Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το success story ψόφησε πρόωρα: βασιλεύει η ανεργία

unemployment

Είτε με νέο κυβερνητικό σχήμα, είτε με χίλια νέα πρόσωπα (επί της ουσίας πρόκειται για την ανακύκλωση των προσώπων της μεταπολιτευτικής πολιτικής ελίτ, η οποία οδήγησε στην εξαθλίωση τον Λαό μας) η πορεία του Κράτους είναι προδιαγεγραμμένη. Βαδίζει ολοταχώς και με γοργότατους ρυθμούς προς την καταστροφή, συμπαρασύροντας μαζί του έναν Λαό, ο οποίος πληρώνει τα σπασμένα της κομματικής ασυδοσίας των αριστερών και των ψοφοδεξιών απατεώνων.

Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός της χώρας και εκτελεστικός βραχίονας της συμμορίας των διεθνών κερδοσκόπων και της Τρόικα, επιχειρώντας αυτάρεσκα να προβάλλει το ανύπαρκτο έργο της κυβερνήσεώς του, έκανε λόγο για το ελληνικό «success story», ευχαριστώντας μάλιστα τους διεθνείς δανειστές που ρουφούν το αίμα του Λαού μας, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ελληνική οικονομική κρίση! Γεγονός το οποίο αναμφισβήτητα μαρτυρά ότι η έγνοια του κυρίου Σαμαρά και των στελεχών της κυβερνήσεώς του, δεν είναι επ’ ουδενί λόγο η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Λαού μας, αλλά η εξυπηρέτηση των παράνομων τοκογλυφικών απαιτήσεων του διεθνούς κεφαλαίου.

Την περίοδο κατά την οποία, οι επιχειρήσεις αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν, το Καθεστώς της σαπίλας και της διαφθοράς επεδίωξε να θέσει το ζήτημα της ΕΡΤ, στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων. Ολόκληρη η εγχώρια αλλά και η ευρωπαϊκή μαρξιστική νομενκλατούρα συσπειρώθηκε γύρω το ζήτημα τούτο, καλώντας την κυβέρνηση να υποχωρήσει. Τους πήρε μήπως ο πόνος για τις απολύσεις; Όχι, μην αφήνετε τους εαυτούς σας να τρέφονται με ψευδαισθήσεις! Η μαρξιστική πανούκλα η οποία βολεύτηκε στην ΕΡΤ όπως και σε κάθε τομέα του κρατικού οργανισμού, είδε άξαφνα τα προνόμιά της να απειλούνται. Κι αίφνης, η καθηγήτρια της υποκρισίας, ελληνόφωνη Αριστερά, έσπευσε να στηρίξει τα πιστά της φερέφωνα, τα οποία επί δεκαετίες τράφηκαν από το χρήμα του Ελληνικού Λαού, για να υβρίζουν, να συκοφαντούν και να κατηγορούν τον Ελληνικό Λαό.

Δεν υπήρξε φυσικά, η ίδια αντίδραση για τα εκατομμύρια των Ελλήνων ανέργων, οι οποίοι σέρνονται στους δρόμους γυρεύοντας το δικαίωμα στην εργασία. Αυτοί βλέπετε, δεν είναι ούτε μαρξιστές «επαναστάτες», ούτε «δύσμοιροι» λαθρομετανάστες. Αυτοί είναι Έλληνες ικανοί να προσφέρουν την εργασία τους, αλλά δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτούς στην Ελλάδα του πολυφυλετισμού και των μνημονίων.

Από τη δεκαετία του 1990 ακόμη, η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε τον Ελληνικό Λαό: κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος. Τότε όμως, η εθνικιστική φωνή ήταν «ακραία, κινδυνολογική και γραφική». Λίγα μόλις έτη μετά, ο πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Σημίτης, επισήμαινε την αναγκαιότητα της κοινωνικής συνοχής. Συνοχής βέβαια, ποιάς κοινωνίας; Της πολυφυλετικής! Κι επειδή αυτή η συνοχή δεν ήταν δυνατό να επέλθει δια της ανόδου του βιοτικού επιπέδου των λαθροεισβολέων, ακολουθήθηκε η οδός της ραγδαίας πτώσεως του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, ώστε να ισορροπηθεί με εκείνο των ορδών της Αφρικής και της Ασίας, που κατέκλυσαν την Πατρίδα.

