Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τούρκος στρατηγός επισκέφτηκε τη Θράκη – Bαθύς ύπνος στο ΥΠΕΞ

general-ft23

Επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποίησε ο διοικητής του 5ου Σώματος Στρατού, το οποίο εδρεύει στην Τυρολόη (Çorlu στην τουρκική), αντιστράτηγος Ναζίμ Αλτιντάς. Η επίσκεψη υποτίθεται πως έγινε στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών, μέτρων τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν την απόδειξη της ανοχής και ενθάρρυνσης από ελληνικής πλευράς, της τουρκικής επιθετικότητας.

Όπως ήταν φυσικό, ο Τούρκος αντιστράτηγος έσπευσε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, το ορμητήριο της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη. Εκεί είχε συνάντηση με τον Τούρκο πρόξενο Ιλχάν Σενέρ, στον οποίο και επέδωσε πλακέτα με το θυρεό του 5ου Σώματος Στρατού. Κατόπιν, ο Ναζίμ Αλτιντάς επισκέφθηκε την Ξάνθη, όπου και συναντήθηκε με τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη, σε ξενοδοχείο της πόλης.

Το ελληνικό ΓΕΕΘΑ δεν μπήκε καν στο κόπο να ανακοινώσει την επίσκεψη του Τούρκου αντιστράτηγου, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως η ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, έχει «σοβαρότερα» πράγματα να ασχοληθεί. Εν μέσω όμως του ελληνικού βαθέως ύπνου, οι Τούρκοι συνεχίζουν ανενόχλητοι την ανθελληνική τους προπαγάνδα, έχοντας μάλιστα το προνόμιο να δέχονται και ενέσεις τόνωσης του ηθικού, τόσο από Τούρκους πολιτικούς όσο και από Τούρκους στρατιωτικούς! Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και δη ο πολιτικός του προϊστάμενος, Δ. Αβραμόπουλος, αναλώνεται το τελευταίο ειδικά διάστημα, στην κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής, σε σιωνιστικά συνέδρια και σε μέσα μαζικής εξαπάτησης, εντός και εκτός της χώρας. Την ίδια βέβαια περίοδο, η τουρκική επιθετικότητα στη Θράκη κλιμακώνεται, με συνεχείς επισκέψεις Τούρκων πολιτικών παραγόντων, οι οποίοι προβαίνουν σε φανατικά, ανθελληνικά κηρύγματα στο ντόπιο μουσουλμανικό στοιχείο. Αρωγοί στην διάδοση των θέσεων της Άγκυρας στην περιοχή, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής αλλά και ο ψευτομουφτής, ο οποίος από τα τζαμιά κηρύσσει την «τουρκική» αντίδραση στις αποφάσεις του «καταπιεστικού» Ελληνικού Κράτους.

Αυτά είναι όμως ψιλά γράμματα για τους «δημοκράτες» της συγκυβέρνησης του μνημονίου αλλά και τους αριστερούς διεθνιστές και τουρκόφιλους. Η Θράκη έχει αφεθεί στο έλεος των επιφανών και αφανών κηρύκων του εκτουρκισμού, με μοναδική φωνή αντίστασης στον επιδιωκόμενο εκτουρκισμό τη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tourkos-strathgos-episkefthke-th-thrakh-bathus-upnos-sto-upej#.Ubx97_lM_RM#ixzz2WIRN10NF

Exit mobile version