Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελία εργαζομένων Fintexport: Το ΠΑΜΕ μας κοροϊδεύει, η Χρυσή Αυγή μας βοήθησε

fintexport4__article

Μια επιστολή γεμάτη καταγγελίες για τον “αγώνα” των υποκριτών κομμουνιστών που “νοιάζονται για τον εργάτη”, διαβάσαμε στο blog: fintexport.blogspot.gr. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε απολύτως τίποτα! Την υποκρισία τους την έχουμε καταγγείλει άπειρες φορές. Το ΚΚΕ και γενικότερα η αριστερά στην χώρα μας έχει ιδιαιτέρως καλές σχέσεις με την δεξιά τσέπη!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ FINTEXPORT ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ: “Τόσο καιρό διαβάζουμε σε διάφορα site στο Internet όλα αυτά τα ψέματα και τις ανακρίβειες που γράφουν για την ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ. Θέλαμε από την αρχή να ακουστεί και η δικιά μας φωνή παρά έξω, αλλά δεν ξέραμε με ποιο τρόπο! Θέλουμε κατ’ αρχάς να ευχαριστήσουμε τα άτομα που μας βοήθησαν να φτιάξουμε το δικό μας μπλοκ για να ακουστεί η αλήθεια. Με το τωρινό σωματείο της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και το ΠΑΜΕ που θέλει να φαίνεται ότι βοηθάει τους ανέργους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ έχουμε τσακωθεί πολλές φορές σε διάφορες συνελεύσεις που γίνονταν στο εργοστάσιο κατά καιρούς. Έχουμε πλέον σταματήσει να πηγαίνουμε στις συνελεύσεις γιατί μας κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μας!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kataggelia-ergazomenwn#.Uc4HB_lM_RM#ixzz2XYDA2WTd

Exit mobile version