Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λαρίσης, Ρόδου, Ρεθύμνου

Μηχανοκίνητη ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Ρόδου στα πλαίσια ενημέρωσης των κατοίκων της δυτικής πλευράς του νησιού. Οι Συναγωνιστές ξεκινώντας σήμερα Παρασκευή το απόγευμα από τα γραφεία της Τοπικής, διένυσαν 130 χλμ. διανέμοντας την εφημερίδα μας στα χωριά Θολό, Σορωνή, Φάνες, Καλαβάρδα, Μανδρικό, Κάμειρο Σκάλα, Δαματριά, Μαριτσά και Παστίδα.
Η ανταπόκριση του κόσμου δεν περιγράφεται με λόγια, το ίδιο και ο ενθουσιασμός Συναγωνιστών που δεν είχαν συμμετάσχει ξανά σε διανομή εφημερίδων. Είναι τέτοια η δύναμη που μας δίνουν τα λόγια των απλών πολιτών, τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου,  που ενδυναμώνει τον σκοπό μας για ενημέρωση των θέσεων και ιδεών του Κινήματός μας.
Ο κόσμος έχει απηυδήσει από το σάπιο και διεφθαρμένο κατεστημένο και έχει καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεβρομίσει αυτός ο τόπος, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τ.Ο. Ρόδου
Εθνάρχου Μακαρίου 45, Στοά Ροίκου 1ος όροφος
Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο 19.00-21.00
Τηλ. : 6947 780096

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: «Νυχτερινή διανομή φυλλαδίων»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, διανομή φυλλαδίων του Κινήματος μας σε λαϊκές γειτονιές του Ρεθύμνου. Οι συμμετέχοντες Συναγωνιστές τροφοδότησαν με έντυπο υλικό πολλά οικοδομικά τετράγωνα, ενώ μοιράστηκαν φυλλάδια και σε διερχόμενους συμπατριώτες μας.
Για μια ακόμα φορά γίναμε δέκτες συγχαρητηρίων από τους απλούς συμπολίτες μας. Και στο Ρέθυμνο ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη!

Πυρήνας Ρεθύμνου

Συνάντηση του Μετώπου Γυναικών στην Τ.Ο. Λαρίσης

Άκρως εποικοδομητική ήταν χθες, Πέμπτη 20 Ιουνίου, η συνάντηση των Συναγωνιστριών του Μετώπου Γυναικών στην Τ.Ο. Λάρισας. Οι Συναγωνίστριες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς πρέπει να δράσουν και να αντιδράσουν στις παρακάτω περιπτώσεις:

1)Θερμοπληξία
2)Ηλίαση
3)Εγκαύματα
4)Κακώσεις ανοιχτού-κλειστού τύπου
5)Δηλητηριάσεις και
6)Δαγκώματα – τσιμπήματα φιδιών και εντόμων

Η Συναγωνίστρια, εθελόντρια- νοσηλεύτρια Ζωή-Δήμητρα Κουτσιμπέλα, έκανε την έναρξη, επεξηγώντας  τον ορισμό των πρώτων βοηθειών. Κατόπιν αναφέρθηκε λεπτομερώς πάνω σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και την αντιμετώπισή τους, με αποτέλεσμα οι Συναγωνίστριες να φύγουν μετά το πέρας της συνάντησης με εμπλουτισμένες και καταρτισμένες γνώσεις πάνω στις πρώτες βοήθειες. Το επόμενο ραντεβού του Μετώπου Γυναικών δόθηκε για την Πέμπτη 4 Ιουλίου, όπου η Συναγωνίστρια Κοντέα Αναστασία θα αναφερθεί  σ’ ένα διαστροφικό και ντροπιαστικό για το ανθρώπινο είδος φαινόμενο, ιδιαίτερο έντονο στην εποχή μας, της Παιδεραστίας-Παιδοφιλίας.

Τ.Ο. Λαρίσης
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-larishs-rodou-rethumnou#.Uci7xvlM_RM#ixzz2XAjFXhB5

Exit mobile version