Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Παρακολούθησα μέσω διαδικτύου τις τοποθετήσεις της βουλευτή κ.Ζαρούλια και του βουλευτή κ. Παναγιώταρου, στην ολομέλεια για το νέο νομοσχέδιο που αφορά στη διευκόλυνση ενήμερων δανειοληπτών! Αναλυτικά, τεκμηριωμένα και απολύτως κατανοητά όσα άκουσα και έμαθα, αποδεικνύουν την παγίδα της πολυδιαφημιζόμενης διευκόλυνσης για τον ελληνικό λαό! Θέλουν με το νόμο που επιβάλλουν κατεπειγόντως οι συνοδοιπόροι της κυβέρνησης, καθ υπόδειξιν της Ε.Κ.Τ και χωρίς καμμία διαβούλευση, να μας πάρουν τα πάντα!!Δηλαδή, κάτι που σε καμμία χώρα του κόσμου δεν έχει γίνει, θέλουν να το δοκιμάσουν στην πατρίδα μας, με σκοπό την απόλυτη υποδούλωσή μας! Δεν τους αγγίζει τίποτα! Ούτε οι καταγγελίες των βουλευτών για τη χορήγηση δανείων σε ξένα κράτη, που χαρίστηκαν, ούτε η καταγγελία για τα δάνεια των μεγαλοκαναλαρχών ,μεγαλοεργολάβων και τα δάνεια των κομμάτων που χαρίζονται! Αντίθετα αψηφούν το σύνταγμα δεν συμμορφώνονται με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και συνεχίζουν την πολιτική των πανωτοκίων που η κυβέρνηση Σημίτη (ευχαριστώ τους αμερικάνους, ένταξη ΟΝΕ, ένταξη στο ευρώ χωρίς τις προυποθέσεις) και του Παπαντωνίου (υπόδικος δεν είναι;)! Είναι τιμή μου που ανήκω στον Εθνικιστικό χώρο και τουλάχιστον, ακούγεται η φωνή της αλήθειας από τους βουλευτές μας που ομολογώ εχθές αν ήμουν μέσα στη βουλή και είχα εκλεγεί από άλλο κόμμα ,από αξιοπρέπεια και προσβολή θα είχα -τουλάχιστον-παραιτηθεί! Τέτοια αναισθησία από τον υπουργό Σκορδά, ομολογώ μού δημιουργεί αγανάκτηση! Θέλουν ακόμη και στο ΤΑΙΠΕΔ να τοποθετήσουν ξένους, ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία! Τα κανάλια της διαπλοκής, φυσικά τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν τις μεταδίδουν, όμως, ο ελληνικός λαός έχει αφυπνιστεί και έχει καταλάβει την προδοσία που γίνεται τα τελευταία 40 χρόνια! Οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν και άλλο και οι φόροι θα αυξηθούν! Ως πότε θα τους αφήσουμε να αποφασίζουν οι ξένοι για τον τόπο μας; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ!Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΗΡΘΕ! Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α.Β.

Τι παίζεται με τη νέα ΕΡΤ: Όργιο σπατάλης και ανθελληνισμού

Οι δοσίλογοι της κυβέρνησης ,οι υποτακτικοί της διεθνούς τοκογλυφίας ,εναντίον των διορισμένων λαμόγιων της ενημέρωσης. Τρία χρόνια τώρα η αξιοπρέπεια της χώρας ποδοπατείται . Οι διάφοροι Ράιχενμπαχ και Φουχτελ καταδυναστεύουν τον τόπο μας , άνθρωποι αυτοκτονούν ,παιδιά υποσιτίζονται ,εργαζόμενοι χάνουν τις εργασίες τους, και τα ανθρωπάκια της ΕΡΤ υπηρετούσαν το σάπιο και εγκληματικό κατεστημένο. Διαμαρτυρήθηκαν ποτέ; Έκαναν κάποια έρευνα για τις αυτοκτονίες; Έκαναν κάποια ερευνά στα σχολεία, τις απαγορευμένες περιοχές της Αθήνας; την ανεργία ; Τίποτε απ’ όλα αυτά. Βγήκαν χθες στο δρόμο γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τις «θεσούλες» τους. Σήμερα που δεν έχεις δικαίωμα ούτε να γελάσεις δημόσια, για χθες βράδυ κάποιος συνάνθρωπος μας κοιμήθηκε νηστικός, ένα πρέπει να είναι το μέλημα μας : Να απαλλάξουμε την πατρίδας από το βρωμερό πολιτικό κατεστημένο και τους ξένους προστάτες τους.

