Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλωνίζουν οι αλβανοί δραπέτες και οι “προποτζήδες” σφυρίζουν κλέφτικα

alvanoi-egklimata

Νέες επιχειρήσεις απελευθέρωσης φυλακισμένων ετοιμάζουν αλβανοί κακοποιοί

Συναγερμός σήμανε στην Φθιώτιδα με αφορμή δύο περίεργα γεγονότα. Το ένα αφορά την κλοπή ενός λευκού Nissan από τη Λιλαία και το δεύτερο μια φωτιά που ξέσπασε σε περιοχή κοντά στο Μοναστήρι της Δαμάστας.

Ένας διερχόμενος οδηγός είδε καπνό από φωτιά και ειδοποίησε την πυροσβεστική. Έτσι στο σημείο έφθασε ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες. Ο οδηγός παρέμεινε στο όχημα, ενώ οι δύο συνάδελφοί του ανέβηκαν στο ύψωμα για να εντοπίσουν την εστία, από την οποία έβγαινε ο καπνός. Τότε, οι πυροσβέστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο αλβανούς, οι οποίοι είχαν ανάψει φωτιά και έκαιγαν κάποια πράγματα. Οι αλβανοί είπαν στους πυροσβέστες, ότι άναψαν τη φωτιά για να ζεσταθούν(!). Οι πυροσβέστες ζήτησαν τα ονόματα των δύο ανδρών, αλλά αρνήθηκαν, τότε επέστρεψαν στη βάση τους, ενημέρωσαν το διοικητή τους για το περιστατικό και στη συνέχεια την αστυνομία. Ο ένας πυροσβέστης πρόσεξε πως ο ένας από τους δύο άνδρες είχε ένα όπλο που έμοιαζε με καλάσνικοφ. Οι πυροσβέστες, στις φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί, αναγνώρισαν τουλάχιστον έναν από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Οι δύο αλβανοί που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους πυροσβέστες, εκτιμάται ότι είναι οι ίδιοι που έκλεψαν προ ημερών δυο άλλα αυτοκίνητα από την Ερατεινή, τα οποία βρέθηκαν στον Παρνασσό έπειτα από καταδίωξη. Τα δυο αυτοκίνητα ανήκαν το ένα σε πρώην υπουργό της ΝΔ και το δεύτερο στον πρώην διοικητή της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα εντός του πρώτου οχήματος βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, 5,5 κιλά εκρηκτική ύλη ΤΝΤ, 700 σφαίρες, καλώδιο για πυροδότηση του ΤΝΤ, πυροκροτητές, ρούχα και άλλος εξοπλισμός ενώ το δεύτερο βρέθηκε καμένο. 

Εξετάζεται η πιθανή σύνδεση των δύο αυτών περιπτώσεων. Τα ευρήματα παραπέμπουν είτε σε τρομοκρατική οργάνωση, είτε σε αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων. Δεν αποκλείεται οι δράστες να είναι άλλοι αλβανοί κακοποιοί, που ετοίμαζαν καταδρομική επιχείρηση παρόμοια με αυτή που έγινε στις φυλακές Τρικάλων στο σωφρονιστικό κατάστημα του Μαλανδρίνου όπου κρατείται ο διαβόητος αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι. 

Η υπόθεση φανερώνει για ακόμη μια φορά  ότι υπάρχει μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας της πατρίδας μας από τις παραστρατιωτικού τύπου κινήσεις των αλβανών. Οι μηχανισμοί του εγχώριου συστήματος έχουν επιβάλει γενική για να υποβαθμιστεί ένα θέμα που θα όφειλε να παρακολουθείται στενά από την χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/alwnizoun-oi-albanoi-drapetes-kai-oi-propotzhdes-sfurizoun-kleftika#.UbulFflM_RM#ixzz2WEgEbZof

Exit mobile version