Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Σε απόλυτη αρμονία και συνεργασία συνεχίζουν οι δυο πόλοι του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, να εφαρμόζουν τακτικές χειραγώγησης και τεχνικές της μαζικής ψυχολογίας στον ελληνικό λαό. Ορυμαγδός ξέσπασε για το κλείσιμο της ΕΡΤ, και κάθε χώρος συσπείρωσε τον κόσμο του, γύρω από παλαιοκομματικές αντιλήψεις, χωρίς να προσφέρουν τίποτα νέο και καινοτόμο σαν λύση. Κοιτώντας όμως ανάμεσα από τις γραμμές θα δούμε τον πραγματικό λόγο που γίναν όλα αυτά, και δεν είναι άλλος από το ξεπούλημα των φυσικών μας πόρων. Έτσι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα δεν μίλησε κανείς για τα δυο δις που χάθηκαν λόγω της αποχώρησης των Ρώσων από το διαγωνισμό πώλησης των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Μια αποχώρηση η οποία έγινε μετά από άμεση και στεγνή επέμβαση των Βρυξελών. Και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τους αργόμισθους της ΕΡΤ ήμαρτον, κουμπάροι είναι όλοι τους εκεί μέσα. Και αν φύγουν, πάλι σε οργανισμούς και υπουργεία θα βολοδέρνουν. Μα το σημαντικότερο είναι ότι κανένας τόσο καιρό δεν αναφέρεται στην θέση της Χρυσής Αυγής για τα ενεργειακά, την ορθότερη που υπάρχει στο πολιτικό φάσμα. Να τα βγάλουμε μόνοι μας. Και να τα διαχειριστούμε μόνοι μας. Γιατί όποια χώρα το έκανε αυτό, έγινε δύναμη ανεξάρτητη και ισχυρή, στη γειτονιά της αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο (βλ Ρωσία, Ιράν κλπ.) Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Β.Κ.

Marc: 17% η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Τριπόλεως με τάσεις ανόδου!

Αγαπητέ Γ. Γραμματέα της Χρυσής Αυγής με μεγάλη προσοχή παρακολούθησα την τελευταία συνέντευξη σας στο δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο. Είναι γεγονός ένα από τα λίγα κανάλια και εκπομπές που δίνουν λόγο στο Λαϊκό Σύνδεσμο. Βέβαια πάντα τον περισσότερο χρόνο τον καλύπτει με ερωτήσεις για τα τρέχοντα θέματα, όμως αυτή τη φορά σωστά αναφέρατε θέσεις για την ανάπτυξη, τους πολύτεκνους, την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, την επιστροφή ακόμη και στη δραχμή, Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει πολιτικές θέσεις και αυτές πρέπει να προβάλλονται, έχετε την εμπειρία ώστε να κάνετε αυτές τις αναφορές στις ενημερωτικές εκπομπές αλλά και στις ομιλίες σας . Οι πολιτικές εξελίξεις με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την τριανδρία σας δικαίωσε ως προς το φόβο των εκλογών, έστω αν και το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει (για πόσο ακόμη) μια κυβέρνηση που είναι τελειωμένη. Η ανεργία πετάει στο 27%, οι άνθρωποι τρώνε από τους κάδους, χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα, κατασχέσεις ακίνητων για χρέη, εργαζόμενοι απλήρωτοι μήνες ολόκληρους και το ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ! Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ που έχει αναπτύξει ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι αρκετή για να τελειώνει το σάπιο πολιτικό σύστημα κι ας μην σας προβάλλουν οι καναλάρχες . Είναι η ΣΤΙΓΜΗ που πρέπει να γίνει σύνθημα μαζί με όλα τα υπόλοιπα το τέλος του δυσβάστακτου τέλους της ΔΕΗ και των υπόλοιπων χαρατσιών των ακινήτων, είναι η ΣΤΙΓΜΗ που πρέπει να γίνετε συνεχής αναφορά σαν θέση και στόχος μαζί με το διώξιμο της ΤΡΟΙΚΑ, Είναι η ΣΤΙΓΜΗ που πλέον πρέπει να μιλάτε με τον αέρα του επόμενου αρχηγού τη χώρας, το τι θα κάνετε για να την βγάλετε από το αδιέξοδο. Το + 20% σας δίνει το δικαίωμα. Η ώρα έφτασε… Ο Έλληνας νοικοκύρης (που ακόμη αμφιταλαντεύεται) περιμένει να σας ακούσει για θέματα που καίνε .

