Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Αξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο,

Είναι τιμή μου που γράφω αυτό το γράμμα σε έναν Έλληνα και Αγωνιστή σαν κι εσάς! Είμαι αξιωματικός της Π. Α. και πλησιάζω τα 25 χρόνια υπηρετώντας την Πατρίδα. Σκεφτόμουν πολύ καιρό τώρα και πήρα πρόσφατα την απόφαση να σας γνωστοποιήσω κάποια πράγματα σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία αλλά και πολλών συναδέλφων. Πριν προχωρήσω σχολαστικά στα θέματα που θα αναπτύξω, θέλω να με συγχωρέσετε που γίνομαι κουραστικός αλλά η αγανάκτηση και η οργή με κάνουν να θέλω να σας ενημερώσω πλήρως σε τι κατάσταση βρισκόμαστε οι ένστολοι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Πατρίδας μας.

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω υπηρετώ σε Μονάδα παραμεθορίου όχι γιατί η υπηρεσία με έστειλε να υπηρετήσω την πατρίδα αλλά για τις εθνικιστικές ιδέες μου γιατί όπως και παλαιότερα έτσι και τώρα εκτελούσα έντιμα και ενσυνείδητα το καθήκον μου (σε κάποιους ανθέλληνες αξιωματικούς δεν άρεσε αυτό). Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που μετατίθεμαι γι’ αυτούς τους λόγους. Αυτό συμβαίνει σε αρκετούς συναδέλφους. Αν κάνεις έντιμα και σωστά τη δουλειά σου, αν μιλάς πατριωτικά με περηφάνια για Αρχαία Ελλάδα, για Λεωνίδα, Αλέξανδρο, Μιλτιάδη ή ακόμα για Κολοκοτρώνη και Νικηταρά είσαι φασίστας και σε κυνηγούν με πολλούς τρόπους. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να κάθεσαι  προσοχή στη Διαταγή που διαβάζεται εσταλμένη από τον ΥΕΘΑ κάθε χρόνο για τους “Ήρωες – Φοιτητές” του Πολυτεχνείου και να δέχεσαι να αποκαλούν δολοφόνους Μεγάλους Αξιωματικούς και Ηγέτες σαν τον Γ. Παπαδόπουλο και τον Στρατηγό Ντερτιλή. Έτσι κατάντησαν το Στρατό…. Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό Ανωτέρων και Ανωτάτων  Αξ/κών (Διοικητών – Επιτελαρχών κλπ) είναι ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και ασκούν κάθε μορφής βία στο προσωπικό τους αρκεί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης αλλά και για να κερδίσουν κάποια ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Δεν  έφταναν όλα αυτά που προανέφερα ήρθαν και οι μειώσεις… Φανταστείτε ότι έφτασαν στο σημείο να κόψουν και το επίδομα παραμεθορίου. Πως είναι δυνατόν να ζήσει ένας ένστολος με μισθό κουτσουρεμένο, με γυναίκα άνεργη συνήθως λόγω συνεχών μεταθέσεων και με ηθικό σε άσχημο επίπεδο; Έχω παντρευτεί τα τελευταία χρόνια και δεν σκέφτομαι να κάνω ένα παιδί διότι εγώ και η σύζυγός μου με αυτόν το μισθό τα βγάζουμε δύσκολα πέρα. Οι καλοί μας όμως αλλοδαποί που ήρθαν στην Ελλάδα μας χωρίς να ρωτήσουν κανένα έχουν την πλήρη υποστήριξη μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης και μπορούν άνετα να γεννούν τα αλλοδαπάκια τους.

Στην πρώτη παράγραφο αναφέρθηκα σε κάποιους ανώτερους και ανώτατους Αξ/κούς ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ οι οποίοι προβαίνουν σε κατάχρηση εξουσίας εναντίον του προσωπικού αντί να μας εμψυχώνουν και να μας στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε με μειώσεις, φτώχεια, έλλειψη προσωπικού από μαζικές αποστρατείες. Μας έχουν και δουλεύουμε χωρίς ωράριο με 4-5 καθήκοντα ο καθένας, μας απειλούν και πολλά άλλα με αποτέλεσμα εργατικά ατυχήματα (πολλοί από εμάς είμαστε τεχνικοί) και ψυχική κατάπτωση. Δεν είμαστε αχάριστοι αλλά προτιμάμε να πεθάνουμε με ένα όπλο στο χέρι πολεμώντας τον εχθρό παρά για την καρέκλα που θέλει να διεκδικήσει κάποιος ανάξιος Αξ/κος πουκακώς φοράει στολή.

Θα ήθελα να επισημάνω και κάτι άλλο που ενοχλεί εμένα και τους έντιμους συναδέλφους μου (όχι τους τραμπούκους). Η συμπεριφορά αρκετών πολιτών (σίγουρα αριστεροί Ανθέλληνες) απέναντι σε εμάς που φέρουμε στολή. Αυτό είναι προσβολή στη στολή που φοράμε και στο εθνόσημο. Τι τους ενοχλεί άραγε; Εμείς υπηρετούμε την Πατρίδα και θα πολεμήσουμε στην πρώτη γραμμή αν χρειαστεί. Εμείς θα πάμε σε πυρκαγιά για υποστήριξη της Π.Υ και σε πολλές κοινωνικές προσφορές. Γιατί να μας αντιμετωπίζουν εχθρικά; Ειλικρινά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να υπηρετώ την Πατρίδα μου με τιμή και αξιοπρέπεια. Δυστυχώς όμως με αναγκάζει η σημερινή κατάσταση να αποστρατευτώ πιο σύντομα και ας πάρω πενιχρή σύνταξη (όπως χιλιάδες συνάδελφοι τα τελευταία 3 χρόνια).

