Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνής, Νοτίων Προαστίων, Ξάνθης, Σαλαμίνος

komo1__article

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση του Κινήματός μας στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, κατά την οποία μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα της εφημερίδας μας.

Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες ξεκίνησαν από τα γραφεία της Τ. Ο. Κομοτηνής στις 20:00, με το έντυπο ενημερωτικό υλικό  και κατευθύνθηκαν προς την οδό Ελ. Βενιζέλου. Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας, ο αγωνιστικός παλμός παρέμεινε αμείωτος, καθώς τα συνθήματα των Συναγωνιστών μας, δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Άκρως θετική ήταν η ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δέχονταν με ευχαρίστηση την εφημερίδα μας, δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια, στις Συναγωνίστριες για το έργο τους, και  ευχές ώστε να έχουν δύναμη για να συνεχίσουν τον Αγώνα.

Η πορεία επικεντρώθηκε στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, περνώντας μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου, διασχίζοντας την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής  και καταλήγοντας στα γραφεία της Τοπικής μας στις 22:30, αφού είχε διανεμηθεί όλο το ενημερωτικό υλικό.

T.O. Κομοτηνής
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Την Δευτέρα 10-6-2013, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νοτίων Προαστίων στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, ομιλία του Συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά τα οικονομικοπολιτικά προβλήματα που μαστίζουν τον Ελληνικό λαό καθώς και το θέμα του ρατσισμού τον οποίο βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας.  Θέματα επίκαιρα, καθώς ζούμε σε μια εποχή που οι κάθε λογής  λαθρομετανάστες απολαμβάνουν πλήθος προνομίων εις βάρος μας. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους φίλους και Συναγωνιστές, οι οποίοι είχαν κατακλύσει τα γραφεία για ακόμα μία φορά.

ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ:
Λ. Ποσειδώνος 66 (Άλιμος)
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00-21:00, Σάββατο 12:00-16:00
Τηλ: 2109810421

Τ. Ο. Ξάνθης: δύο ομιλίες για τον Μ. Αλέξανδρο και τον Εθνικισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 15 Ιουνίου,  η καθιερωμένη συγκέντρωση της Τοπικής μας με δύο εξαιρετικές ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ. Ο. Ξάνθης, Συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, με θέματα: «Ο θάνατος του Μ. Αλεξάνδρου» και « Η αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική Κοινωνία».

Η πρώτη ομιλία, αναφορικά με τον περίεργο θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Συναγωνιστών. Κανείς δεν έκανε το παραμικρό, για να διαλευκανθούν τα αίτια του πρόωρου και περίεργου θανάτου του μεγάλου Στρατηλάτη. Γιατί; Πιθανόν αυτή είναι η μοίρα των μεγάλων της Ιστορίας.

Ο Συναγωνιστής συνέχισε, λέγοντας ότι πολλοί ιστορικοί κατέληξαν σε κάποιες πιθανές εκδοχές του θανάτου του, αναγιγνώσκοντας αποσπάσματα από τον Πλούταρχο και από τον Διόδωρο τον Σικελιώτη.
Στη δεύτερη ομιλία του, ο Συναγωνιστής Καπαγερίδης, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην ελληνική κοινωνία. Ο Συναγωνιστής με το πάθος και την αγωνιστικότητα που τον χαρακτηρίζει, αναπτέρωσε το ηθικό των Συναγωνιστών και εντρύφησε σε όλους μας, για άλλη μία φορά, το πόσο σημαντικός είναι ο Σκοπός και ο Αγώνας ενός Εθνικιστή. Η δημιουργία κράτους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον λαό που κατοικεί κάτω από την σκέπη του. Ο συμφεροντολογικός μηχανισμός που καταδικάζει το κράτος σε απραγία, είναι σύμφωνος  με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της φιλελεύθερης και μαρξιστικής ιδεοληψίας .Τελικά το κράτος ορίζεται από τους νόμους ή από τα άτομα και τις κοινωνικές ομάδες που το απαρτίζουν; Οι παράγοντες που καθορίζουν το κράτος και την λειτουργία του, στην πραγματικότητα, είναι ο λαός και οι κανόνες που αυτός επιβάλλει στην δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας. Κράτος και πολιτισμό, είναι τα δύο στοιχεία που πρέπει να δημιουργήσουν οι Έλληνες, όπως έλεγε ο Ίων Δραγούμης στο έργο του «Όσοι Ζωντανοί».

Μετά το πέρας των ομιλιών, όλοι οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Ομιλία Μιχάλη Αρβανίτη στην Τ.Ο. Σαλαμίνος

Ο υπεύθυνος Πολιτικής Οργάνωσης, Μιχάλης Παπαδημητρίου, πριν την έναρξη της ομιλίας του εκλεκτού Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη, τόνισε στους παρευρισκομένους ότι το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα που υπάρχει σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος, η Χρυσή Αυγή, αποτελείται από εθελοντές Συναγωνιστές, οι οποίοι έχουν βάλει στην άκρη τα προσωπικά τους οφέλη και κατακλύζονται από σθένος, αποφασιστικότητα και ετοιμότητα, στοιχεία που τρομάζουν και τον πιο σκληρό πολιτικό μας αντίπαλο…….

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος χρησιμοποιώντας γλώσσα τραχιά, κατέκρινε τη σημερινή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.
Δεν γίνεται η κάθε «Ρεπούση», «Δούρου» και τα λοιπά μιάσματα να χτυπάνε βασικούς πυλώνες του Έθνους μας, όπως την  Ιστορία, τη Γλώσσα και τη Θρησκεία χωρίς εμείς, σαν Χρυσή Αυγή, να μην τους εμποδίζουμε.

Όλοι αυτοί, όντως πιόνια των αιώνιων σιωνιστών, μας φέρνουνε προ τετελεσμένων γεγονότων.

ΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnhs-notiwn-proastiwn-janthhs-salaminos#.UcLiyOfwmCg#ixzz2WknU2yU0

Exit mobile version