Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας, συνέντευξη Συναγωνιστή Ηλιόπουλου

dev1__article

Μια εξαιρετική ομιλία από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Σωτήρη Δεβελέκο, με θέμα: «Εθνικισμός ο δρόμος της Αντίστασης» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι παρευρέθησαν στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών, Σάββατο βράδυ.

Ο Συναγωνιστής με λόγο δυναμικό, και πειστικά επιχειρήματα μας ανέπτυξε το πώς η Πατρίδα μέσω του Εθνικισμού μπορεί να οδηγηθεί στην Ελευθερία, αφού Εθνικισμός και Επανάσταση είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Είμαστε η μόνη πραγματική φωνή του λαού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ένα ακόμα πολιτικό «δημιούργημα» αυτού του κράτους. Δεν χρηματοδοτήθηκε ποτέ από «βαρόνους», ούτε δέχτηκε στις τάξεις της πολιτικούς τυχοδιώκτες και αριβίστες. Γι΄ αυτό και το καθεστώς μας χτυπά με λύσσα!

Το «έγκλημα» μας είναι ότι ήμασταν και παραμένουμε ένα Κίνημα αυθεντικά λαϊκό και Εθνικιστικό. Αν πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στον κοινοβουλευτισμό και την Πατρίδα, θα διαλέξουμε την Πατρίδα! Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε έναν νέο κόσμο με ιδανικά, όραμα και μέλλον. Σκοπός μας είναι να ξεριζώσουμε τα αρνητικά στοιχεία που τόσα χρόνια ταλανίζουν τη ζωή μας, το ψέμα της επίπλαστης αφθονίας που μας οδήγησε στην οδυνηρή σημερινή πραγματικότητα. Το μεταπολιτευτικό έκτρωμα δούλεψε μεθοδικά επί πολλά χρόνια, γι αυτό έχουμε να δώσουμε έναν τιτάνιο Αγώνα, που δεν τελειώνει με την κατάκτηση της εξουσίας.

Ο Αγώνας μας δικαιώνεται μόνον με μια κοινωνική και ιδεολογική επανάσταση. Και η Ιδεολογία του Κινήματός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ήταν  και θα είναι, ο Εθνικισμός. Ας το πάρουν χαμπάρι. Έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν Εθνικούς Στρατιώτες, και όχι ψηφοθήρες  τυχοδιώκτες, όπως είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα. Η διαφορά μεταξύ του πολιτικού τυχοδιώκτη και του Εθνικού Στρατιώτη, είναι ότι ο πρώτος ξεπουλιέται και εξαγοράζεται, ενώ ο δεύτερος πολεμάει και πέφτει για τα ιδανικά του.

Για αυτό, η Νίκη, είναι δική μας. Ή θα ελευθερώσουμε ξανά την Πατρίδα μας, ή θα πέσουμε αγωνιζόμενοι για αυτήν.

T.O. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, ομιλία αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, από τον Γραμματέα την Τ. Ο. Καβάλας, Συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή. Την ομιλία του ο Συναγωνιστής ξεκίνησε παρουσιάζοντας το πρώτο φύλλο της νέας Εθνικής εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ», η οποία θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο και αφού ανέγνωσε την ιστορία της εφημερίδας, παρουσίασε τα κύρια θέματά της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο γενικότερο προεκλογικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει τα κόμματα της διαπλοκής, αλλά και τη βιωσιμότητα που θα έχει το νέο διμερές κυβερνητικό σχήμα. Η «νέα» αυτή κυβέρνηση θα κληθεί από την τρόϊκα να περικόψει επιδόματα και πάσης φύσεως βοηθήματα, όπως ΕΚΑΣ, επίδομα τέκνων και ανεργίας. Προβλέπεται επίσης και νέα μείωση στο εφάπαξ, κατόπιν αναλογιστικών μελετών στα επικουρικά ταμεία, όπως επίσης και «ψαλίδι» στις παροχές Υγείας. Νέες αυξήσεις δρομολογούνται στις τιμές των τιμολογίων της ΔΕΗ και άλλων ΔΕΚΟ, αυξήσεις των εισιτηρίων των συγκοινωνιών και πλήρης κατάργηση των όποιων φοροαπαλλαγών έχουν απομείνει σήμερα για τις ευπαθείς ομάδες. Από αυτήν την νέα φοροεπιδρομή, επισήμανε ο Συναγωνιστής, δεν θα γλιτώσουν ούτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην -εν πολλοίς- αναμενόμενη αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική συγκυβέρνηση, υπενθυμίζοντας την ανάλογη εξέλιξη που είχε το κόμμα του μετρ της κωλοτούμπας Γ. Καρατζαφέρη, λόγω της συμμετοχής του στην τρικομματική υπό τον Λ. Παπαδήμο. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη φθοροποιό κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην «ελληνική» τηλεόραση, η οποία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο κατάπτωσης και στην οποία  προβάλλονται πολύ περισσότερες τουρκικές σειρές, από ότι ελληνικές.

