Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στην γιορτή της μεγάλης Εθνικιστικής νίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες Έλληνες κατέκλυσαν τον χώρο έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αθηνών στην ανοιχτή επετειακή συγκέντρωση για την μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα της εκδήλωσης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο XAGR.NET 

Την στιγμή που η λέξη συγκέντρωση τελεί υπό απαγόρευση στα καταρρέοντα καθεστωτικά κόμματα, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που διοργανώνει ανοιχτές εκδηλώσεις με αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία.


Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ραγδαία και όλοι παραδέχονται την εδραίωση των Ελλήνων Εθνικιστών ως τρίτη πολιτική δύναμη με διαρκείς τάσεις ανόδου στην ελληνική κοινωνία.

Στην εκδήλωση είναι παρούσα σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με κεντρικό ομιλητή τον  Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο  Γ. Μιχαλολιάκο.
Η Χρυσή Αυγή είναι μια αδιάσπαστη ενωμένη γροθιά, η οποία διαλύει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Ένα χρόνο μετά όλοι  γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό πολύ υψηλότερο από το 15% που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις και θα είναι πλέον πανίσχυρη.

Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-jekinaei-se-ligo-h-giorth-ths-megalhs-ethnikistikhs-nikhs#.Ubz1gPlM_RM#ixzz2WKVkzyyx

Exit mobile version