Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Σιωνιστικό Λόμπι και οι Εγχώριοι Έρποντες Υποτελείς του

eekxa__article

Η πρώτη φορά που έγινε λόγος για ένα Εβραϊκό Κοινοβούλιο  ήταν το 1897, τη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο στη Βασιλεία της Ελβετίας. Σήμερα, περισσότερο από έναν αιώνα μετά από εκείνη τη συνάντηση που οργανώθηκε από τον αρχισιωνιστή Theodor Herzl (1860-1904), ιδρύθηκε το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ένα Κοινοβούλιο που δημιουργήθηκε νόμιμα με τις ευλογίες όλων των πολιτικών ανδρεικέλων της Ευρώπης και έχει ως στόχο να «δώσει φωνή στις σκέψεις, τις ιδέες και τις ανησυχίες των Εβραίων της Ευρώπης», συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των εβραϊκών ευρωπαϊκών κοινοτήτων.

Φαίνεται πως τόσο οι πολιτικοί, όσο και τα ΜΜΕ που στηρίζουν τις κοινότητες των Εβραίων της Ευρώπης ή βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους, δεν αρκούν, καθώς ο ευρύτερος στόχος είναι να ασκηθούν εντονότερες πιέσεις μέσω του νέου «κοινοβουλίου», καθώς και μέσω του παγκόσμιου εβραϊκού λόμπι. Πιέσεις που έχουν να κάνουν με την πολιτική της «μηδενικής ανοχής» στον «νεοναζισμό», στο ρατσισμό, στην ξενοφοβία, στην «άρνηση του ολοκαυτώματος» και γενικά σε όλες τις μορφές αντιλήψεων και απόψεων που αποκλίνουν από το «πολιτικώς ορθό», ώστε να δημιουργηθεί ένα ακόμη πιο ισχυρό καθεστώς φίμωσης της γνώμης και της έκφρασης.

Στις 16 Φεβρουαρίου της περασμένης χρονιάς οι πόρτες του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου άνοιξαν στις Βρυξέλλες για τους 120 Εβραίους βουλευτές από 47 χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο), είτε οι χώρες αυτές είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είτε όχι – από την Αλβανία, την Αρμενία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Κροατία, το Σαν Μαρίνο, το Μονακό, τη Σερβία, Μαυροβούνιο, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν κλπ.

Η ίδρυση  του ΕΕΚ ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εβραίων (European Jewish Union, EJU), μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2011 από δύο Ουκρανούς δισεκατομμυριούχους εβραϊκής καταγωγής, τους Vadim Rabinovich και Ihor Kolomoyskyi.

Ο Kolomoyskyi παλαιότερα  είχε προσπαθήσει να εκλεγεί πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων (European Council of Jewish Communities) – που ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια – ενώ ο Rabinovitch υπήρξε αντιπρόεδρος του ECJC.

Οι εκπρόσωποι του  Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξελέγησαν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 18 Οκτωβρίου έως  τις 15 Δεκεμβρίου του 2011. Στις εκλογές  συμμετείχαν ως υποψήφιοι 1000 περίπου Εβραίοι, οι οποίοι ζουν και εργάζονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο), ενώ οι  ψηφοφόροι ήταν  συνολικά 400.000.

Μέλη του εβραϊκού κοινοβουλίου είναι ραβίνοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, νομικοί, επιστήμονες, αθλητές, καλλιτέχνες κλπ.  Μεταξύ αυτών είναι: ο Πρέσβης Jakob Finci, εκπρόσωπος για τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, ο Vittorio Pavoncello, υψηλό μέλος της Ένωσης των ιταλικών Εβραϊκών Κοινοτήτων και ο αριστερός Ιταλο-αφρικανο-εβραίος Roger Coianiz, στέλεχος του ιταλικού αριστερού κόμματος «Αριστερά-Οικολογία-Ελευθερία» από την Ιταλία. O Pierre Besnainou, πρόεδρος του «Ιδρύματος του γαλλικού Ιουδαϊσμού»   (“Fondation du Judaïsme Français”), θέση που προηγουμένως κατείχε ο David de Rothschild. O δικηγόρος Oliver Mishcon από τη Μεγάλη Βρετανία.  Ο οικονομολόγος Joel Rubinfeld από το Βέλγιο. Ο Nathan Gelbart από τη Γερμανία. Ο Jozef Camhi από την Τουρκία. Από την Ελλάδα εξελέγησαν ο μηχανικός Ηλίας Μπορμπόλης (Ilias Borbolis) και ο Αβραάμ Ρεϊτάν (Avraam Reitan), τ. Γεν. Γραμματέας του Κ.Ι.Σ.Ε. Από την Κύπρο ο Arie Zeev Raskin, ιδρυτής της Εβραϊκής Κυπριακής Ένωσης.

