της Χρυσής Αυγής

liars-mme__article

Στον μακρύ κατάλογο των λυσσαλέων εχθρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περίοπτη θέση κατέχουν οι δημοσιογράφοι, τόσο οι εγχώριοι όσο και οι εισαγόμενοι. Έτσι, απ’ ότι πληροφορούμαστε, κάποια αυτοαποκαλούμενη οργάνωση με τον τίτλο «Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων» (ΔΟΔ) κινείται εναντίον μας. Αυτή, λοιπόν, η οργάνωση διακατέχεται από απύθμενο θράσος, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την ΔΟΔ «…έχουν διαχωριστεί οι επιθέσεις που δέχονται τα ΜΜΕ σε: α) επιθέσεις εκφοβισμού, β) προπηλακισμούς, γ) δικαστικές επιθέσεις και δ) διαδικτυακή βία». Η «καταγγελία» της ΔΟΔ συνοδεύεται από συγκεκριμένα παραδείγματα, τα οποία όμως αποτελούν, αυτό που αναφέραμε και προηγουμένως δηλαδή, την πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Πρόκειται για περιπτώσεις, όπου -σύμφωνα με τη φαιδρή λογική αυτής της οργάνωσης- οι δημοσιογράφοι μπορούν να παραποιούν την πραγματικότητα, να επιτίθενται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς Εμείς να έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε την άποψή μας και να υπερασπιστούμε το Κίνημά μας.

Να πράττουν ατελείωτους μονολόγους μεταξύ τους «αλλάζοντας τα φώτα» σε κάθε έννοια πλουραλισμού, αντικειμενικότητας, ισονομίας. Να λασπολογούν ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να υποτιμούν την νοημοσύνη, την ευθιξία και το δικαίωμα πολιτικής επιλογής σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας. Θέλουν, λοιπόν, να πράττουν όλα αυτά (και ακόμα περισσότερα) και να μην υποστούν τις συνέπειες, σαν να μην τρέχει τίποτα. Ούτε, δηλαδή, να απαντάμε στα ψέματά τους, ούτε να τους αποστομώνουμε με τα επιχειρήματά μας, ούτε φυσικά να καταφεύγουμε στη Δικαιοσύνη, όταν ξεπερνούν κάθε όριο ανεντιμότητας απέναντί μας.

Αλήθεια, το σύνθημα «Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» δεν το έχουν ξανακούσει; Δεν αποτελεί δημιούργημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αφορμή όμως τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στο χώρο των ΜΜΕ, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την υπόσταση του συνθήματος σε πάμπολλες περιπτώσεις; Τα «παπαγαλάκια» και τα φερέφωνα του καθεστώτος ας γνωρίζουν ότι το δικαίωμα στην Αυτοάμυνα, την Αξιοπρέπεια και την Προάσπιση των Ιδεών είναι αδιαπραγμάτευτο για Εμάς τους Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-pseutes-ths-dhmosiografias-enantion-ths-chrushs-aughs#.UbjgVflM_RM#ixzz2W2QOqIzC

Exit mobile version