Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: Σκάνδαλο της μεταπολίτευσης το κτηματολόγιο – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις του Εθνικού Κτηματολογίου. Συγκεκριμένα, η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια χαρακτήρισε το κτηματολόγιο ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών και οφείλεται στην έλλειψη πολιτικής βούλησης. Πρόκειται για μία ολοκληρωτική αποτυχία καθώς για το εν λόγω έργο έχουν ξοδευτεί εκατομμύρια ευρώ από Εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Επισήμανε, επίσης, τις πολλαπλές καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις και επιζήμιες τακτικές.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει εκατό εκατομμύρια ευρώ στην Ε.Ε. λόγω του Εθνικού κτηματολογίου. Φυσικά, αυτό το υπέρογκο ποσό καλύφτηκε από τον Έλληνα φορολογούμενο. Η νέα εταιρεία που δημιουργείται στη θέση της ήδη υπάρχουσας θα είναι ο αποκλειστικός κυρίαρχος και με λίγα λόγια θα υπάρχει ένα πλαίσιο αδιαφάνειας. Το προαναφερθέν έργο, όχι μόνο δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2020 αλλά θα χαθεί εκ νέου χρόνος αλλά και χρήμα. Τέλος, κατήγγειλε τις αναρίθμητες προσλήψεις δικών τους ατόμων σε θέσεις υπαλλήλων.

Υ.Γ. Ο Δραγασάκης προσπάθησε για ακόμη μια φορά να διακόψει τον ομιλητή της Χρυσής Αυγής θεωρώντας με το έτσι θέλω τα λεγόμενά του υβριστικά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-skandalo-ths-metapoliteushs-to-kthmatologio-binteo#.UcLoSOfwmCg#ixzz2WktBZlNf

Exit mobile version