Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου είναι ανυπεράσπιστοι από την κατασκοπεία των ΗΠΑ

internet-y-spy-c__article

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε και σχολιάσθηκε και στην ιστοσελίδα μας, ο ρόλος της NSA (National Security Agency) των ΗΠΑ στην παρακολούθηση σχεδόν όλων των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και της κινητής τηλεφωνίας. Είχαμε τονίσει ότι η παρακολούθηση αυτή μπορεί να γίνεται και εκτός συνόρων των ΗΠΑ. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Σύμφωνα με την υπουργό Δικαιοσύνης της Γερμανίας Leutheusser-Schnarrenberger το πρόγραμμα κατασκοπείας του διαδικτύου της NSA με την κωδική  ονομασία PRISM είχε πρόσβαση και σε  χρήστες εκτός ΗΠΑ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η γερμανίδα υπουργός, η NSA «κυριολεκτικά μπορεί να παρακολουθεί την διαμόρφωση των σκέψεών μας από την στιγμή που αγγίζουμε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας». Αν και υπήρξε διάψευση από την Facebook και Google, οι οποίες δήλωσαν ότι στοιχεία χρηστών δίδονται για παρακολούθηση μόνο κατόπιν δικαστικής εντολής, τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν εξ’ άλλου, ουδείς σώφρων αμφιβάλλει για το γεγονός. Η ύπαρξη του κατασκοπευτικού προγράμματος PRISM, την οποία ύπαρξη παραδέχτηκε ανερυθρίαστα και ο Λευκός Οίκος, είναι πέρα για πέρα ανησυχητική. Διότι σημαίνει το εξής: Η σιωνιστική κυβέρνηση των ΗΠΑ  είναι σε θέση να παρακολουθεί μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας κάθε μας λειτουργία και σκέψη σε ιδεολογικό και προσωπικό επίπεδο. Ο «δημοκράτης» Obama δήλωσε (άκουσον,άκουσον) ότι «δεν μπορείς να έχεις 100% ασφάλεια και 100% προσωπική ζωή».

Βέβαια εμάς τους Έλληνες ποσώς μας ενδιαφέρει η ιδιωτική ζωή και ασφάλεια των Αμερικανών. Μας ενδιαφέρει όμως η δική μας που δεν μπορούν  να προστατέψουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Δεν ακούσαμε εκ μέρους τους καμία δήλωση για το θέμα PRISM και τα προσωπικά μας δεδομένα. Είναι λαλίστατοι όμως όταν πρόκειται να προστατέψουν τα «προσωπικά δεδομένα» των λαθρομεταναστών-δολοφόνων. Όσον αφορά τον «δημοκράτη» Obama τούτο έχουμε να δηλώσουμε ανατρέχοντας στα φιλελεύθερά του πρότυπα: Καμία κοινωνία δεν είναι ελεύθερη, όταν παρακολουθούνται και κατασκοπεύονται άνευ ελέγχου οι πολίτες. Η ασφάλεια στην κοινωνία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά σημαίνει ασφάλεια της ελευθερίας.

Όσον αφορά τους υποτακτικούς του στην Ελλάδα έχουμε να τους πούμε ότι το κράτος Δικαίου, το οποίο υποτίθεται ότι υπερασπίζονται, δεν είναι αυτοσκοπός αλλά υπηρετεί την ασφάλεια του Έλληνα Πολίτη. Η ασφάλεια του δικτύου του Internet δέχθηκε ένα τεράστιο πλήγμα, και στην Ελλάδα από την κατασκοπεία των ΗΠΑ. Η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα πλήττεται από τους ανεκδιήγητους χειρισμούς της υποτελούς κυβέρνησης  στα διεθνή σιωνιστικά συμφέροντα. Η Ελλάδα οφείλει και πρέπει να αντισταθεί στον σιωνιστικό «Μεγάλο Αδελφό»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ellhnes-chrhstes-tou-diadiktuou-anuperaspistoi-apo-thn-kataskopeia-twn-h#.UbmuVefwmCg#ixzz2W5y9p979

Exit mobile version