Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλας – Ημαθίας, Βορείων Προαστίων, Περάματος

008__article

Το Σάββατο 08-06-2013, τα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας στην Κρύα Βρύση, υποδέχθηκαν πλήθος υποστηρικτών και φίλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ακολούθησε προβολή βίντεο σχετικά με το κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματός μας, τις επερωτήσεις καθώς και τις ομιλίες των Βουλευτών μας οι οποίες έγιναν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Στην συνέχεια το κοινό ενημερώθηκε για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις περιοχές της  Πέλλας και της Ημαθίας στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στο τέλος οι Συναγωνιστές, σε στάση προσοχής, έψαλαν το Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας
Κεντρική πλατεία, Κρύα Βρύση
Σάββατο: 18.00-21.00

Πυρήνας Περάματος: ‘‘Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων’’

Την Τετάρτη 12/6 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ομιλία της υπεύθυνης μετώπου γυναικών, περιφέρειας Πειραιά, Μπενέκη Νικόλ στα γραφεία του πυρήνα Περάματος με θέμα ”Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων”.
Η συναγωνίστρια, στην επίκαιρη ομιλία της, ανέδειξε την τραγική κατάσταση που βιώνουν, σε όλα τα επίπεδα, οι συμπατριώτες μας την ίδια στιγμή που οι κάθε λογής λαθρομετανάστες απολαμβάνουν πλήθος προνομίων εις βάρος μας.

 

Στην συνέχεια τονίστηκε ο αγώνας που δίνουν οι συναγωνιστές βουλευτές μας στο κοινοβούλιο με έμφαση στην πρόσφατη κατάθεση νόμου της Χρυσής Αυγής σχετικά με τον ρατσισμό που βιώνουμε στην ίδια μας την πατρίδα καθώς και την τιμωρία όσων προσβάλουν την ιστορική μνήμη του έθνους μας.Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος.

 

Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση του βουλευτή Β’ Πειραιώς συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού ο οποίος ενημέρωσε τους παρόντες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας παράλληλα, την εγρήγορση που πρέπει να δείχνουμε άπαντες και την προσήλωση στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση της πατρίδας μας και την δημιουργία ενός εθνικού κράτος.

 

Πυρήνας Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427

 

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

 

Στις 10-06-2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία μπροστά σε δεκάδες μέλη της Τοπικής, από τον Συναγωνιστή Κωνσταντίνο Δημητρίου με θέμα τον ρατσισμό  που υφίστανται οι Έλληνες και την έντεχνη προσπάθεια των κυβερνώντων να αποδείξουν το αντίθετο, με ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες, χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.  Έγινε αναφορά στους δολοφονηθέντες Έλληνες πολίτες, όπως ο Αθανάσιος Λαζανάς και ο Εμμανουήλ Καντάρης , στην άτυχη Μυρτώ που ακόμα χαροπαλεύει, καθώς και σε πολλά άλλα περιστατικά ρατσιστικής βίας λαθρομεταναστών εναντίον αθώων Ελλήνων πολιτών, τα οποία εντέχνως υποβαθμίζονται.  Στη συνέχεια ο ομιλητής καυτηρίασε την στάση της Αριστεράς, η οποία υπερασπίζεται τους αλλοδαπούς φονιάδες στα δικαστήρια, επιχειρώντας σταθερά και άτοπα να αποδείξει ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις αφορούν ανήλικους, κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες, θύματα της δυσπραγίας και της άνισης μεταχείρισης της οποίας γίνονται αποδέκτες.  Στην ουσία όμως, οι μόνοι οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τον ρατσισμό στο πετσί τους είναι οι ίδιοι οι Έλληνες, μέσα στην ίδια τους την χώρα, από την  έλλειψη ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας τους, μέχρι  την έλλειψη στην φροντίδα της υγείας τους.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τις Θέσεις και τις Αρχές τις οποίες πρεσβεύει, είναι η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των Ελλήνων, δίνοντας τους πίσω χαμένα Ιδανικά και την χαμένη τους Πατρίδα, μέσα στα πλαίσια της οποίας θα μπορούν να ζουν και να λειτουργούν παραγωγικά, δίκαια και με αξιοπρέπεια.  Μέχρι την τελική Νίκη!

 

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
210-2810610

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pellas-hmathias-boreiwn-proastiwn-peramatos#.Ubo-0vlM_RM#ixzz2W8TRgzXc

Exit mobile version