Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα απόδραση αλβανού βαρυποινίτη από τα δικαστήρια Λάρισας

apodrasi-albanou__article

Δεν υπάρχει μέρα που να μην καταγράφεται στο αστυνομικό δελτίο η βαριά εγκληματικότητα των αλβανών. Ληστείες, βιασμοί, δολοφονίες είναι τα τελευταία καταγεγραμμένα κατορθώματα των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών».  Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες ήταν σεσημασμένοι, γνωστοί στις αρχές οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή είχαν αποδράσει.

Μόλις χθες στα δικαστήρια Λάρισας ένας 22χρονος αλβανός που καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκιση για ληστείες και κλοπές απέδρασε από τα δικαστήρια. Ο καταδικασμένος την στιγμή που άκουσε την ποινή από τον πρόεδρο, έφυγε τρέχοντας αιφνιδιάζοντας τους πάντες! Οι άνδρες της αστυνομίας  έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αλλοδαπού, που απέδρασε λίγο πριν οδηγηθεί ξανά στις φυλακές Λάρισας όπου ήταν προφυλακισμένος.

Ο υπουργός Προ-Πο Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης είναι για ακόμη μια φορά έκθετοι μετά και την πολλοστή απόδραση. Η πατρίδα μας είναι έρμαιο στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που εγκληματούν και δολοφονούν καθημερινά ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας. Να παραιτηθούν τώρα όλοι οι άχρηστοι που έκαναν τη χώρα άσυλο εγκληματιών. Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-apodrash-albanou-barupoinith-apo-ta-dikasthria-larisas#.UcIURflM_RM#ixzz2WhDbxsWm

Exit mobile version