Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η κοροϊδία με το Εθνικό Κτηματολόγιο – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις του Εθνικού Κτηματολογίου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι καταργείται η παλιά εταιρεία και δημιουργείται νέα. Η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την έντονη διαφωνία της αλλά και τις ενστάσεις της που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των γεωχωρικών δεδομένων ως δημοσίας περιουσίας από μία ανώνυμη εταιρεία, η οποία λειτουργεί με βάση ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος από την εξέλιξη αυτή. Επίσης, δεν θα υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτή η εταιρεία δεν θα πωληθεί σε ιδιώτες στο μέλλον. Η μνημονιακή κυβέρνηση ξεπουλάει όλο το δημόσιο πλούτο με δικαιολογία είτε τα ελλείμματα είτε τις μνημονικές υποχρεώσεις.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε ότι η νέα ανώνυμη εταιρεία δεν θα υπόκεινται σε καμία ουσιαστική εποπτεία. Η ήδη υπάρχουσα Κτηματολόγιο Α.Ε έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν παράγει κανένα έργο, δεν έχει προσφέρει τα αποτελέσματα που θέλαμε και αποτελεί ένα μνημείο αδιαφάνειας και σπατάλης του δημοσίου χρήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-h-koroidia-me-to-ethniko-kthmatologio-binteo#.UcTqUflM_RM#ixzz2WtnKrrAE

Exit mobile version