Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υγιείς κοινωνίες και η Ελλάδα

antigay-russiao

Σε πλήρη σήψη και παρακμή διάγει τον βίο του τις τελευταίες δεκαετίες το Ελληνικό Κράτος. Αποδείξεις περί αυτού πολλές, πραγματικά, όμως άξια μνείας και τροφή για την φαντασία του καθενός είναι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίς, η οποία είναι απόρροια της παρακμής για την οποία συζητούμε. Μπορούμε δηλαδή να φανταστούμε την παρακμή, στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική Κοινωνία, βάσει της καταστάσεως στην οποία μας έχει οδηγήσει αυτή η παρακμή.

Η φιλελεύθερη δημοκρατία, που υποτίθεται ότι διέπει την σκέψη των κυβερνώντων, αλλά και γενικότερα του καθεστώτος πρεσβεύει την ελεύθερη έκφραση της οποιαδήποτε άποψης ή ιδιαιτερότητας, χωρίς καμμία απολύτως καταπίεση τους. Είπε, άλλωστε, μόλις χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης: «στην κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται χωρίς να υφίσταται καταπίεση». Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Το καθεστώς εννοεί ακριβώς αυτό που είπε ο αριστερός τρομοκράτης, Νίκος Ρωμανός: «Αυτούς που θα αποφασίσουν πως η αναρχία δεν είναι μία παγωμένη έννοια, δεν είναι ένα ιδεολόγημα, δεν είναι προσκολλημένη με το μικρόβιο της διπλωματίας. Η δική μας αναρχία είναι εκφράσεις μιας αυθεντικής και αδούλωτης ζωής. Θα την δει κανείς στα φλεγόμενα μπουκάλια εναντίον ματατζήδων στις πορείες και στα βραδινά πεσίματα, θα την δει στους καπνούς από τις εμπρηστικές επιθέσεις, στα πεσίματα σε φασίστες και κάθε εχθρό της ελευθερίας.». Άλλωστε η ρήση του αριστερού τρομοκράτη, βεβαιώνεται από τις πρακτικές του καθεστώτος, είτε μιλάμε για τον Μπουτάρη και τον Καμίνη, είτε μιλάμε για την ίδια την συγκυβέρνηση. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι υπάρχουν ελευθερίες που θα καταστέλλονται στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και αυτές θα είναι οι ελευθερίες των αντιφρονούντων.

Το ποιοι είναι οι προαναφερθέντες αντιφρονούντες, το έχουμε βιώσει πολλές φορές, αφού μόνο η Χρυσή Αυγή «τυγχάνει» της κρατικής καταστολής και της – τιμητικής πραγματικά – έχθρας του καθεστώτος. Αυτό επειδή η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός εχθρός του καθεστώτος, ο εχθρός της παρακμής της Ελληνικής Κοινωνίας, ο μοναδικός πρεσβευτής της Ιδέας για Αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους.

Η Ρωσία, όμως, που αναγεννιέται μετά από 70 και πλέον χρόνια κομμουνιστικού σκότους, έχει μάθει τι σημαίνουν τα κελεύσματα της αριστεράς για ελευθεριότητα και που αυτά οδηγούν. Οδηγούν στην κρατική καταστολή της ανθρώπινης προσωπικότητας και την ελευθερία μόνο συμφωνίας με τις δυνάμεις της κατοχής. Έτσι η ρωσική κάτω βουλή, απηχώντας την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ρώσων πολιτών, αποφάσισε ομόφωνα την ποινικοποίηση της προπαγάνδας υπέρ της ομοφυλοφιλίας, όπως αυτή εκφράζεται από τηλεπερσόνες και παρελάσεις της ντροπής, αλλά και ξένους εγκάθετους, όπως έγινε και στην Αθήνα και φάνηκε από τους χορηγούς της παρέλασης των χαρούμενων.

Η Ρωσία έχει και έναν παραπάνω λόγο να προτρέχει νομοθετικά σε αυτή την κατεύθυνση, αφού την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου είχε κάνει το ίδιο, χρηματοδοτώντας αφειδώς διάφορα «κινήματα», διαλυτικά για την αμερικανική κοινωνία, ώστε να έχει το προβάδισμα. Έτσι με την εμπειρία τους σε αυτό τον τομέα, διαβλέπουν ξένο δάκτυλο και προτρέχουν για… να μην τρέχουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ugieis-koinwnies-kai-h-ellada#.UbouY_lM_RM#ixzz2W8Bomseb

Exit mobile version