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο είναι βασισμένο να λειτουργεί σύμφωνα με την Κνεσέτ. [H Κνέσετ είναι το κοινοβούλιο του Ισραήλ. Έχει έδρα την Ιερουσαλήμ και συγκλήθηκε σε σώμα για πρώτη φορά το 1949. Αποτελείται συνολικά από 120 βουλευτές, οι οποίοι εκλέγονται για 4 χρόνια. Ως νομοθετική εξουσία της ισραηλινής κυβέρνησης, η Κνέσετ θεσπίζει νόμους, εκλέγει τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό,  επιβλέπει το έργο της κυβέρνησης, διατηρεί την αρμοδιότητα για την καθαίρεση του προέδρου του κράτους και του ελεγκτή του κράτους από τα καθήκοντά τους, ενώ μπορεί να διαλυθεί η ίδια και να προκηρύξει νέες εκλογές. Η Κνέσετ έχει τη δυνατότητα να περάσει οποιοδήποτε νόμο με απλή πλειοψηφία.]

Τα εγκαίνια του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνέπεσαν (sic!) με την επίσκεψη στις Βρυξέλλες μιας αντιπροσωπείας 40 μελών της Διάσκεψης των Προέδρων των Μεγαλύτερων αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων (Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations), με επικεφαλής τους Richard Stone και Malcolm Hoenlein. Η αντιπροσωπεία είχε συνομιλίες με την εκπροσώπους της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, καθώς και Βέλγους αξιωματούχους, Μεταξύ των θεμάτων που είχαν συζητηθεί κατά τη διάρκεια εκείνων των συνομιλιών ήταν το θέμα του αντισημιτισμού καθώς και τα ζητήματα που αφορούν το Ιράν και τη Συρία

Κατά τις εναρκτήριες ομιλίες τους οι Εβραίοι «ευρωβουλευτές»  εξήγησαν τους λόγους και τους σκοπούς της ίδρυσης του EEK.   «Ο κοινός παρονομαστής» των «ευρωβουλευτών» του ΕΕΚ είναι «η εβραϊκή τους ταυτότητα και το πάθος τους για την προώθηση των εβραϊκών συμφερόντων σε διεθνή κλίμακα»

Η Antonya Parvanova, εκπρόσωπος που εκλέχθηκε από τη βουλγαρική εβραϊκή Κοινότητα, δήλωσε ότι η συνάντηση της 16ης Φεβρουαρίου του 2012 έχει ιστορική σημασία μιας και θα σηματοδοτήσει το μέλλον των Εβραίων της Ευρώπης.

«Είμαι υπερήφανη και ευγνώμων που βρίσκομαι ενώπιόν σας σήμερα – είπε η Parvanova. Για πρώτη φορά, συγκεντρώθηκαν εδώ, σε αυτή την αίθουσα, οι εκπρόσωποι των οργανώσεων που εκπροσωπούν περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια Εβραίους πολίτες  απ’ όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο … “Το νέο Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι η φωνή που αντιπροσωπεύει και ενισχύει την εβραϊκή κοινότητα στην Ευρώπη.“…

«Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι Εβραίοι της Ευρώπης συναντώνται σήμερα εδώ, σαν ένας άνθρωπος, ή θα έλεγα καλύτερα  σαν ένα σύνολο ανθρώπων  με ένα ενιαίο σκοπό»… «Η εβραϊκή κοινότητα στην Ευρώπη, θα αποβεί  σίγουρα απαραίτητη σε ένα ευρύ φάσμα συζητήσεων στις οποίες αναμένεται να συμβάλλει δυναμικά»….

«Είμαστε σήμερα εδώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έναν χώρο που υπήρξε πάντα σύμβολο για το μέλλον της ειρήνης, της ανεκτικότητας και της δημοκρατίας. Φυσικά, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά η Ευρώπη παραμένει ενωμένη (!) εδώ και περισσότερο από 50 χρόνια με βάση τις αξίες οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν ζωντανές σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Ο εξτρεμισμός, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία και ο αντισημιτισμός δεν έχουν καμία θέση στην Ευρώπη και αυτό το Κοινοβούλιο θα συνεχίσει να εκπροσωπεί και να προστατεύει τα δικαιώματα του κάθε ευρωπαίου πολίτη.»

O επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης, Tomer Orni, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το όραμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εβραίων είναι πλέον μια πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός όπως και ότι το νέο κοινοβούλιο είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την εβραϊκή εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι το κοινοβούλιο θα είναι μια θετική δύναμη στην κάλυψη των μεταβαλλόμενων συνθηκών και μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο ευρωπαϊκός εβραϊσμός».

Ο ίδιος ο Orni, μιλώντας σε άλλο συνέδριο πριν λίγους μήνες, με θέμα «την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τις επιπτώσεις της στον αντισημιτισμό», που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΕΕ, κατηγόρησε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς ότι διατηρούν στο DNA τους τον αντισημιτισμό, τονίζοντας  ότι «οι Εβραίοι στην Ευρώπη έχουν πάντα βιώσει τον αντισημιτισμό»…« ο αντισημιτισμός είναι μέρος του DNA της Ευρώπης. Έχει τις ρίζες του στην Ευρώπη ενώ υπήρχαν πάντα διαφορετικές πηγές κινήτρων για τον αντισημιτισμό

Το εβραϊκό λόμπι το οποίο ως γνωστό ασκεί τεράστια επιρροή στα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης των Η.Π.Α., ενισχύεται πλέον από το ΕΕΚ  που παρεμβαίνει απροκάλυπτα στα εσωτερικά των ευρωπαϊκών χωρών.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το γεγονός ότι ορισμένοι Εβραίοι ιδρύουν το δικό τους κοινοβούλιο με κύριο στόχο την υπαγόρευση μιας  κοινής πολιτικής των Εβραίων στην Ευρώπη [Με την ίδια λογική, θα μπορούσαν π.χ. οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ευρώπη και είναι τουλάχιστον δέκα φορές περισσότεροι από τους Εβραίους, να ιδρύσουν ένα αντίστοιχο «Μουσουλμανικό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».]. Ενέργεια σαν αυτή δείχνει ότι, επιδιώκεται η δημιουργία ενός μηχανισμού πίεσης από τους Εβραίους, που σκοπό έχει  την άνευ όρων υπεράσπιση του Ισραήλ, ανεξάρτητα από τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν και εξακολουθούν να διαπράττονται από το κράτος αυτό εναντίον των Παλαιστινίων και των γειτονικών λαών. Επιδιώκεται, επίσης, η ενίσχυση του δεσμού μεταξύ του Ισραήλ και των Εβραίων σε όλο τον κόσμο, καθώς η καθιέρωση μιας ενιαίας πολιτικής για τον εντοπισμό και την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, με την οποία θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν  όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί.

Μέλη του ΕΕΚ, με φλογερά άρθρα τους, ζητούν να πιεστούν στις αποφάσεις τους τόσο τα εκλεγμένα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όσο και οι αρχηγοί κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την στάση που πρέπει να κρατήσουν απέναντι στο Ιράν, τους Παλαιστινίους, και άλλους λαούς. Επιπλέον, δεν διστάζουν να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στην εσωτερική πολιτική κρατών όπως η Ουγγαρία και η Ελλάδα, απαιτώντας  να τεθούν εκτός νόμου νομίμως εκλεγμένα κόμματα που έχουν ψηφισθεί και υποστηρίζονται από εκατομμύρια πολίτες, με τους υποτελείς ηγετίσκους να αποδεικνύουν την ολοκληρωτική υποταγή τους στα σιωνιστικά κελεύσματα.

Τον Δεκέμβριο του 2012 μέλη του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνέταξαν ένα έγγραφο, το οποίο και απέστειλαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διαμαρτυρόμενοι για τη στάση κάποιων ευρωβουλευτών σε ότι αφορά την πολιτική του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, κατηγορώντας τους, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι «νομιμοποιούν» την τρομοκρατία των Παλαιστίνων. Συγκεκριμένα, το ΕΕΚ καταδίκασε όσους ευρωβουλευτές επικρίνουν το σιωνιστικό καθεστώς στο όνομα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατηγορώντας τους ότι έχουν στοχοποιήσει το Ισραήλ και προωθούν ένα νέο αντισημιτισμό.