Θέσεις εργασίας χάθηκαν και μαζί αφέθηκε αχαλίνωτη η εργοδοτική ασυδοσία, η οποία πλέον απαιτούσε από τον Έλληνα εργαζόμενο, όχι να προσφέρει την εργασία του αλλά να γίνεται σκλάβος. Ο φθηνότερος, παράνομος λαθροεισβολέας, έκανε τα πάντα, όποτε ο εργοδότης το ζητούσε, συνεπώς και ο Έλληνας εργαζόμενος όφειλε να ακολουθήσει τα νέα δεδομένα. Το Κράτος, ενθάρρυνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παρόμοιες μεθόδους, οι οποίες πλούτιζαν τους πονηρούς, έδιναν ένα κομμάτι ψωμί στον ικανοποιημένο λαθρομετανάστη και διαμόρφωναν αργά και σταθερά το σκηνικό της κόλασης, το οποίο ο Έλληνας βιώνει σήμερα. Το σκηνικό για το οποίο υπεύθυνη είναι η εκάστοτε κυβέρνηση αλλά με την συμμετοχή και συνενοχή της λαθρολάγνου Αριστεράς όλων των υφών και αποχρώσεων!

Τα μνημόνια επιβάρυναν την κατάσταση ακόμη περισσότερο, στραγγαλίζοντας τις ελληνικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η μία μετά την άλλη άρχισαν να βάζουν λουκέτο, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στη φοροεισπρακτική επίθεση του Καθεστώτος των υποτακτικών. Και χιλιάδες Ελλήνων, κοιμόντουσαν εργαζόμενοι και ξυπνούσαν άνεργοι. Όμως τότε, δε μιλούσε κανένας δημοσιογραφικός λακές για την κατάφωρη αδικία εις βάρος οικογενειαρχών αλλά και νέων ανθρώπων, οι οποίοι επιδίωκαν να χτίσουν τις ζωές τους. Εξάλλου, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ξεκάθαρα δηλώσει πως στόχος της κυβερνήσεώς του, ήταν να υπάρχει ένας εργαζόμενος ανά ελληνική οικογένεια. Και εκεί όμως, είπε ψέματα: χιλιάδες οικογένειες δεν απολαμβάνουν ούτε καν αυτό…

Η ανεργία καλπάζει και θα συνεχίσει να καλπάζει διότι το σχέδιο των εχθρών του Έθνους θέλει την Ελληνίδα και τον Έλληνα εξαθλιωμένους. Κατόπιν, οι διεθνείς κερδοσκόποι θα σπεύσουν για «επενδύσεις» στην Ελλάδα, προσλαμβάνοντας τους δούλους τους και πάντοτε προτιμώντας τους λαθρομετανάστες, για να μην είμαστε και «ρατσιστές». Κι ο Έλληνας, θέλοντας και μη, για να δώσει ψωμί στα παιδιά του, θ’ αναγκαστεί να εργάζεται με μισθούς Βιετνάμ. Αυτός είναι ο καπιταλισμός και ναι, τα κόμματα της Αριστεράς στηρίζουν ανεπιφύλακτα αυτό το μοντέλο, καταδικάζοντας τους Έλληνες εργαζόμενους και το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχει λοιπόν, ούτε success story, ούτε περιθώρια ανάκαμψης και τούτο δεν είναι συνάρτηση της οικονομικής πολιτικής μόνον, αλλά της συνολικής δομής του μεταπολιτευτικού κρατικού μορφώματος. Η μοναδική λύση για να σηκώσει ξανά ο Λαός μας το κεφάλι περήφανα, είναι η επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας δια της πρωτογενούς παραγωγής, στα πλαίσια ενός Εθνικού Κράτους. Ενός Εθνικού Κράτους, το οποίο θα θέσει τέρμα στον εφιάλτη που ακούει στο όνομα ανεργία, με δυο τρόπους, έναν άμεσο και έναν μεσοπρόθεσμο: την απέλαση των λαθρομεταναστών και τη στροφή στην Εθνική Παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-success-story-psofhse-prowra-basileuei-h-anergia#.UctMK_lM_RM#ixzz2XM6O7RGP

Exit mobile version