Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Εύβοιας – Βοιωτίας, ΛΑΣΙΤΑ

τοευβοιαβοιωτια

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν μέλη και φίλοι της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας την ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Ευβοίας, Νίκο Μίχο.  Ο Συναγωνιστής παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματός μας ορμώμενος από τα γεγονότα της επικαιρότητας και πληροφόρησε το κοινό για τα κοινοβουλευτικά δρώμενα και τον πόλεμο που έχει κηρύξει το σύστημα εναντίον των Εθνικιστών σε κάθε επίπεδο και με κάθε μέσο.  Προβλήθηκε επίσης βίντεο με επιλεκτικές δράσεις και παρεμβάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον τελευταίο χρόνο, διάστημα κατά το οποίο αποτελούμε πλέον κοινοβουλευτικό κόμμα.  Δράσεις και παρεμβάσεις οι οποίες ενισχύουν και αναδεικνύουν τις διαφορές μας από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, εντός ή εκτός Βουλής.  Είμαστε η Νέμεσις που έρχεται! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι φωτιές του Άι Γιάννη στα γραφεία της Χαλκίδας

Για δεύτερη χρονιά φέτος, άναψαν οι φωτιές του Άι-Γιάννη του Λαμπαδιάρη, στη γειτονιά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Χαλκίδα.  Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας διοργάνωσε την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν φίλοι και Συναγωνιστές του Κινήματος, κάθε ηλικίας, με τα παιδιά και τους ηλικιωμένους να το διασκεδάζουν περισσότερο. Οι φωτιές άναψαν στις 10μ.μ. ακριβώς.  Οι Χρυσαυγίτες ήταν οι πρώτοι που πέρασαν και ακολούθησαν τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι, αφού χαμήλωσε η φωτιά.  Παραδοσιακό ελληνικό κλείσιμο της βραδιάς με πλούσιο τραπέζι και νόστιμα εδέσματα.  Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φροντίζουμε να διατηρούμε τις παραδόσεις μας, πριν αυτές εξαφανιστούν μέσα στην καταναλωτική εποχή μας. Γιατί η παράδοση είναι το θησαυροφυλάκιο που κρατά την ψυχή του Λαού μας Αθάνατη.  Καλή δύναμη στους Έλληνες!  Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

T.O. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή 19:00 – 21:00

Προβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την προβολή για τον ένα χρόνο παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την  έντονη δράση του Κινήματος εντός του κοινοβουλίου, καθώς και για τις δύσκολες μάχες που δίνουν οι Βουλευτές μας, μέσα σε αυτό το άντρο της διαφθοράς, προκειμένου να μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια που του την έκρυβαν όλα τα κόμματα, ανεξαιρέτως, εδώ και 40 χρόνια.

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Αιμοδοσία ΛΑΣΙΤΑ

Την Κυριακή 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία για Έλληνες στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης της Πράσινης Πτέρυγας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α, στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, υπό το βλέμμα της Τ.Ο Ασπροπύργου. Η αλληλεγγύη συνεχίζεται…
ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. – Για να ξεβρομίσει ο κλάδος.   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Για να ξεβρομίσει ο τόπος.

Επικοινωνία με τον ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.
Τηλέφωνο Γραμματείας: 6977200226
Ιστοσελίδα: LA-S-I-T-A.BLOGSPOT.GR

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-euboias-boiwtias-lasita#.Uc4H4_lM_RM#ixzz2XYE4aRqG

Exit mobile version