Φ.Π.

Εθνική τηλεόραση προς όφελος του Έθνους και των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου που έκλεισε ο κρατικός φορέας επικοινωνίας, αλλά συνάμα να εκφράσω και την ευχαρίστηση μου! Σήμερα είναι η μοναδική μέρα που οι αγαπητοί “δημοσιογράφοι” μιλούν για χούντα! Όλες οι άλλες ημέρες μέχρι τώρα ήταν ύμνος για τα μνημόνια, σήμερα όμως έγινε χούντα επειδή πετούν τους ίδιους στο δρόμο! Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν άνθρωποι χωρίς σπίτια και δουλειές, άνθρωποι που αυτοκτονούσαν, παρά μόνο η παραμονή μας στο ευρώ και οι “αναγκαίες” περικοπές! Εργαζόμενοι της ΕΡΤ, Καλωσορίσατε στο μνημόνιο!!! Σε όποιον πολίτη του λείψει η αριστεροκουμμουνιστική προπαγάνδα, να συντονιστεί με MEGA, ΣΚΑΪ, ALPHA, ANT1, STAR. Άντε με το καλό να ξανανοίξει η ΕΡΤ αλλά με τον μαίανδρο, μπας και μυρίσει λίγο ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Ι.Ε

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το φιάσκο της ΔΕΣΦΑ και η ανθελληνική φύση της τριμερούς συγκυβερνήσεως

Ας ασχοληθούμε λίγο με τον μεγάλο αρχηγό της κυβέρνησης και του συνταγματικού τόξου. Σαμαράς, ο άνθρωπος που τον έβγαλαν από την ναφθαλίνη όταν τον χρειάστηκαν οι έξω από εδώ! Ο άνθρωπος-μεταξοσκώληκας, που από σκουλήκι, έφτιαξε κουκούλι για να μεταμορφωθεί τελικά σε πεταλούδα με ωραία φτερά. Είδαν τα ωραία φτερά η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε στη Γερμανία. Τα υπέροχα φτερά τα είδαν και τα μέσα ενημέρωσης στην Γερμανία και άρχισαν να τα εκθειάζουν με ζήλο. Όλοι μαζί βάλθηκαν να τραγουδούν το «μια ωραία πεταλούδα»! για την μεταμόρφωση που έλαβε χώρα, από μεταξοσκώληκας έγινε Σαμαροπεταλούδα, από αντιμνημονιακός έγινε σούπερ μνημονιακός.

Θα μας το ματιάσουν το παιδί! Όμως μην ανησυχείτε. Εδώ, εμείς έχουμε πολλές ξεματιάστρες. Ο άνθρωπος πέρασε από τη μια όχθη του ποταμού στην άλλη εναέρια και με κοντάρι που στήριξε για ισορροπία στην δεξιά πλευρά με το Βενιζέλο και στην αριστερή με τον Κουβέλη. Ακροβάτης μας βγήκε το παιδί. Αυτός μάλιστα πέρασε το ποτάμι χωρίς σχοινί. Παγκόσμια πρωτιά!

Τώρα σαν πεταλούδας πετάει από χώρα σε χώρα. Πήγε και στην Κίνα και μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο άρχισε να τραγουδάει το γνωστό τραγούδι του Διονυσίου: «πάρε ότι θέλεις παλιατζή» από μια χώρα που ίσα καταφέρνει να ζει. Απευθυνόμενος λοιπόν στους Κινέζους τους είπε: Ήρθα να πουλήσω την περιουσία του πατέρα μου, αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες και αν θέλετε και μάρμαρα έχουμε και έτοιμες κολόνες, αψίδες κ.τ.λ. Όποιος παίρνει ένα πράγμα θα του δίνουμε και ένα δώρο.

Έλα να πάρεις!!! Μπράβο μεγάλε Σαμαρά, ποιος σε πιάνει τώρα! Τον έφαγες τον σφυροδρεπανάκια, τον Τσίπρα! Κατάφερες από σκώληκας να γίνεις πεταλούδας, να περάσεις το ποτάμι εναέρια και χωρίς σχοινί. Είσαι ο δεύτερος που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Ο πρώτος ήταν ο Χριστός, ο δεύτερος εσύ!

Μπουμπουλίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-13-iouniou-2013#.Ubmj1OfwmCg#ixzz2W5noG9hk

Exit mobile version