Τα παπαγαλάκια του συστήματος θα πάθουν πάλι εγκεφαλικό…

Ι.Φ

Η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί: Έρχεται η Νέα ΠΑΣΟΚρατία! – ΒΙΝΤΕΟ

Είμαι Έλληνας που ζω μαζί με την οικογένεια μου στο Μάντσεστερ. Έφυγα από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ πριν ένα χρόνο γιατί δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Θέλω και εγώ να βοηθήσω όμως, όσο μπορώ περισσότερο, τον αγώνα που κάνετε. Υπηρέτησα στα Τεθωρακισμένα σαν ΔΕΑ 93′ 95′ και αγαπώ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ όσο τίποτα στον κόσμο.

Ελπίζω να διαβάσετε το μήνυμα μου.

Καλή δύναμη στον τίμιο και ηθικό αγώνα που κάνετε για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ά.Μ.

Χρυσή Αυγή – Ιούνιος 2013: “Εναντίον Όλων” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο ένα εθνικιστικό κίνημα είναι η Ψυχή και το Σώμα του λαού μας. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η επομένη μέρα, όποιων εκλογών και αν γίνουν (βουλευτικών, δημοτικών ή ευρωεκλογών) θα σηματοδοτήσει ένα πράγμα, τον ερχομό ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ από το Σκότος που ζούμε σήμερα. Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος και μόνο που σκέφτομαι τον ερχομό εκείνης της ημέρας τόσο που προσεύχομαι να είστε καλά και να προσέχετε όλοι σας που είστε στη πρώτη γραμμή γιατί έχετε άσπονδους εχθρούς που είναι ικανοί για τα πάντα! Να ξέρετε ότι για κάθε Έλληνα που αγαπά αυτή τη Πατρίδα είστε Αδέρφια έτσι σας νιώθουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση με αυτή τη γραμμή που ακολουθείτε σε όλα τα μέτωπα να μη βρεθείτε στο τιμόνι της εξουσίας. Είμαι από τους τυχερούς που ακόμα έχει δουλειά. Σας πληροφορώ ότι από τους 30 που είμαστε σίγουρα οι μισοί θα σας ψηφήσουν ενώ από τους υπολοίπους υπάρχουν και αυτοί που δεν εκδηλώνονται. Ο ερχομός σας στην εξουσία αναμένεται ως ”φυσική τάξη πραγμάτων”. ΟΛΟΙ όσοι οδήγησαν τη χώρα στο χάλι αυτό και ΟΛΟΙ οι Ανθέλληνες πρέπει να πληρώσουν.

Δ.Δ.

Βαρουφάκης σε New York Times:”Η κυβέρνηση Σύριζα θα χτυπήσει την Χρυσή Αυγή και θα ωφελήσει τις ΗΠΑ”

Πριν 15 ημέρες είχα πάει στον ΟΑΕΔ (Αγ.Δημητρίου) προκειμένου να ανανεώσει ο αδερφός μου την κάρτα του. Είχα κάτσει κι εγώ στη σειρά μήπως ανανέωναν και την δική μου αλλά είχα πάει κανονικά 2 βδομάδες νωρίτερα απ την ημερομηνία κι έτσι δεν εξυπηρετήθηκα. Μπροστά μου ήταν ένα παλληκάρι Έλληνας και ρωτούσε τον υπάλληλο, πως θα γίνει να βγεί απ τη χώρα για 2 ημέρες (48 ώρες) χωρίς να του “κλείσουν” την κάρτα ανεργίας (διακοπή κάρτας) και να επιστρέψει και να συνεχίσει να ισχύει η κάρτα (προφανώς ήταν πάνω απο 1 χρόνο άνεργος και δεν έπαιρνε επίδομα). Του εξηγούσε ο υπάλληλος πως αυτό δεν γίνεται με κανένα νομικό τρόπο και με κανένα δυνατό τρόπο, και μην επιμένει διότι έτσι είναι οι νόμοι του κράτους. Το παλληκάρι έφυγε. Πριν 2 μέρες ξαναπήγα στον ΟΑΕΔ να ανανεώσω την κάρτα μου και είδα την παρακάτω σημείωση τοιχοκολλημένη: Σε υπηκόους τρίτων χωρών δίνεται άδεια εξόδου απ την Ελλάδα χωρίς διακοπή κάρτας & επιδόματος ανεργίας.

Ενοχλήθηκα πάρα πολύ! Ο έλληνας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ με τον κάθε μετανάστη ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ! Στους μετανάστες προβλέπονται ΟΛΑ, υπάρχει εύνοια, υπάρχει πρόληψη, υπάρχει ελαστικότητα σε όλους τους τομείς … ενώ στον έλληνα υπάρχει αυστηρότητα σε σημείο ρατσιστικό! Τελικά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έγινε παρελθόν, κι αυτό έγινε για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ν.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-26-iouniou-2013#.Ucoo6_lM_RM#ixzz2XH3rAWfY

Exit mobile version