Κύριε Μιχαλολιάκο! Κλείνοντας εύχομαι σε εσάς και τους Συναγωνιστές σας υγεία και δύναμη στο δύσκολο αγώνα σας και να ξέρετε ότι οι Έλληνες Αξ/κοί και Υπ/κοί που πιστεύουν σε σας είναι πλέον αρκετοί! Θα σας στηρίξουν με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές οι οποίες σίγουρα θα φέρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα Νίκης υπέρ του Εθνικισμού!

Με τιμή

Αξ/κός της Π.Α.

Ο φίλος των μασόνων Δένδιας προσκύνησε και το σιωνιστικό λόμπι – Φωτορεπορτάζ

Θα ήθελα να θέσω μια απορία: Πώς είναι δυνατόν το Ελληνικό Δημόσιο να παρέχει εγγύηση προς την τράπεζα της Ελλάδος 90 δις ,τη στιγμή που δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε μισό ευρώ για μισθούς -συντάξεις και Εθνική Άμυνα;;;;

Συγκεκριμένα μιλάω για την προς ψήφιση τροπολογία από την ιστοσελίδα της Βουλής: και ειδικότερα: Σχετικές Συνεδριάσεις Ολομέλειας ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) Α’ ΣΔ’ Τροπολογίες Αρ. Τροπολογίας: 612/114 21.6.2013

Υπουργείο: Οικονομικών

Περιγραφή:

1.Παρατείνεται μέχρι 30-06-2014 η διάρκεια ισχύος της παροχής εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την Τράπεζα της Ελλάδος για κάλυψη πιστώσεων σε τράπεζες που εδρεύουν στην Ελλάδα. 2.Παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς στο Ελληνικό Δημόσιο, εξαιρετικά για τις χρήσεις 2012-2020, των εσόδων που προέρχονται και από ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία κατέχει η Τράπεζα της Ελλάδος για σκοπούς νομισματικής πολιτικής στο πλαίσιο του προγράμματος του Ευρωσυστήματος για τις αγορές τίτλων. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Λ.Κ.

Υπό διάλυση τα πάντα: Έπεσε το UAV που αναζητούσε τους αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων

Η Νέα Δημοκρατία, βλέποντας τη ραγδαία άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-εισπράττει καθημερινά την απόρριψη, ιδιαίτερα από τη βάση της-προκειμένου να μην βρεθεί απολογούμενη προς τα αφεντικά της, τους σιωνιστές τοκογλύφους, γιατί δεν εφάρμοσε όσα δεσμεύτηκε, προβαίνει στην καταπληκτική ιδέα της συγκυβέρνησης με τους εθνοπροδότες που τα τελευταία τρία χρόνια με την υποστήριξή της πάντα, κατέστρεψαν εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και θέλουν να μας οδηγήσουν και στην εξαφάνιση της φυλής μας!! Ο Σαμαράς όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό που τον πίστεψε και τον ψήφισε, τα πήρε πίσω-αναμενόμενο αφού η πολιτική στρατηγική των φιλελεύθερων είναι γνωστή- και προσπαθώντας να κρατηθεί με κάθε τρόπο στην εξουσία, κερδίζοντας χρόνο για να υλοποιήσει τις εντολές των πολιτικών προϊσταμένων του, δηλαδή του ΔΝΤ, της ξένης και εγχώριας τρόικας, ξεπουλάει για άλλη μια φορά τους Έλληνες και συμπορεύεται με τους γνωστούς-άγνωστους που διέλυσαν την πατρίδα μας οικονομικά, ηθικά, ιστορικά, εθνικιστικά, πολιτισμικά και κοινωνικά!

Α.Α.

Ρελάνς με μαϊμού δημοσκοπήσεις για να κρυφτεί η καθίζηση της ΝΔ και οι απώλειες προς την Χρυσή Αυγή

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΝΙΚΗΣΕ!.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ,ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

Διορίζοντας στυγνούς, ανάλγητους, ανεπάγγελτους και σκληρούς οπαδούς του νεοφιλελευθερισμού , του εκσυγχρονισμού και των μεταρρυθμίσεων προς όφελος των λίγων πάντα, θα προσπαθήσει να αποτελειώσει με όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια και πολιτικά ανθελληνικά καθάρματα, τη διάλυση της χώρας μας! Ήδη η εθνική μας κυριαρχία έχει αποφασιστεί να παραχωρηθεί στους καλούς μας γείτονες -εις ονόματι της ευρωπαϊκής πολιτικής-!!

ΟΜΩΣ…..

ΗΔΗ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ! ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ….ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ!ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α.Γ.Α.

Ακροαριστεροί παρακρατικοί τρομοκράτες απειλούν ξανά την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-28-iouniou-2013#.Ucy89flM_RM#ixzz2XSUabVfV

Exit mobile version