Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοκογλύφοι του ΔΝΤ προς Σαμαρά: “Ξέχνα τις εκλογές, συνέχισε το ξεπούλημα της χώρας!”

stky-smaras-troikal-mesa2

Ενώ οι δημοσιογραφικοί λακέδες περιγράφουν μια κατάσταση ρευστή με έντονα τα στοιχεία του δράματος, με συνεχείς διαβουλεύσεις και παζάρια εξουσίας, η πραγματικότητα για τις εξελίξεις στην Πατρίδα μας, έρχεται ακόμη μια φορά από το εξωτερικό. Στο εξωτερικό και σε σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, όπου επί της ουσίας κρίνεται η τύχη μιας κυβέρνησης αχυρανθρώπων και υποτακτικών.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν θορυβήσει τους δανειστές του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Το πλέον βέβαιο είναι ότι νιώθουν απογοητευμένοι από τους εγχώριους υποτακτικούς τους και τον πανικό που τους έχει καταβάλει. Οι δικές τους παλινωδίες, απειλούν με κατάρρευση το μνημονιακό οικοδόμημα. Η παρέμβασή τους ως εκ τούτου, κρίθηκε επιβεβλημένη. Αναφορά για την υπάρχουσα στην Αθήνα κατάσταση θα ζητηθεί από τον υπουργό των Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, κατά τη σύνοδο του Ecofin.

Οι Βρυξέλλες έστειλαν ήδη το μήνυμά τους, στον Αντώνη Σαμαρά: συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις, ήτοι το ξεπούλημα και την οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού. Τόσο ο Σόιμπλε όσο και ο Όλι Ρεν, κάλεσαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης να επιδείξουν υπευθυνότητα και να ακολουθήσουν τα ήδη συμφωνηθέντα, ως προς την εφαρμογή του γενικού ξεπουλήματος έναντι πινακίου φακής, εκείνο που οι δανειστές και η τρικομματική συγκυβέρνηση αποκαλεί μεταρρυθμίσεις. Παρόμοια αντίδραση και από εκείνους οι οποίοι προ μικρού χρονικού διαστήματος, παραδέχτηκαν κυνικά, πως έπραξαν λανθασμένα στο πρόγραμμα της Ελλάδος. Ένα λάθος το οποίο βεβαίως έχει στοιχίσει τη ζωή σε 4.500 συμπατριώτες μας, έχει οδηγήσει την εξαθλίωση και την ανέχεια μεγάλα τμήματα του Λαού μας, ενώ η ανεργία -και δη εκείνη στους νέους- δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας, παρά τις κάλπικες υποσχέσεις του Σαμαρά για ανάκαμψη.

Το ΔΝΤ λοιπόν, έστειλε επίσης, με τρόπο «κομψό», τις εντολές προς τα ανδρείκελα της κυβέρνησης των Αθηνών: εάν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, τότε δεν πρόκειται να δοθεί η δόση και θα διακοπεί το πρόγραμμα χρηματοδότησης. Τι είναι όμως εκείνο το οποίο πλανάται απειλητικά στην σκοτεινή ατμόσφαιρα του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, το οποίο και καθιστά απαγορευτική κάθε σκέψη για προσφυγή στις κάλπες; Κυρίως όμως, τι είναι εκείνο το οποίο κάνει πραγματικά τους κερδοσκόπους των Βρυξελλών και της Νέας Υόρκης να τρέμουν;

Υπάρχουν ακόμη σε αυτό τον τόπο αφελείς, οι οποίοι έχουν την ψευδαίσθηση πως ο κατασκευασθείς από τους αμερικανούς μύθος του Τσίπρα, δύναται να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Λησμονούν, είτε κλείνουν εκούσια τα μάτια, στις αμέτρητες κυβιστήσεις του Mr Alexis, ο οποίος με έξοδα των κερδοσκόπων που απομυζούν τον Ελληνικό Λαό, έσπευδε στις ΗΠΑ για να δώσει τα διαπιστευτήριά του στα διεθνή αφεντικά. Η καταγγελία του μνημονίου, έγινε επαναδιαπραγμάτευση για τον κύριο Τσίπρα, διότι αυτό απαίτησαν τα αφεντικά του. Και τα αφεντικά του προέδρου του Σύριζα, είναι εκείνα τα οποία σχεδίασαν την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Ξεκίνησαν το όλο εγχείρημα με τον Γιώργο Παπανδρέου και θα το ολοκληρώσουν με το δικό τους πολυδιαφημισμένο παιδί, τον Mr Alexis. Δεν είναι λοιπόν σε καμία των περιπτώσεων μια κυβέρνηση Τσίπρα εκείνο το ενδεχόμενο το οποίο κάνεις τους δανειστές -και κυρίως τους Αμερικανούς- να τρέμουν. Η Μέρκελ στηρίζει Σαμαρά και οι Αμερικανοί Τσίπρα. Δύο επιλογές για την επίτευξη του ίδιου στόχου: της καταστροφής του Λαού και της Πατρίδος μας.

Η πραγματική απειλή για τους εμπνευστές αλλά και για τους εκτελεστές των μνημονίων, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Ήδη μεγάλο τμήμα του Λαού, έχει απαλλαγεί οριστικά από την εχθρική προπαγάνδα των εγχώριων αλλά και των διεθνών μέσων μαζικής εξαπάτησης, τα οποία και προσπαθούν δια του συστηματικού ψεύδους, να υποτιμήσουν την αληθινή δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος. Κι έρχονται στιγμές μιας πλασματικής κρίσης, όπου τα συνεταιράκια του Καθεστώτος πλήττουν το ένα το άλλο, για να βγουν από τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα ψήγματα μονάχα αλήθειας. Και η αλήθεια είναι πως η Χρυσή Αυγή, βρίσκεται δημοσκοπικά στην ίδια ευθεία με Νέα Δημοκρατία και Σύριζα, αν δεν τους έχει ήδη ξεπεράσει. Γι’ αυτό οι ξένοι τρέμουν τις εκλογές: διότι γνωρίζουν πως όσα διαδίδουν τα κανάλια της διαπλοκής, οι φυλλάδες και τα ραδιόφωνα του κιτρινισμού και της φίμωσης, είναι αηδίες, οι οποίες μάλιστα δε πείθουν παρά ελάχιστους. Διότι η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας, έχει χαράξει στη συνείδηση και στη καρδιά της, πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την ύστατη ελπίδα του και την μοναδική επιλογή εθνικής αντίστασης και ελευθερίας.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται με πείσμα, θάρρος και θέληση ατσάλινη απέναντι σε εκείνους που επιχειρούν να βλάψουν τα εθνικά μας συμφέροντα και τα δίκαια του Λαού μας. Προς τούτο και βροντοφωνάζει: ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ! Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-dnt#.UcRI4flM_RM#ixzz2WqzzvdCv

Exit mobile version