Με απλά  λόγια, απαιτεί από όλους τους ευρωβουλευτές να εναρμονίζονται με την επιβληθείσα ισραηλινή πολιτική, η οποία υπαγορεύει με απόλυτο τρόπο την καταδίκη οιασδήποτε αναφοράς στα εγκλήματα του Σιωνισμού. Ζήτησε μάλιστα από τους ευρωπαίους ηγέτες να βρουν τρόπους για την αντιμετώπιση του έντονου αντισημιτισμού που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στην Ουγγαρία .

Πριν λίγους μήνες, τα 120 μέλη του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου συγκεντρώθηκαν στην Κρακοβία της Πολωνίας, όπου έλαβαν μέρος σε Σύνοδο, η οποία ήταν αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος». Εκεί είχαν την ευκαιρία  να συζητήσουν τα προσφιλή τους θέματα που είναι ο «αντισημιτισμός» ο «ρατσισμός», η «ξενοφοβία», η «άνοδος της Ακροδεξιάς»  και οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Στη Σύνοδο εκείνη έλαβαν επίσης μέρος και μέλη του Κοινοβουλίου της Πολωνίας.

Να θυμίσουμε πως στις 17 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress) Ρόναλντ Λόντερ απεύθυνε έκκληση-διαταγή προς το ελληνικό κοινοβούλιο και τον παρευρισκόμενο πρωθυπουργό Σαμαρά, μέσα από την ομιλία του, στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, στη Συναγωγή Μοναστηριωτών της Θεσσαλονίκης, να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Στην τελετή παρευρίσκετο  και ο  πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μοζέ Κάντορ, καθώς και άλλοι Εβραίοι Αξιωματούχοι.

«Σήμερα, αν και υπάρχει ειρήνη, δεν είναι όλα ειρηνικά. Οι Εβραίοι έχουν λόγο για ν’ ανησυχούν. Όχι για τυχόν εξολόθρευσή τους αλλά για τον εξτρεμισμό, τη φανατική ιδεολογία, μία ιδεολογία που έφερε την καταστροφή πριν από 70 χρόνια. Μιλώ για τη Χρυσή Αυγή» είπε στην ομιλία του ο Λόντερ.

«Οι εξτρεμιστές δεν έχουν καμιά θέση στην Ελλάδα ή αλλού. Αλλά υπάρχουν. Οι ηγέτες τους χρησιμοποιούν τον χιτλερικό χαιρετισμό. Χρησιμοποιούν τη σβάστικα στις συγκεντρώσεις του κόμματός τους. Μιλούν για «αίμα και τιμή». Τιμούν τους ηγέτες της ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητούν ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και αρνούνται την ύπαρξη των θαλάμων αερίων. Διαβάζουν αντισημιτικά κείμενα, ειδικά τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα ή αλλού στον κόσμο” τόνισε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου

«Αυτή η ομάδα έχει να κάνει μόνο με το μίσος. Επιτίθενται σε ανθρώπους στους δρόμους μόνο και μόνο επειδή το χρώμα του δέρματός τους είναι διαφορετικό. Απειλούν δημοσιογράφους. Μιλούν όπως οι ναζί. Συμπεριφέρονται όπως οι ναζί. Είναι ναζί» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Λόντερ, «υπάρχουν πολλά εξτρεμιστικά κόμματα σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως η Χρυσή Αυγή» και για το λόγο αυτό «θα πρέπει να επαγρυπνούμε … και να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το μέλλον που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, για τα παιδιά μας, τις κοινότητές μας» σημειώνοντας πως «η Ελλάδα, όπου αιώνες τώρα υπάρχει δημοκρατία, θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα, θέτοντας εκτός νόμου κάτι, όπως η Χρυσή Αυγή».

Ο Λόντερ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει επίσης πως το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο και το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (European Jewish Congress) συνεργάζονται στενά για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μη ανοχής απέναντι στις μειονότητες.

Στην ομιλία του ενώπιον των Εβραίων ο Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων:

«Οι ρατσιστές δεν χωρούν ανάμεσά μας. Ούτε οι αντισημιτική μισαλλοδοξία»… «Ο αντισημιτισμός είναι ξένος και εχθρικός προς την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον Πολιτισμό μας»…. «Είναι ιδιαίτερα θετικό – αλλά και εξόφληση ιστορικής υποχρέωσης – το γεγονός ότι σήμερα οι Ελληνο-Ισραηλινές σχέσεις περνάνε την καλύτερη περίοδό τους εδώ και δεκαετίες. Και οι προοπτικές είναι ακόμα καλύτερες από δω και μπρος!»

