Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Χανίων, Μεγάρων, Δυτικής Μακεδονίας

XANIA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πορεία και διανομή φυλλαδίων με τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Επίσης ολοκληρώθηκε και η παγκρήτια συνδιάσκεψη των Τοπικών Οργανώσεων και Πυρήνων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, με τις ομιλίες των Συναγωνιστών Κτιστάκη Παύλου, μέλους της Κ.Ε (ο οποίος μετάφερε και το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής), Καρεφυλλάκη Σταύρου μέλους της Κ.Ε και Περιφερειάρχη Κρήτης, Πατεράκη Οδυσσέα γραμματέα της Τ.Ο Ηρακλείου και Λυραντωνάκη Πέτρου Πυρηνάρχη Ρεθύμνου.

Είναι η 2η πορεία που πραγματοποιείται στην Κρήτη τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αφού προηγήθηκε πορεία και στο Ηράκλειο την περασμένη Τετάρτη. Οι Κρήτες Χρυσαυγίτες ενωμένοι, αγωνίζονται ασταμάτητα, για μια Πατρίδα ελεύθερη, για μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής και στην Κρήτη είναι αναμφισβήτητη και όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να «μειώσουν» τους αγώνες των Κρητών Συναγωνιστών για «προσωπικούς λόγους», εκτίθενται ανεπανόρθωτα μιας και η πραγματικότητα δείχνει την πικρή γι’ αυτούς αλήθεια…

Τ.Ο. Χανίων
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Τ.Ο. Νίκαιας: Ενημερωτική δράση στην Κοκκινιά

Το Σάββατο 15-06-2013 πραγματοποιήθηκε ακόμα μια μεγάλη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Νίκαιας. Από πολύ νωρίς το πρωί,  πλήθος Συναγωνιστών της Τοπικής μας διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της Νίκαιας αλλά και της γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς, μέρη που πραγματικά μοιάζουν τοπία ξενοκρατούμενα.  Η δράση μας κινήθηκε γύρω από τα στενά της  Οσίας Ξένης, Μουσείο Μάνδρας μπλόκου Κοκκινιάς, Άγιο Νικόλαο, Πέτρου Ράλλη, Περιβολάκι Νίκαιας και κατέληξε στα γραφεία της Τοπικής μας.  Χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα με τις θέσεις και τις αρχές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συνθήματα του Κινήματος καθώς και το δεύτερο φύλλο της τοπικής εφημερίδας μας «ΝΙΚΑΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ» μοιράστηκαν  σε πολίτες στους δρόμους από όπου πέρασαν οι Συναγωνιστές μας, με την αποδοχή του κόσμου να είναι για άλλη μια φορά συγκινητική. Είναι πλέον αποδεδειγμένο, ότι ο απλός λαός όχι μόνο αποθεώνει τις δράσεις μας, αλλά επιζητά να βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε στιγμή. Η Τοπική της Νίκαιας και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσουν το έργο τους μέχρι αυτός ο τόπος να ξεβρομίσει και ο νεφελώδης, μαύρος ουρανός που σκεπάζει τον Ελληνισμό να γίνει και πάλι γαλανός!

 

Τ.Ο. Νίκαιας: Ομιλία για το παιδομάζωμα του ΚΚΕ

 

