Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων, Βορείων Προαστίων, Δυτικής Αττικής, ΛΑΣΙΤΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ2

Η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής οργάνωσε μεγάλη ενημερωτική κινητοποίηση με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού καθώς και της εφημερίδας του Κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις άλλοτε «κόκκινες» περιοχές της Πετρούπολης, του Περιστερίου και του Χαϊδαρίου.  Η αποδοχή του κόσμου ήταν πρωτόγνωρα  ενθουσιώδης κι όπως όλα δείχνουν, οι περιοχές αυτές,  με λαϊκή βούληση, θα αναδείξουν σε ισχυρή δύναμη το Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.  Παρά τις αλλοιωμένες δημοσκοπήσεις και τους τόνους λάσπης που δέχεται καθημερινώς  το Κίνημα, αυτό γιγαντώνεται, σηκώνοντας πλέον απόρθητα τείχη,  σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.   Η εποχή της ασυδοσίας τελείωσε! Τώρα είναι καιρός να επέλθει η Νέμεσις και να ανατείλει η Νέα Αυγή του Ελληνισμού.  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μέχρι την τελική Νίκη!

 

T.O. Δυτικής Αττικής: Πεζοπορία στα Γεράνεια Όρη

 

Η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής οργάνωσε για άλλη μία φορά πεζοπορία στα Γεράνεια Όρη.  Η προεπιλεγμένη αυτή τοποθεσία μας προσέφερε μια αξέχαστη εμπειρία, μέσα  από μια πευκόφυτη διαδρομή με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Σύμφωνα με το μύθο, το όνομα του βουνού προέρχεται από τους γερανούς, γνωστά πουλιά με πολύ μακρύ λαιμό. Κατά τον κατακλυσμό, την εποχή του Δευκαλίωνα, ο Μέγαρος, γιος του Δία και της νύμφης Σιθνίδας, για να σωθεί, κολύμπησε προς τις κορυφές του βουνού οδηγούμενος από τις κραυγές των γερανών που πετούσαν από επάνω του.  Εμείς, τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, άριστα συνδεδεμένοι με το πνεύμα των προγόνων μας, δεν θα μπορούσαμε να αισθανθούμε τίποτα λιγότερο από δέος όταν βρισκόμαστε στην αγκαλιά της μητέρας Γής, του εδάφους στο οποίο περπάτησαν, μάτωσαν και μεγαλούργησαν όλοι οι Μεγάλοι Έλληνες.

 

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360

 

Ομιλία για τον Μ. Αλέξανδρο στην Τ.Ο.  Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Την Πέμπτη 13-06-2013 στην Τ.Ο.  Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο.  Η Συναγωνίστρια με την ομιλία της προσπάθησε να φωτίσει πτυχές της ζωής και των κατακτήσεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του μέγιστου στρατηλάτη, του οποίου η βροντή ακούστηκε ως τα πέρατα του κόσμου.  Η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε στην παιδική ηλικία του Μ. Αλέξανδρου, μίλησε για την εποχή που έγινε Βασιλιάς σε ηλικία μόλις 20 ετών, και πως μετά ξεκίνησε την λαμπρή του εκστρατεία στην Ασία, δίνοντας μάχη στον Γρανικό και λύνοντας τον Γόρδιο δεσμό,  για την εκστρατεία έως τη Ινδία, για τον θάνατό του και την κληρονομιά που μας άφησε. Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την δέσμευση την οποία έχουμε αναλάβει εμείς οι Χρυσαυγίτες να διαφυλάξουμε την τιμή, την υπόληψη και την μνήμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου η οποία κατά καιρούς βάλλεται από ανθελληνικά κατακάθια.

 

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

 

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

 

Στις 14 /6/2013, η Τ. Ο. Βορείων προαστίων είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί τη Συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου, η οποία στην ομιλία που πραγματοποίησε στην κατάμεστη αίθουσα της Τοπικής, αναφέρθηκε στην επέτειο του ενός έτους που συμπλήρωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και στα πεπραγμένα του.

 

Η Συναγωνίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδιάκοπο πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησης του Εθνικιστικού Κινήματος από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης , τους λίβελους των αργυρώνητων γραφίδων της διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας, αλλά και στο πώς όλα αυτά γυρνούν σαν μπούμερανγκ εναντίον αυτών που τα εκτοξεύουν. Έκανε μια συνολική αποτίμηση των πεπραγμένων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας πως με τις συνεχείς επερωτήσεις τους, οι Βουλευτές μας είναι οι μόνοι που ασκούν πραγματική αντιπολίτευση και κοινοβουλευτικό έλεγχο, στο σάπιο κατεστημένο της κλεπτοκρατίας. Κάτι που έχει την καθολική αναγνώριση του απλού λαού και εξηγεί τη ραγδαία άνοδο των ποσοστών μας στις συνεχείς δημοσκοπήσεις, γεγονός που παραδέχονται πια και οι ίδιοι οι παραγγελιοδόχοι των δημοσκοπήσεων αυτών.

 

Τέλος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να φέρει το φως, τη διαύγεια και την αγάπη προς τα Εθνικά Ιδεώδη , εκμεταλλευόμενη και την ελάχιστη χαραμάδα των στεγανών του σάπιου πολιτικού συστήματος, προς κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που αγαπά ακόμα αυτόν τον τόπο , την ιστορία του και το μέλλον των παιδιών του.

 

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

 

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ του ΣΑΤΑ με την συμμετοχή μελών του ΛΑΣΙΤΑ

Το νέο Δ.Σ. του Σ.Α.Τ.Α. παρουσία των μελών του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. είναι γεγονός! Στις 19-6-2013 και ώρα 14:00 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας στη σύνθεση του τα τρία νέα μέλη που εκλέξατε εσείς οι Έλληνες Εθνικιστές αυτοκινητιστές. Πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την ανάδειξη προεδρείου και όπως αναμένονταν η Κυβερνητική συνεργασία  της τρόικας έκανε την εμφάνιση της και στο Συνδικάτο.  Έτσι οι Κύριοι Λυμπερόπουλος και Δήμου ανανέωσαν τις καρέκλες τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Εμείς ως Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής δώσαμε το στίγμα μας, θα στηρίξουμε οποιαδήποτε πρόταση εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κλάδου  και την καθημερινότητα των συναδέλφων από οποιαδήποτε πλευρά κι αν προέρχεται καταθέτοντας παράλληλα και τις δίκες μας Εθνικιστικές προτάσεις. Να είστε βέβαιοι ότι θα φανούμε άξιοι των προσδοκιών σας στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για το αύριο του κλάδου.

 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ΓΙΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ  –  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

 

Επικοινωνία με τον ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.

 

Τηλέφωνο Γραμματείας: 6977200226
Ιστοσελίδα: LA-S-I-T-A.BLOGSPOT.GR

 

Τα μέλη του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. στο  Δ.Σ. του Σ.Α.Τ.Α.:
Μπαρμπούρης Ευάγγελος
Βασιλείου Γεώργιος
Τόγιας Αθανάσιος

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-boreiwn-proastiwn-dut#.UcNF9vlM_RM#ixzz2WmW1SzaY

Exit mobile version