Διερωτάται εύλογα κάποιος: με πιο δικαίωμα ο θρασύτατος σιωνιστής Λόντερ, απαιτεί από το ελληνικό κοινοβούλιο και τον Σαμαρά, να τεθεί εκτός νόμου ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ψήφισαν μισό εκατομμύριο Έλληνες; Μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα συνέβαινε αν κάποιος Έλληνας αξιωματούχος τολμούσε να απαιτήσει να τεθεί εκτός νόμου κάποιο ισραηλινό κόμμα;

Στις αρχές Μαΐου του 2013 στο παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο στη Βουδαπέστη ο ίδιος ο Λόντερ  παρουσίασε «στοιχεία» βάσει των οποίων  υπογραμμίζονται οι δεσμοί των «ακροδεξιών εξτρεμιστικών ομάδων» και οι συσχετισμοί με την οικονομική κρίση, προτείνοντας  στα «δημοκρατικά» ευρωπαϊκά  κόμματα να θέσουν εκτός νόμου τα «νεοναζιστικά» κόμματα και ομάδες, που «αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια μειονοτήτων», αναθεωρώντας τις συνταγματικές τους νομοθεσίες. «Η οικονομική κρίση που έθρεψε αυτά τα φαινόμενα μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη άρα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο συνέδριο συμμετείχε και ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας Δαυίδ Σαλτιέλ, ο οποίος δήλωσε  ότι η κοινωνία «κατελήφθη εξαπίνης» και επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρόκειται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή  το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», το οποίο θα μετατρέπει σε κακούργημα και θα θέτει εκτός νόμου την υποκίνηση μίσους εναντίον ανθρώπων λόγω της φυλής τους, της θρησκείας, της εθνότητας ή του σεξουαλικού προσανατολισμού τους [O Σαλτιέλ σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι θλίβεται «Σαν Έλληνας και σαν Εβραίος από την αδυναμία αντιμετώπισης του ρατσισμού από το ελληνικό κοινοβούλιο», επισημαίνοντας ότι «Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που της παρέχει η Δημοκρατία καθώς και την απόγνωση ενός τμήματος του πληθυσμού που βρίσκει καταφύγιο σ’ αυτήν».]

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο  πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου Μοσέ Καντόρ, είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ότι «Σχεδόν παντού στην Ευρώπη, ο αντισημιτισμός είναι σε ανοδική τροχιά. Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για μένα και για την εβραϊκή κοινότητα. Σε ορισμένα μέρη, όπως το Μάλμο της Σουηδίας, η εβραϊκή κοινότητα αισθάνεται πως οι Αρχές την έχουν εγκαταλείψει ή δεν κάνουν αρκετά. Αυτού του είδους τα φαινόμενα θα πρέπει να καταπολεμηθούν, με περισσότερη εκπαίδευση, αυστηρότερη νομοθεσία και επιβολή των κανόνων δικαίου», δίχως να παραλείψει να αναφερθεί και στη Χρυσή Αυγή: «ο αντισημιτισμός και ο ρατσισμός έχουν βρει ένα ισχυρό πολιτικό σπίτι στη Χρυσή Αυγή» … «Θα πρέπει να διδαχθούμε από την ιστορία και να μην περιμένουμε ως την άνοδό τους στην εξουσία, αλλά να κόψουμε από τη ρίζα τον ρατσισμό και τη μη ανεκτικότητα». τονίζοντας ότι: «Για πρώτη φορά εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες, ένα κόμμα που απαιτεί από τα μέλη του να έχουν άρια καταγωγή, χρησιμοποιεί συγκεκριμένο χαιρετισμό (με προτεταμένο το χέρι) και το λογότυπό του μοιάζει με σβάστικα, έχει κατακτήσει σημαντική δύναμη σε ένα ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ας μην γελιόμαστε, το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα δεν είναι ένα ακροδεξιό κόμμα… Εκπροσωπεί ένα νεοναζιστικό όραμα που πολλοί υπέθεταν πως περιοριζόταν σε συναντήσεις και συζητήσεις κλειστού κύκλου Αυτό είναι ένα κόμμα που ανέγνωσε τα αντισημιτικά «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» στο κοινοβούλιο, αρνείται το Ολοκαύτωμα και μόλις πρόσφατα απείλησε να κάνει σαπούνια τους μετανάστες και να τους βάλει στους φούρνους. Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο και γυρνάμε σε μία πολύ σκοτεινή εποχή, όπου οι μειονότητες έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού στους δρόμους και διεξάγονταν πορείες με πυρσούς στο κέντρο των πόλεων. Η Χρυσή Αυγή επικαλείται σχεδόν κάθε ναζιστικό έμβλημα, στρατηγική και πολιτική. Αυτή τη στιγμή πρόκειται κυρίως για ρητορική, αλλά για πόσο μπορούμε να ανεχτούμε τέτοιου είδους πράγματα; Θα πρέπει να υπάρξει άμεση αποδοκιμασία από την ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Οι οσφυοκάμπτες πολιτικάντηδες των εγχώριων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» (δηλ. του καθεστώτος της κομματοκρατίας, της φαυλοκρατίας και της κλεπτοκρατίας, που καταδυναστεύει τον Ελληνικό Λαό εδώ και τέσσερις δεκαετίες), καθώς και πολλοί ευρωπαίοι αξιωματούχοι, έσπευσαν να εναρμονιστούν με τα κελεύσματα των Σιωνιστών, κάνοντας δηλώσεις υποταγής και δουλοπρέπειας.

