Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας – Βοιωτίας, Τρικάλων, Ηρακλείου

ΑΛΙΒΕΡΙ

Με μια εκτεταμένη ενημερωτική δράση, που κάλυψε μεγάλες περιοχές του Αλιβερίου, απάντησαν οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στα αυξανόμενα αιτήματα κατοίκων για παρουσία και ενημέρωση. Θυμίζουμε, ότι μόλις λίγες μέρες πριν, είχε δολοφονηθεί βάρβαρα ένα ζευγάρι από τον πακιστανό κηπουρό τους στην περιοχή και η αποτρόπαιη αυτή εγκληματική ενέργεια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η ανησυχία των Ελλήνων απόλυτα δικαιολογημένη. Το ίδιο και το έντονο ενδιαφέρον τους για τις προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την οριστική λύση των προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα. Οι αντιδράσεις των πολιτών στη θέα των Συναγωνιστών ήταν ιδιαίτερα ένθερμες .

Εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και φύλλα της εφημερίδας μας μοιράστηκαν από πόρτα σε πόρτα και χέρι με χέρι σε συμπατριώτες μας που θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Σε σπίτια, καταστήματα, σε πεζούς και αυτοκίνητα, όπου υπάρχουν Έλληνες θα φτάσει η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Γιατί, επιτέλους, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Εκπαιδευτικός Κύκλος: «Θέματα Ελληνικής Ιστορίας»

Στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, στη Χαλκίδα, κάθε Τετάρτη στις 7 μμ, πραγματοποιούνται ομιλίες και συζητήσεις με θέματα από την Ελληνική Ιστορία. Παράλληλα με την αναφορά των γεγονότων και των προσώπων, αναλύονται τα αξιακά διδάγματα, οι γεωστρατηγικές επιδράσεις, τα κίνητρα και οι προεκτάσεις των σημαντικών ενεργειών. Επιπλέον, ερευνώνται οι παραλληλισμοί και οι αναλογίες με άλλες εποχές και -κυρίως- τη σύγχρονη.

 

Η Ιστορία προσεγγίζεται ως παράδειγμα, ως εμπειρία και ως εργαλείο βελτίωσης, σε αντίθεση με τον σχολικό τρόπο της επιφανειακής παράθεσης γεγονότων. Ταυτόχρονα «ξεδιαλύνονται» οι προγονικές ιστορικές προσωπικότητες -όπως παρήγγειλε ο Καζαντζάκης στην «Ασκητική» του- σε αυτές που είναι άξιες να ανασυρθούν απ’ τη λήθη και να συνεχίσουν να ζουν μέσα μας και σε αυτές που πρέπει να χαθούν πίσω στην ανυπαρξία του θανάτου.

 

Συναγωνιστές αναλαμβάνουν την παρουσίαση εργασιών σχετικά με το θέμα της κάθε συνάντησης, ωθούμενοι να ερευνήσουν οι ίδιοι τα γεγονότα και να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τα συμπεράσματά τους. Οι συζητήσεις που ακολουθούν βεβαιώνουν την εμπέδωση των ουσιαστικότερων προς μνημόνευση σημείων, δίνοντας έμφαση στις διαστρεβλώσεις και τις λανθασμένες εντυπώσεις που καλλιεργούνται από το ανθελληνικό σύστημα εις βάρος της ιστορικής αλήθειας. Ήδη εξετάσαμε τον Τρωικό Πόλεμο, τον Πελοποννησιακό Πόλεμο και τον Αλέξανδρο τον Μέγα.

 

Τα  γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι σχολεία, στρατόπεδα και κάστρα του Ελληνισμού. Είναι οι χώροι όπου προετοιμάζεται η τελευταία γραμμή άμυνας και η πρώτη γραμμή αντεπίθεσης του Έθνους.

 

Ζήτω η Νίκη!

 

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα

 

T.O. Τρικάλων: Ομιλία για «τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων»

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, στα γραφεία της Τ. Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων», αλλά και ανάλυση της πρότασης νόμου του Κινήματος για την καταπολέμησή του.

Παρουσιάστηκαν όλα τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων, με την πλειάδα των “αντιρατσιστικών” νομοσχεδίων που κατέθεσαν τα κόμματα του κατεστημένου, από τη δεξιά μέχρι την αριστερά, αλλά και την “φιλότιμη” προσπάθεια όλων των φερέφωνων του καθεστώτος, ούτως ώστε να πείσουν τον Ελληνικό λαό για την αναγκαιότητά των νομοσχεδίων αυτών και να αντιστρέψουν την πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα όλοι οι Έλληνες. Να παρουσιάσουν δηλαδή, τους θύτες ως θύματα και το αντίστροφο! Τους λαθρομετανάστες ως «φιλήσυχους» πολίτες, που δέχονται καθημερινά «ρατσιστικές επιθέσεις» από τους «κακούς» Έλληνες και ως εκ τούτου, να υπάρξει γι’ αυτούς, νομική προστασία από το Κράτος! Η πραγματικότητα βεβαίως, όπως τονίστηκε, είναι μία: «Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων». Βεβαίως, απώτερος στόχος του πολιτικού κατεστημένου είναι η Χρυσή Αυγή, που με τη ραγδαία άνοδό της έχει δημιουργήσει τον πανικό σ’ ολόκληρο το καθεστώς της μεταπολίτευσης, που απεργάζεται διάφορα νομικά τερτίπια για να τη σταματήσει, αλλά και ταυτόχρονα να συνεχίσει τον αμαρτωλό του βίο. Όμως τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα καταφέρουν να την νικήσουν με κανέναν αντιρατσιστικό νόμο, με καμία συνταγματική εκτροπή. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και θα παλέψει για τα δίκαια της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού!

Τέλος, έγινε αναφορά και στη πρόταση νόμου που κατέθεσε το Κίνημά μας, για την πάταξη του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, του μόνου ρατσισμού που υπάρχει σήμερα στη χώρα μας, και την προστασία της Εθνικής Μνήμης από τους εθνομηδενιστές, που βάλλουν την Ιστορική Αλήθεια και τον Ελληνισμό.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Στρατηλάτη Αλέξανδρου

Η ζωή και το έργο του μεγάλου Στρατηλάτη Αλέξανδρου περιγράφηκε μέσα από μια παραστατική ομιλία του Συναγωνιστή Τάσου Τσαγκαρίδη, την Τετάρτη το βράδυ, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ακολούθησε σχετική με το θέμα συζήτηση, ενώ ο Γραμματέας της Τ.Ο. Οδυσσέας Πατεράκης, αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις αντικειμενικές δημοσκοπήσεις, οδεύοντας ολοταχώς προς την κορυφή. Ανέγνωσε επίσης, επιστολή του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, με την οποία επιδοκιμάζεται ο αγώνας των ανδρών και γυναικών του Κινήματος στην Κρήτη και εκφράζεται η αμέριστη στήριξη της Κεντρικής Διοίκησης, τόσο στους απλούς αγωνιστές, όσο και στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη του Κόμματος στη Μεγαλόνησο, Σταύρου Καρεφυλλάκη, που οι συγκεντρωμένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα.

 

Τ.Ο. Ηρακλείου
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-euboias-boiwtias-trikalwn-hrakleiou#.UcYQhflM_RM#ixzz2Wyu3Josw

Exit mobile version