Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα συμπλοκή με τους αλβανούς δολοφόνους – Μόνη λύση η επαναφορά της θανατικής ποινής

police__article

Ελεύθερος σκοπευτής της ΟΠΚΕ άνοιξε πυρ κατά των δραπετών των Τρικάλων που διέφυγαν και παραμένουν ασύλληπτοι

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ευπάλειον, στην ορεινή Ναυπακτία. Οι δράστες έκλεψαν ένα αγροτικό όχημα και λίγη ώρα αργότερα έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. Στο μπλόκο ήταν δύο τζιπάκια της ΟΠΚΕ με ελεύθερο σκοπευτή. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τότε οι αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και έφυγαν από το σημείο. Στελέχη της αστυνομίας δήλωσαν ότι οι δραπέτες έχουν στρατιωτική εκπαίδευση, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να εκτιμήσουν πότε τους συμφέρει να δώσουν τη μάχη και πότε δεν έχουν ελπίδες. Στην προκειμένη περίπτωση κατάλαβαν ότι δεν είχαν ελπίδα να επικρατήσουν των αστυνομικών και πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Είναι απορίας άξιο πάντως που την περασμένη Δευτέρα στο Δίστομο έστειλαν μικρή ομάδα αστυνομικών χωρίς επαρκή οπλισμό να αντιμετωπίσουν εγκληματίες με “στρατιωτική εκπαίδευση”. Εξαιτίας αυτής της τραγικής απόφασης χάθηκε η ζωή ενός ηρωικού αστυνομικού. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής έθεσε σχετική ερώτηση στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ ο οποίος όμως δεν προσήλθε σήμερα στη βουλή για να απαντήσει.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στα μοναστήρια της Βαρνάκοβας και της Αμπελακιώτισας, που βρίσκονται στην περιοχή. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν αφήνουν τους πολίτες να πλησιάσουν. Εκτιμούν ότι σε εκείνο το σημείο κρύβονται οι άκρως επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών και θεωρείται θέμα χρόνου η επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει για την ώρα κανένα από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν τις τελευταίες μέρες οι δραπέτες.

Επισημαίνουμε ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών. Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.

Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής.

Προκλητική δήλωση του αλβανού δολοφόνου: «Ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε»!

Ένα από τα “κατορθώματα” του υπουργού ΠΡΟΠΟ Νίκου Δένδια είναι και τα όσα συμβαίνουν με την περίπτωση του αδίστακτου αλβανού εγκληματία Μάριον Κόλα. Το αδίστακτο αυτό κάθαρμα, το οποίο δραπέτευσε πρόσφατα από τις φυλακές Τρικάλων, έχει ήδη δολοφονήσει δυο συμπατριώτες μας (μα νεαρή κοπέλα και έναν αστυνομικό), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι εθισμένος στην κοκαΐνη, κάτι που αυτομάτως τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Το “μπουμπούκι” αυτό είχε δείξει τις δολοφονικές του προθέσεις από το 2010,όταν είχε συλληφθεί στον Βύρωνα για ληστείες τραπεζών, μετά από αιματηρή συμπλοκή. Τότε ο Κόλα είχε πεί στους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει ότι «είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε», ενώ σύμφωνα με δηλώσεις αστυνομικών ο Κόλα «είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό». Μια ακόμη διάσταση της απάνθρωπης ψυχολογίας αυτού του Αλβανού εγκληματία δίνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον Κόλα το 2010 στον Βύρωνα. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός που ακινητοποίησε και εξουδετέρωσε τον αλβανό δολοφόνο, τον άκουσε να φωνάζει στον συνεργό του που ήταν κρυμμένος σε έναν φούρνο: «Πέταξε τις χειροβομβίδες και σκότωσε όλους τους π……ς», αδιαφορώντας πλήρως για το γεγονός πως θα έχαναν τη ζωή τους αθώοι άνθρωποι. Όπως, λοιπόν υποστηρίζει ο ίδιος ο Κόλα, ή θα σκοτώσει ή θα σκοτωθεί, χωρίς κανένα ενδοιασμό. Έτσι, επομένως, κι εμείς χωρίς κανένα ενδοιασμό λέμε ότι δεν θα στενοχωρηθούμε καθόλου για το αν θα σκοτωθεί αυτό το απόβρασμα. Ένας φανατικός ανθέλληνας, όπως αναφέρουν πληροφορίες γύρω από την συμπεριφορά του λίγο πριν την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού, ο οποίος βύθισε στο πένθος ήδη δυο Ελληνικές οικογένειες. Όσο για κάποιους δήθεν ανθρωπιστές και ψευτοευαίσθητους που θα μιλήσουν για «την αξία της ζωής», ας βγουν να τα πουν αυτά στην οικογένεια της νεαρής κοπέλας που δολοφόνησε αυτό το κάθαρμα. Όπως επίσης ας τα πουν και στη χήρα του αστυνομικού που δολοφόνησε το κτήνος. Μια  χήρα με δυο παιδιά και έγκυος στον 8ο μήνα. Αρκετά πια με την υποκρισία όλων αυτών που θέτουν σ’ έναν κοινό παρονομαστή την αξία της ανθρώπινης ζωής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-sumplokh-me-tous-albanous-dolofonous-monh-lush-h-epanafora-ths-thanatik#.UcLlwufwmCg#ixzz2WkqVB1z0

Exit mobile version