Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Πιερίας, Πέλλας – Ημαθίας, Αθηνών

ΝΟΜΟΣΗΜΑΘΕΙΑΣ

Κατόπιν πρόσκλησης αγροτών της περιοχής, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον υπεύθυνο της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, επισκέφθηκε προ ημερών αγρούς του Νομού Ημαθίας, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καταστροφή που προξένησε η χαλαζόπτωση των προηγούμενων ημερών. Η εικόνα που αντίκρισαν οι Συναγωνιστές ήταν αποκαρδιωτική. Το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής, κυρίως ροδάκινα και ακτινίδια στους εν λόγω αγρούς που επισκέφθηκαν οι Συναγωνιστές, καταστράφηκε ολοσχερώς και κατέπεσε στο έδαφος, ενώ τα λίγα εναπομείναντα στα δένδρα ροδάκινα και ακτινίδια χτυπήθηκαν πολύ έντονα, με συνέπεια η καταστροφή της παραγωγής να αγγίζει το 90%.  Οι αγρότες κατήγγειλαν την πλήρη απουσία της πολιτείας και την παντελή έλλειψη στήριξής τους από αυτήν.  Κύριο αίτημα των αγροτών η άμεση αποζημίωση για την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν, την ίδια ώρα που ο Eλληνικός αγροτικός τομέας περνάει ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τους Έλληνες αγρότες και απαιτεί την άμεση καταβολή των αποζημιώσεών τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να παράγουν απρόσκοπτα.  Πάγια θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η πραγματική ανάπτυξη του πολύ σημαντικού αγροτικού τομέα και η εθνική αυτάρκεια σε αγροτικά προϊόντα, σαν βασικός παράγοντας για την έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργηθεί από την επιβολή των αλλεπάλληλων μνημονίων των διεθνών τοκογλύφων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δια του βουλευτή της, Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του πυρήνα Νάουσας σε στεγασμένο χώρο, με την συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών. Συζητήθηκαν θέματα αγροτικής πολιτικής καθώς και ιδεολογικού και πολιτικού περιεχομένου. Οι Συναγωνιστές ενημερώθηκαν επίσης για τις επικείμενες ενημερωτικές δράσεις της Ν.Ε. Ημαθίας καθώς και για ζητήματα οργανωτικής φύσεως.

 

Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας
Κεντρική πλατεία Κρύα Βρύση
Σάββατο: 18.00-21.00

 

T.O. Πιερίας: Ομιλία Μιχάλη Τσακίρη και Νικόλαου Χρυσομάλλη

Η Τ.Ο. Πιερίας, την Τετάρτη 12-06-2013, είχε την τιμή να παραστούν στα γραφεία της οι Συναγωνιστές και μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Τσακίρης και Νικόλαος Χρυσομάλλης. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής Χρυσομάλλης αναφέρθηκε σε ζητήματα Εθνικής οικονομίας, στο πως εμείς οι Χρυσαυγίτες αντιλαμβανόμαστε την υγιή Εθνική οικονομία και τόνισε πως κάτι τέτοιο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την παγκοσμιοποιημένη οικονομία που μας επιβάλλεται ειδικά τα τελευταία χρόνια μέσω των μνημονίων.  Ο ομιλητής αναφέρθηκε επίσης και στα τεκταινόμενα της ΕΡΤ, δίνοντας έμφαση στον σκοτεινό ρόλο των κρατικοδίαιτων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν την Ελληνική ραδιοτηλεόραση και τόνισε πως ο πραγματικός ρόλος της ΕΡΤ θα πρέπει να είναι η προβολή και προάσπιση των εθνικών συμφερόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Τσακίρης ανάγνωσε και ανέλυσε διεξοδικά αποσπάσματα από το κατάπτυστο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο προς το παρόν έχει αποσυρθεί, τονίζοντας πως πρόκειται για μια φτηνή προσπάθεια φίμωσης του Ελληνικού Λαού. Στη συνέχεια, παρουσίασε την πρόταση νόμου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης καθώς και για την διαφύλαξη της Εθνικής Μνήμης, ως απάντηση στην επιχειρούμενη ποινικοποίηση κάθε Εθνικής φωνής.  Οι Συναγωνιστές κάλεσαν τους παρευρισκόμενους να εντείνουν τις ενημερωτικές δράσεις του Κινήματος σε κάθε γωνιά της Πιερίας, ώστε να αφυπνιστούν όλοι οι Έλληνες και να συστρατευθούν στην πραγματική Εθνική Αντίσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Με το πέρας της εκδήλωσης, το πλήθος των φίλων και Συναγωνιστών, σε στάση προσοχής, έψαλε τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