Την Πέμπτη 13/06/2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας,  πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ομιλία του Συναγωνιστή Σταύρου Κρίκου με θέμα «Το παιδομάζωμα του ΚΚΕ».  Πλήθος κόσμου προσήλθε από νωρίς στα γραφεία με σκοπό να παρακολουθήσει την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία.  Ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Νίκαιας Γεώργιος Πατέλης καλωσόρισε τον κόσμο ο οποίος είχε προσέλθει και προλόγισε τον κεντρικό ομιλητή.  Ο Συναγωνιστής Κρίκος ξεκίνησε την ομιλία του περιγράφοντας λεπτομερώς την στρατηγική και τους τρόπους που χρησιμοποιούσαν οι κομμουνιστές για να προσελκύσουν και να φανατίσουν παιδιά στις τάξεις τους.  Φυσικά αναφέρθηκε και στις βίαιες και εγκληματικές πράξεις στις οποίες προέβαιναν σε περιπτώσεις όπου παιδιά και γονείς δεν ήθελαν να ακολουθήσουν.  Αναλύοντας την όλη βαρβαρότητα του παιδομαζώματος και φέροντας παραδείγματα από τον συμμοριτοπόλεμο, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στο παιδομάζωμα άλλων κομμουνιστικών χωρών, όπως η Ρωσία. Με τον τρόπο αυτό, απέδειξε ότι η βία ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικό της Αριστεράς η οποία σήμερα προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το προσωπείο του φιλειρηνισμού. Η ομιλία ολοκληρώθηκε με τον καθιερωμένο Εθνικό μας Ύμνο καθώς και με τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

 

Ομιλία στον Πυρήνα Μεγάρων

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα στον Πυρήνα Μεγάρων, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις .Ο κόσμος που συρρέει στις Τοπικές Οργανώσεις και στελεχώνει τα γραφεία μας για να ενημερωθεί, είναι ένα μεγάλο χαστούκι στους προλαλήσαντες, ότι μόνο οι αγανακτισμένοι πολίτες ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Θα τους διαψεύσουμε, λέγοντάς τους ότι μιλούν τα αποκόμματα του μνημονίου και ο» σέρ Τσίπρας», οι οποίοι δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε λεωφορείο(και αυτοί θα ναι και καλοπληρωμένοι) για να κάνουν μία συγκέντρωση!
Ας μην γελιόμαστε! Έπεσαν οι μάσκες του Δημοκρατικού τόξου. Έχασαν πλέον την αξιοπιστία τους και έχουν ξεδιάντροπα ξεπουλήσει τα ιερά και όσια  των Ελλήνων. Εμείς είμαστε αυτοί που εμπιστεύεται ο κόσμος για να δώσουμε τη μεγάλη αυτή μάχη. Δεν θα τους απογοητεύσουμε! Αλλά και οι πολίτες πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Να δείξουν ανδρεία και αντοχή και δεν θα απογοητευτούν!

 

Η Νίκη ζυγώνει.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

Πυρήνας Μεγάρων
Οδός Ρήγα Φερραίου 6
Δευτέρα και Πέμπτη 19:00-21:00
Τηλ: 2296023375, 6972512823

 

Ενημερωτική δράση στα Γρεβενά και στην Καστοριά

 

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, Κλιμάκιο Συναγωνιστών από όλη τη Δυτική Μακεδονία με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Στέργιο Τούφα, έκανε ενημερωτικές δράσεις στα Γρεβενά και την Καστοριά.

 

Πρώτη στάση στα Γρεβενά, όπου νωρίς το απόγευμα μοιράσαμε φυλλάδια, εφημερίδες του Κινήματος και ενημερωτικό υλικό στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών και στους γύρω πεζόδρομους. Η απήχηση της δράσης μας στους κατοίκους των Γρεβενών ήταν θετικότατη και η υποδοχή στους Συναγωνιστές εγκάρδια και συγκινητική.
Στη συνέχεια μεταβήκαμε στην Καστοριά, όπου μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς μοιράσαμε και εκεί φυλλάδια και εφημερίδες. Συνομιλήσαμε με τον κόσμο σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και  τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

 

Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις ενημερωτικές δράσεις της σε όλους τους νομούς της πολύπαθης Περιφέρειας μας. Τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούμε τη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα  και την Κοζάνη.

 

Ελπίζουμε  το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών να ενεργοποιείται με ταχύτητα και ζήλο, όταν απειλείται η ζωή ή οι περιουσίες των κατοίκων του νομού Γρεβενών, από αλλοδαπούς εγκληματίες και δολοφόνους και να μην χρειάζεται να έχει γνωστό βουλευτή.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-chaniwn-megarwn-dutikhs-makedonias#.UcBpgOfwmCg#ixzz2WZpDvKPo

Exit mobile version