Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Ένα μεγάλο πρόβλημα που πλήττει τη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια είναι τα σκουπίδια που μολύνουν τον τόπο, από τις μεγάλες πόλεις μέχρι και τα χωριά. Αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι να δυσφημίζεται η χώρα μας προς τους τουρίστες και πέραν αυτού να βρίσκουν χώρο αναπαραγωγής τρωκτικά που ευθύνονται για την μεταφορά ασθενειών (πρόσφατο παράδειγμα το ΑΠΘ). Βλέπετε ο κρασομπουτάρης ασχολείται με τα gay parade, ο Πρύτανης με τις δημόσιες σχέσεις και όχι με το Πανεπιστήμιο. Που να βρουν χρόνο ο ένας να ασχοληθεί με τον Δήμο και τα προβλήματα των δημοτών, και ο άλλος με τα προβλήματα των φοιτητών.

Α.Θ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση του Τσίπρα – Αποκλειστικές εικόνες

Ανήκω στους φίλους της μοναδικής Εθνικιστικής Παράταξης της Ελλάδας μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Τότε που τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης βρισκόντουσαν στην οδό Δαναΐδων… Στην χθεσινοβραδυνή εκδήλωση – επέτειο – γιορτή για τον ένα χρόνο από την τεράστια Νίκη μας, ένιωσα μεγάλη συγκίνηση όταν άκουσα από το πλήθος των συναγωνιστών το μαγικό σύνθημα: “Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη. Αίμα – Τιμή – Χρυσή Αυγή”. Λοιπόν, είμαστε ήδη εδώ, για να κάνουμε πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες του σάπιου συστήματος.

Ζήτω η Νίκη

Κ. Δ.

Για την δολοφονία του Έλληνα αστυνομικού από αλβανούς εγκληματίες

Αφού η κ.Ρεπούση, για την Εθνική προβοκάτσια και φανταστική παραποίηση της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας, που ακόμη τη διαψεύδουν ολοσχερώς τα ίδια επιζόντα θύματα, ,δεν κλήθηκε να δώσει λόγο επιστημονικής ανακρίβειας, και Εθνικής προδοσίας, με το άλλοθι της ελευθερίας των ανεύθυνων απόψεων, και κρατά την αναντίστοιχη έδρα, προσβάλλοντας το κατα τα άλλα πανεπιστημιακό κύρος του ΑΠΘ, του οποίου οι Πρυτάνεις, επιχειρούν να κρατήσουν τα κακώς κείμενα συντεχνιακά τους συμφέροντα, που να βρουν καιρό να αντιμετωπίσουν θέματα Ιστορικής ανακρίβειας, και ευθύνες για παράσπονδους συναδέλφους. Πού είναι η ευθύνη της Ακαδημίας Αθηνών, ως θεσμικού θεματο-φύλακα, των ιερών και οσίων της Ελληνικής ιστορίας, να εγκαλέσει την κυρία αυτή, για διασπορά ιστορικών αναληθειών , που αποκαλύπτονται πό τους επιζώντες ακόμη της Μικρασιατικής τραγωδίας, εκτός από τα μίσθαρνα όργανα της Παγκοσμιοποίησης, που συνεχίζουν ως απόγονοι του Εφιάλτη!! ενάντια του Ελληνισμού. Τώρα, και με την Βουλευτική ιδιότητα, προσφέρεται και για την κατάργηση του Εκκλησιασμού των Μαθητών, για να τους απελευθερώσει από την “προκατάληψη” της παράδοσης, που επιβεβαιώνει την αδιάψευτη αλήθεια των προγόνων τους, “εύροις δ’αν πόλεις ατειχί-στους, αβασιλεύτους….πόλεις ανιέρους ουχ αν εύροις” Η καταφανής επισήμανση του Αρχιεπισκόπου, άραγε θα έχει ευήκοον ους από τις αρμόδιες θεσμικές υπηρεσίες,(Ακαδημία Αθηνών, Υπουρ-γείο Εθνικής Παιδείας, Άρειο Πάγο, Υπουργείο Εξωτερικών, Υπουργείο Εθνικής Αμύνης) ώστε να τραβίξουν το αυτί της “επιστήμονος” , που επιχειρεί να γίνει αναγνωρίσιμη με ιστορικές ανακρίβειες και κοινωνικές ακρότητες. Και ακόμη δεν μας είπε, τις «ιστορικές-ερευνητικές- απόψεις της» για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ, και το ΣΚΟΠΙΑΝΟ. Αρκετά έγινε ανεκτή η κυρία, στο όνομα της Δημοκρατίας μας , την οποία προφανώς γράφει στα παλαιά της υποδήματα.

Ίδωμεν !!

Τ.Γ.

Εθνικιστική Ιδεολογική Επιθεώρηση “ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ” (τεύχος 4)

Τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει. Δυστυχώς η χώρα μας, με το υπάρχων κυβερνητικό σχήμα, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον καταποντισμό.

Βέβαια ένα μέρος του λαού έχει ξεσηκωθεί ήδη από τον περασμένο Ιούνιο και αναφέρομαι στο μισό εκατομμύριο Ελλήνων που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή. Όσον αφορά το θέμα της ΕΡΤ, όχι πως ξαφνικά με έπιασε ο πόνος για τα «δικά τους άτομα». Ίσα-ίσα που βλέπω πως αρχίζει η… σκούπα και στους υμετέρους τους. Να μην επεκταθεί μόνο παραπέρα, στο ξεπούλημα ελληνικών νησιών, στο ξεπούλημα των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς που (δυστυχώς για τους Ευρωπαίους) έχουμε και που σύντομα με αυτούς που μπλέξαμε θα τα χάσουμε.

Φώτης Δ.

Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αμηχανία ενός ολόκληρου καθεστώτος- Άρθρο Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-18-iouniou-2013#.Ub-UpPlM_RM#ixzz2WW8VtSL3

Exit mobile version