«Το μόνο μελανό σημείο που έδειξε η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι οι συμπεριφορές των νεοναζί» δήλωσε πρόσφατα το ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας αριστεράς Σαμαράς, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, το εθνικιστικό κόμμα που αντιμάχεται το καθεστώς της απάτης, της διαφθοράς και της υποταγής, που ο ίδιος υπηρετεί εδώ και δεκαετίες. Ο Σαμαράς που έγινε πρωθυπουργός με ψεύτικες υποσχέσεις, επέβαλλε νέα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, ακολουθώντας χωρίς καμιά παρέκκλιση το  εθνοκτόνο μνημόνιο, και πράττοντας ακριβώς τα αντίθετα από όσα προεκλογικά έλεγε, εξακολουθεί να ψεύδεται μιλώντας  περί «ανάπτυξης» και «επενδύσεων» σα να απευθύνεται σε ανθρώπους που ζουν σε άλλη χώρα και όχι στην πτωχευμένη Ελλάδα με τους ενάμιση εκατομμύριο ανέργους.

Ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας αναφέρθηκε στη βούληση της μνημονιακής συγκυβέρνησης «να διασφαλισθεί η ευνομία και να αντιμετωπισθεί δραστικά η δράση εξτρεμιστικών νεοναζιστικών ομάδων», τονίζοντας ότι «ο σεβασμός της αξιοπρέπειας κάθε ανθρώπου είναι θεμελιώδες στοιχείο του ελληνικού και ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού» και ότι «η ελληνική  κοινωνία δεν είναι ξενοφοβική και ρατσιστική». Όσο για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι «το απαράδεκτο αυτό μόρφωμα θα εξαφανιστεί όταν η Ελλάδα θα εξέλθει από την κρίση». Ο Δένδιας κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο του 2013, συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις, με τον οποίο συζήτησε για τη Χρυσή Αυγή και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Κατά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Αβραμόπουλου στο Ισραήλ πριν λίγο καιρό,  ισραηλινοί αξιωματούχοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο Αβραμόπουλος έσπευσε να τους καθησυχάσει τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα αποτελεί παρελθόν όταν η Ελλάδα μπει σε τροχιά «ανάπτυξης» (sic!).

Προσφάτως ο Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις και άλλους Εβραίους αξιωματούχους στην Ουάσινγκτον. Εκεί μίλησε στην ολομέλεια του ετήσιου συνεδρίου της «Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής» (American Jewish Committee), όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί» και κάλεσε τους συμμετέχοντες στο συνέδριο Εβραίους να επισκεφθούν και να επενδύσουν στην Ελλάδα

