Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εκκολαπτόμενος πόλεμος Σουνιτών – Σιιτών εκπονήθηκε από τους σιωνιστές

obama-netanyahu-__article

Μετά την κατάληψη της εξουσίας σε πολλές χώρες της λεγόμενης Δύσης από κυβερνήσεις φίλια προσκείμενες στους σιωνιστές, οι τελευταίοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις για επιθετικούς πολέμους που ο ισραηλινός στρατός δεν θα μπορούσε να διεξάγει μόνος του, εξ αιτίας της ισχύουσας δύναμής του. Οι πόλεμοι τους οποίους διεξήγαγε η Δύση τα τελευταία 10 χρόνια ακολουθούν πιστά το δόγμα που παρουσίασε ο Benjamin Netanyahu (σημερινός πρωθυπουργός του Ισραήλ)  to 1996 στο «Institute for Advanced Strategic and Political Studies»  (ΙΑSPS). Το δόγμα ονομάζεται «A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm»  (Μια καθαρή διάσπαση: Νέα στρατηγική για την ασφάλεια του Βασιλείου).

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο έπρεπε να σταματήσουν οι ειρηνικές διαπραγματεύσεις με τους Παλαιστινίους και να αναδιαταχθεί όλη η Μέση Ανατολή, ώστε να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση για το «Μεγάλο Βασίλειο» του Ισραήλ. Εννοείται πως οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ  δεν ήταν ούτε είναι σε θέση να το πράξουν αυτό χωρίς βοήθεια, ακόμη και αν διέθεταν πυρηνικά όπλα και εκατοντάδες χιλιάδες στρατού. Η κατάκτηση δώδεκα και πλέον ανεξάρτητων αραβικών κρατών δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως ο Benjamin Netanyahu, ο οποίος είναι υιός του ιδιαιτέρου γραμματέα του αποβιώσαντος και πολύ γνωστού ηγέτη του σιωνισμού Vladimir Jabotinsky, ήξερε πώς θα εκπλήρωνε το σχέδιο. Θα έπρεπε να πιέσει τις ΗΠΑ και άλλα δυτικά κράτη όπου το σιωνιστικό lobby είχε και έχει μεγάλη επιρροή και διείσδυση, να διεξάγουν επιθετικούς πολέμους προς χάριν του Ισραήλ  και να διεκπεραιώνουν τα σχέδια της Νέας Τάξης. Έτσι και έγινε.

Στις ΗΠΑ άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες συμμάχησαν με τα lobby του πετρελαίου και της αμυντικής βιομηχανίας με σκοπό την προετοιμασία της κοινής γνώμης για τους επερχόμενους επιθετικούς πολέμους. Μια από αυτές  τις σιωνιστικές οργανώσεις και η πιο μεγάλη ονομάζεται «Project for the New American Century» (PNAC). Η PNAC μαζί με τα σιωνιστικά ΜΜΕ των ΗΠΑ πίεζε την τότε κυβέρνηση να επιτεθεί εναντίον του Ιράκ, δήθεν για να αποφευχθεί ο κίνδυνος χρησιμοποίησης χημικών όπλων (το γνωστό παραμύθι). Η αμερικανική κοινή γνώμη δεν ήταν καθόλου διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει αυτό τον πόλεμο. Τον Νοέμβριο του 2000 εκλέχτηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο G.W. Bush. Oι χορηγοί της προεκλογικής του εκστρατείας ήταν το σιωνιστικό lobby και το lobby του πετρελαίου. Την 11η  Σεπτεμβρίου 2001 οι ΗΠΑ δέχτηκαν την μεγαλύτερη επίθεση από την εποχή του Pearl Harbor. 3000 άνθρωποι πέθαναν από την επίθεση της Al Qaida στους δίδυμους πύργους του World Trade Center. H  αμερικανική κοινή γνώμη που ως τότε ήταν πολύ επιφυλακτική στην διεξαγωγή ενός πολέμου κατά του Ιράκ ορκίστηκε εκδίκηση για την επίθεση που δέχτηκε. Έτσι άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τα σιωνιστικά σχέδια του «Μεγάλου Βασιλείου» του Ισραήλ.