Με το τέλος της κύριας ομιλίας του Συναγωνιστή Βογιατζή, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε, όπως πάντα με τους παρευρισκομένους Συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Καβάλας
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ. Ο. Ξάνθης: «Δύο ομιλίες για Βόρειο Ήπειρο και Ιδεολογία»

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013,πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Τοπικής μας με δύο εξαιρετικές ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ. Ο. Ξάνθης, Συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο και τον Συναγωνιστή Τρυφίδη Λευτέρη. Τα θέματα των ομιλιών ήταν: «Η έγκριση του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας από Μεγάλες Δυνάμεις για αυτονομία της Β. Ηπείρου» και «Ανάλυση των κεφαλαίων Πολιτισμός και Κοινωνία», από το βιβλίο του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Γ. Μιχαλολιάκου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ».

Στην πρώτη ομιλία ο Συναγωνιστής Καπαγερίδης, ανέφερε τα γεγονότα που ακολούθησαν κατά την υπογραφή και μετά του «Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας». Το κείμενο που προβλέπει όλα τα δικαιώματα θρησκείας, γλώσσας, εκπαίδευσης, διοίκησης και ασφάλειας, υπογράφτηκε από τους Βορειοηπειρώτες, Αλβανούς και Ευρωπαϊκές Δυνάμεις. Παραμένει όμως, μέχρι σήμερα αναξιοποίητο. Οι διατάξεις του, ενώ προέβλεπαν την αυτονομία της Χειμάρρας, η περιοχή ανήκει στον Αυλώνα, χωρίς καμία προάσπιση των μειονοτικών δικαιωμάτων των κατοίκων.

Στη δεύτερη ομιλία, ο Συναγωνιστής Τρυφίδης  ανέγνωσε κι ανέπτυξε δύο παραγράφους από το βιβλίο του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Γ. Μιχαλολιάκου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ», των κεφαλαίων Πολιτισμός και Κοινωνία. Στην πρώτη παράγραφο, τονίστηκε το σημείο που μιλάει για την Ιδέα του Πολιτισμού και από την οποία απορρέει η φύση έκαστης Φυλής. Οι Έλληνες δημιούργησαν έναν Πολιτισμό, χωρίς καμία υστεροβουλία και έχουν υποχρέωση, να τον προασπίσουν.

Στη δεύτερη παράγραφο, τόνισε ιδιαίτερα ότι η δική μας κοινωνία θα είναι μια κοινωνία αυστηρά ιεραρχημένη και δομημένη. Βασικό της στοιχείο, η οικογένεια και η ιδιαίτερη καταγωγή του καθενός με τελική κατάληξη την Εθνική και Λαϊκή Κοινότητα. Στη δική μας κοινωνία οι νέοι θα είναι γεμάτοι Ιδανικά, Πίστη σε Ανώτερες Ιδέες, μα και με υψηλό αίσθημα Τιμής και Καθήκοντος. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των Συναγωνιστών και η συνάντηση έκλεισε, με την απαγγελία του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Τ.Ο. Ξάνθης
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: «Προβολή ντοκιμαντέρ για τον Μ. Αλέξανδρο»

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε προβολή ντοκιμαντέρ για τον Μέγιστο των Ελλήνων, Αλέξανδρο τον Μακεδόνα. Με μια σύντομη εισαγωγική αναφορά του, ο Γραμματέας της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης Συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος, σκιαγράφησε την ιστορική φυσιογνωμία της τεράστιας προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο-ντοκιμαντέρ, το οποίο παρακολούθησαν όλοι οι Συναγωνιστές, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μετά την ολοκλήρωση της προβολής, ακολούθησε συζήτηση αναφορικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας. Η συνάντηση έκλεισε, ως είθισται, ψέλνοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αλεξανδρουπόλεως
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Συνέντευξη του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτή Μαγνησίας, Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο Astra TV

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-alejandroupolhs-janthhs-kabalas#.UcxUYDvwnVo#ixzz2XQgBaijD

Exit mobile version