 

Τ.Ο. Πιερίας
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

 

Ομιλία Χρήστου Παππά στην Τ.Ο. Πειραιώς

 

Την Παρασκευή 14-06-2013, στην Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή και Ιδρυτικό Στέλεχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χρήστο Παππά.  Ο Συναγωνιστής έκανε μια αναδρομή στον ένα χρόνο που ακολούθησε την μεγάλη εκλογική νίκη του Κινήματός μας.  Αναφορά έγινε στον αγώνα που δόθηκε στο πεζοδρόμιο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για τις θέσεις του Κινήματος.  Μπορεί οι κρατικοδίαιτοι δημοσιοκάφροι καθημερινά φροντίσουν να κάνουν την δουλειά των αφεντικών τους χύνοντας τόνους λάσπης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρόλα αυτά όμως, ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται κοντά μας αγνοώντας τους επιδεικτικά. Αναφέρθηκε επίσης σε ”καυτά” θέματα όπως αυτό των αλύτρωτων Πατρίδων, μέρη στα οποία μια μέρα ο Ελληνικός Στρατός θα παρελάσει και θα ξανακυματίσει περήφανα η Ελληνική Σημαία.  Ο Αρχηγός και οι δεκαεπτά (17) Συναγωνιστές Βουλευτές, καθημερινά αγωνίζονται μέσα από τα έδρανα της Βουλής ξεμπροστιάζοντας μπροστά στις κάμερες το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της τελευταίας 40ετίας, ενώ παράλληλα, ο αγώνας που δίνεται στο δρόμο συνεχίζεται.  Η εκλογική επιτυχία του περασμένου Ιούνη δεν είναι το τέλος του αγώνα. Είναι η αρχή, ώστε να ξεκινήσουμε να γκρεμίζουμε οτιδήποτε θυμίζει αυτό το σαθρό πολιτικό σκηνικό. Είναι η αρχή, ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε από την αρχή μία Ελλάδα που θα σκεπάσει όλη την Γη.   Όλοι σε αυτόν τον αγώνα είμαστε στρατιώτες κάτω από τον Αρχηγό μας, έχοντας Πίστη σε Αξίες και Ιδανικά. Δεν αγωνιζόμαστε για θέσεις ή προσλήψεις. Αγωνιζόμαστε ώστε τα παιδιά μας να μην είναι μειονότητα στην ίδια τους την Χώρα. Αγωνιζόμαστε για να ξανακάνουμε την Ελλάδα Λαμπρή και Ελληνική. Μέχρι την τελική Νίκη!

 

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

 

Προβολή για τον Μ. Αλέξανδρο στην Τ.Ο. Αθηνών

 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την προβολή του ντοκιμαντέρ: «Μέγας Αλέξανδρος, ο μέγιστος των Ελλήνων» . Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν σπάνιες πτυχές από τη ζωή και  τη δράση του Μεγάλου Στρατηλάτη, καθώς και το τεράστιο έργο που άφησε ο μέγιστος των Ελλήνων στους λαούς που κατέκτησε. Μπορεί η Αυτοκρατορία που δημιούργησε ο Μέγας Αλέξανδρος να διαλύθηκε μετά το θάνατο του, αλλά το πολιτιστικό του έργο είναι ζωντανό ακόμα και σήμερα σε όλους αυτούς τους λαούς, καθώς το όνομά του εξακολουθεί να  προκαλεί σεβασμό και δέος.

 

T.O. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraia-pierias-pellas-hmathias-athhnwn#.UcRet_lM_RM#ixzz2WrNnK8WV

Exit mobile version