Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Μετά από το σημερινό, κατάλαβαν όλοι ότι δεν τους παίρνει να κάνουν εκλογές. Ακόμα και ο Τσίπρας που δήθεν είναι δεύτερο κόμμα δεν μπορεί να κάνει συγκεντρώσεις. Εδώ πάνε στις γειτονιές που δήθεν είναι δικές τους και δεν μαζεύονται ούτε 30 γραφικοί. Και αυτό με διαφήμιση από τα κανάλια και εκατομμύρια ευρώ ξοδεμένα σε αφίσες και παπαγάλους. Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή με μηδενική διαφήμιση και με μοναδικό όπλο της την ιστοσελίδα και την εφημερίδα της, καταφέρνει να μαζεύει χιλιάδες Ελλήνων, όπου και αν παρουσιάζεται. Αυτό σημαίνει ότι ερχόμαστε και ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Κ.Α.

Κοσμοσυρροή στην γιορτή της μεγάλης Εθνικιστικής νίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική η σημερινή συγκέντρωση και οι ομιλίες των συναγωνιστών βουλευτών. Ιδιαιτέρως το βίντεο που προβλήθηκε στο τέλος, που έδειχνε το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, ήταν ταυτοχρόνως ένα σεμινάριο για το πώς διεξάγεται η πολιτική από αγνούς ανθρώπους και δεύτερον ένα ενδεικτικό του γιατί μας πολεμάνε όλα τα λαμόγια. Μας πολεμάνε όλοι, άρα πάμε καλά συναγωνιστές. Κρατήστε αυτό καλά στο μυαλό σας. Μας πολεμάνε γιατί τους κόβουμε την μάσα, την χάψα και την ρεμούλα.

Α.Β.

Χιλιάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Νίκης: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

Τους έχει καταλάβει ο Λαός. Έχει καταλάβει ακόμα και ο πιο αφελής Έλληνας την συμφωνία που κλείστηκε μεταξύ πολιτικών και συνδικαλιστών, προκειμένου να περάσουν στο «ντούκου» κάποια πολύ σημαντικά θέματα. Έτσι η ΝΔ το έπαιξε σκληρή και οι αριστεροί το έπαιξαν αντίσταση, ενώ οι δημοσιογράφοι πετάξαν μαύρο στην ενημέρωση για να μην βγουν παραέξω οι πομπές τους. Δεν τολμάνε όμως να κάνουν εκλογές γιατί η Χρυσή Αυγή θα τους πάρει φαλάγγι. Άντε σε λίγο καιρό με 40 βουλευτές θα τους αναγκάσουμε σε μόνιμη απεργία από την απελπισία τους. Η ώρα μας έρχεται!

Ε.Κ.

Κυνική ομολογία των διεθνών τοκογλύφων: “Θα ξαναθυσιάζαμε την Ελλάδα”

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, φωνάζανε  οι ακροαριστεροί στην ΕΡΤ και σήμερα διάβασα στην ιστοσελίδα σας για το πόσο ενοχλήθηκαν εκεί στο «Έθνος» για το ότι δεν γίνανε επεισόδια στην Ιερισσό. Βλέπουμε, λοιπόν, ποιοι θέλουν τον εμφύλιο. Οι αριστεροί για να ξανακαλέσουνε τους φίλους τους τους αλβανούν και οι δεξιοί για να παραδώσουν την χώρα στους αμερικανοσιωνιστές. Οι Έλληνες Εθνικιστές ενώνουν τον Ελληνικό Λαό και προσπαθούν να σώσουν την χώρα, δεν επιθυμούν τις ταραχές, που επιθυμούν αυτοί για να καλυφθούν οι πομπές τους. Οι Έλληνες Εθνικιστές επιθυμούν δικαιοσύνη, αυτό είναι που τους φοβίζει.

Λ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-17-iouniou-2013#.Ubz9wflM_RM#ixzz2WKeVeZol

Exit mobile version