«Σήμερα αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αύριο θα αρνηθούν τη Γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων» δήλωσε ο καθ’ έξιν γελοίος αριστερο-δεξιο-κεντρώος πρόεδρος  των ΑΝΕΛ Καμένος, ενώ ο Βενιζέλος έκανε λόγο για ένα ευρύτερο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που θα προστατεύει τους ηλικιωμένους, καθώς και τους ανάπηρους από τη Χρυσή Αυγή (sic)! “Η Χρυσή Αυγή είναι το πιο ναζιστικό μόρφωμα και η παρουσία της στη Βουλή αποτελεί προσβολή της Δημοκρατίας. Στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να προβλεφθεί προστασία για τους ανάπηρους και τους ηλικιωμένους, διότι όταν ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι νοσταλγοί του Χίτλερ και αρνητές του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, μπορεί να υιοθετήσουν την ευγονική και να θέλουν να ρίξουν στον Καιάδα ανάπηρους και ηλικιωμένους” δήλωσε ο εμπαθής ηγετίσκος του σοσια-ληστρικού ΠΑΣΟΚ, προχωρώντας στην πιο άθλια μορφή συκοφαντικής προπαγάνδας. Αυτός, ένας από τους ελεεινούς διώκτες των αναπήρων και των ηλικιωμένων.

Ο ίδιος ο Μπένι είχε ομολογήσει σε άλλες του δηλώσεις ότι  «Το πρώτο θέμα που μας θέτουν στις διεθνείς επαφές είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει πλήρη νομοθεσία; Θα είναι ιστορικό λάθος αν δεν ψηφίσει η ΝΔ στη Βουλή. Είναι αφελείς οι Ευρωπαίοι που μας ζητούν να συμπληρώσουμε τη νομοθεσία μας;», επιμένοντας μαζί με τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ στη θέσπιση ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου κομμένου και ραμμένου  για την εγχώρια μαρξιστική χούντα και τους πραιτοριανούς του διεθνισμού, με το οποίο θα στοχοποιείται αποκλειστικά η Χρυσή Αυγή, ενώ θα μένουν στο  απυρόβλητο όλοι εκείνοι που αμφισβητούν τις γενοκτονίες των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Ινδιάνων  κλπ,  καθώς και τα εκατομμύρια θύματα του Κομμουνισμού.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται καλύτερα νομικά μέσα για να καταπολεμήσει τον ρατσισμό σε κράτη μέλη της», δήλωσε πρόσφατα ο κίναιδος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε στη συνέλευση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου στη Βουδαπέστη.

Οι υπηρέτες της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης, συνεπικουρούμενοι από τις δυνάμεις της Αριστεράς,  έχουν φτάσει κοντά στο στόχο τους, που είναι η δημιουργία πολυπολιτισμικών, πολυφυλετικών, οργουελικών κοινωνιών – εκτρωμάτων, οι οποίες θα αποτελούνται από μαζανθρώπους δίχως εθνική, φυλετική και ιστορική συνείδηση, δίχως οράματα και προοπτικές, που θα εργάζονται χωρίς δικαιώματα σε καθεστώς εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα, με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης,  απλώς για να επιβιώνουν οι ίδιοι και να συσσωρεύουν πλούτο οι πολυεθνικές και οι διεθνείς κερδοσκόποι.

Για αυτό το λόγο προχωρούν στην κοινωνική και οικονομική αποδόμηση των Κρατών.  Για αυτό το λόγο θέλουν να διαλύσουν κάθε τι που έχει σχέση με την Εθνική Συνείδηση, την Πατρίδα, τη Φυλή. Για το λόγο αυτό ψηφίζουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια, ώστε να θέσουν εκτός νόμου εθνικιστικά κινήματα  και να φιμώσουν την ελευθερία της έκφρασης. Για το λόγο αυτό έχει διαγραφεί η λέξη «Φυλή» από το Σύνταγμα της Γαλλίας. Για το λόγο αυτό προβάλλουν ως «πολιτικά ορθό» ότι εναντιώνεται στους νόμους της Φύσης, υπονομεύει και προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Για το λόγο αυτό νομιμοποιούν τους γάμους ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τα οποία πολύ σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να υιοθετούν και παιδιά….

Όσοι εναντιώνονται στα σχέδια όλων των ανδρεικέλων, που είναι υποταγμένα  σε σκοτεινά κέντρα αποφάσεων,  ας γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα της σοσιαλφιλελεύθερης πλουτοκρατικής κλεπτοκρατίας και της εθνοπροδοτικής αριστεράς και ας πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!

Παύλος Γκάστης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ebraiko-eurwpaiko-koinoboulio-to-siwnistiko-lompi-kai-oi-egchwrioi-erpon#.UbmleOfwmCg#ixzz2W5olPBv9

Exit mobile version