Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Ηρακλείου

δυτικηαττική

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη, με θέμα  “O αντιρατσιστικός νόμος της Χρυσής Αυγής”.  Ο Συναγωνιστής ανέπτυξε την πρόταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια στο μόρφωμα το οποίο προσπαθούν να αναπλάσουν και να το βαπτίσουν ως αντιρατσιστικό νόμο, προτάσσοντας τα δίκαια των Ελλήνων μπροστά στα λαθρολάγνα τερτίπια της συγκυβέρνησης, η οποία προσπαθεί με απέλπιδες προσπάθειες να ανακόψει την ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Αναφορά έγινε στα κύρια άρθρα του προτεινόμενου νομοσχεδίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

Άρθρο 1 – «Αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης»
Όποιος, ευρισκόμενος παράνομα στο ελληνικό έδαφος ή έχοντας εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις (ασχέτως εάν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής),   τελέσει με δόλο πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σʼ αυτήν την πράξη με κάθειρξη. Σε περίπτωση που διαπράξει κακούργημα, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σʼ αυτήν την πράξη με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 3 – «Διαφύλαξη Εθνικής Μνήμης»

Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ.

Ο κόσμος ενσωματώνεται μέρα με την ημέρα στις αγωνιστικές φάλαγγες της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζοντας πλέον το αισχρό παιχνίδι που στήσανε εις βάρος του πολιτικάντηδες και μεγαλοκαναλάρχες.  Έχει ως μοναδική πηγή ενημέρωσης τις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις και την Εθνικιστική εφημερίδα του Κινήματος.  Παρακολουθεί με ικανοποίηση τους τελευταίους επιθανάτιους σπασμούς ενός σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος που καταρρέει και παρασέρνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης Ελλάδας, με την προδοσία και την παράδοση της χώρας στα ξένα συμφέροντα των τοκογλύφων του Δ.Ν.Τ.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360

Ηράκλειο: Πορεία, διανομή φυλλαδίων και ομιλία του περιφερειάρχη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο ενημερωτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου με πορεία και διανομή φυλλαδίων με τις πολιτικές θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Οι Συναγωνιστές οι οποίοι μετείχαν στη δράση, μοίρασαν χιλιάδες αντίτυπα  ενημερωτικού έντυπου υλικού σε γειτονιές του Ηρακλείου καταλήγοντας στα γραφεα της Τ.Ο. Ηρακλείου.

 

Εκεί πραγματοποίησε ομιλία ο Συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης, μέλος της Κ.Ε. και Περιφερειάρχης Κρήτης, ο οποίος  βρέθηκε στο Ηράκλειο για την καθιερωμένη μηνιαία του επίσκεψη, καθώς και ο Συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης γραμματέας της Τ.Ο. Ηρακλείου.  Η ενημερωτική δράση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς η ανταπόκριση του κόσμου στην παρουσία των Συναγωνιστών ήταν θετική και η υποδοχή την οποία τους επεφύλασσαν, ένθερμη!  Οι πολίτες του Ηρακλείου, όπως και όλοι οι Έλληνες ανά την επικράτεια, προσδοκούν καρτερικά την ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αναλάβει δράση και σαν ηγέτιδα Δύναμη, θα δομήσει μια Ελλάδα δυνατή, αυτόνομη και ανεξάρτητη!  Μέχρι την τελική Νίκη!

 

Τ.Ο. Ηρακλείου
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

 

Τ.Ο. Αθηνών: Προβολή Συνέντευξης Ηλία Κασιδιάρη

 

Πλήθος φίλων και υποστηρικτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι προσήλθαν στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, παρακολούθησαν την προβολή αποκλειστικής συνέντευξης την οποία παραχώρησε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης από την δημοσιογραφική ομάδα της Τ.Ο Αθηνών. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις θέσεις και τις αρχές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για την τοποθέτηση του Κινήματος απέναντι στο μεταναστευτικό και τα άλυτα  προβλήματα τα οποία δημιουργεί με την παρούσα του μορφή, για την Λίστα Λαγκάρντ και τους εμπλεκόμενους στα οικονομικά σκάνδαλα τα οποία αυτή φανερώνει, καθώς και για την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα και πλήττει όλους τους Έλληνες.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με πίστη στις Αρχές και τις Ιδέες του Κινήματος και του Αρχηγού, μπορεί να δώσει λύσεις και να αναδομήσει το Ελληνικό Κράτος, με βάση το Εθνικό και μόνο συμφέρον!  Μέχρι την τελική Νίκη!

 

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-dutikhs-attikhs-hrakleiou#.UbtdX_lM_RM#ixzz2WDRgFUuU

Exit mobile version