Το αναφερθέν στην αρχή δόγμα του IASPS περιλάμβανε επεμβάσεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής. Το σχέδιο αυτό  μετά το Ιράκ, την Λιβύη, την Αίγυπτο και  το Σουδάν  είναι εν εξελίξει στην Συρία και περιλαμβάνει και το Ιράν. Η υποχθόνια σκέψη του σχεδίου ήταν ότι όλες αυτές οι επεμβάσεις θα μπορούσαν να  ενεργήσουν και ως θρυαλλίδα για τις μακροχρόνια υποβόσκουσες θρησκευτικές αντιθέσεις των δυο κύριων δογμάτων του Ισλάμ, τους σουνίτες και σιίτες. Τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται οι ενδείξεις για επικείμενη σύγκρουση μεταξύ σουνιτών-σιιτών.Ο σουνίτης θρησκευτικός ηγέτης του Κατάρ Yussef  Qaradawi  κάλεσε σε ιερό πόλεμο τους σουνίτες όλου του κόσμου εναντίον των σιιτών. Στο Μπαχρέιν η σιιτική πλειοψηφία είναι στις επάλξεις εναντίον της σουνιτικής μειοψηφίας. Στο Ιράκ η καθημερινή βία μεταξύ των πιστών των δυο δογμάτων θυμίζει εμφύλιο. Να υπενθυμίσουμε ότι οι θρησκευτικές διαφορές μεταξύ αυτών των ισλαμικών δογμάτων έχουν ιστορία 1400 ετών. Οι διαφορές αυτές μπορεί να ακυρώσουν υπάρχουσες συνοριακές γραμμές και να οδηγήσουν σε έναν ολικό πόλεμο κάθαρσης στην Μέση Ανατολή που θα τελειώσει με τον τεμαχισμό των σημερινών κρατικών οντοτήτων σε πολύ μικρά κρατίδια, όπως ακριβώς σχεδίασαν οι σιωνιστές για την κυριαρχία του «Μεγάλου Βασιλείου» του Ισραήλ και της Νέας Τάξης.

Σήμερα η κατάσταση στην Μέση Ανατολή και Συρία περιπλέκεται ακόμη περισσότερο διότι οι Αμερικανοί με το πρόσχημα της χρησιμοποίησης χημικών όπλων (βλ. Ιράκ) από την νόμιμη συριακή κυβέρνηση ετοιμάζονται για ολική επίθεση στην Συρία. Ο «δημοκράτης» Obama με το πρόσχημα ότι η CIA  έχει πλέον αποδείξεις για την χρησιμοποίηση του δηλητηριώδους αερίου Sarin δήλωσε ότι η συριακή κυβέρνηση έχει διαβεί την «κόκκινη γραμμή» και ανακοίνωσε την άμεση στρατιωτική και πολιτική βοήθεια προς τους ισλαμιστές-κανίβαλους του FSA (Free Syrian Army). Αυτό πρακτικά σημαίνει επέμβαση αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων πιθανότατα επικουρούμενες από ένοπλες δυνάμεις και άλλων ανδρεικέλων-κρατών του σιωνισμού. Η άμεση εμπλοκή των Αμερικανών μπορεί να οδηγήσει σε μια γενικευμένη και αιματηρή σύγκρουση στην Μέση Ανατολή μεταξύ σουνιτών-σιιτών που θα συμπεριλάβει και το Ιράν. Μια σύγκρουση που τα σχέδια  της έχουν εκπονηθεί πολλά χρόνια πριν από το σιωνιστικό lobby και την Νέα Τάξη. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη μέχρι στιγμής ελέγχει τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή. Αν δεν αντισταθούμε σε όλα τα μέτωπα σε λίγο θα ελέγχει το Αιγαίο και την Πατρίδα μας.

Γ.Λ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ekkolaptomenos-polemos-sounitwn-siitwn-ekponhthhke-apo-tous-siwnistes#.Ub3bDflM_RM#ixzz2WOVC0sln

Exit mobile version