Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Μπράβο για την καθαρή πολιτική σας θέση και τον αγώνα σας. Η μόνη καθαρή ελληνική φωνή στην Βουλή. Οι ανθέλληνες, έχουν χάσει απλά την μπάλα κυριολεκτικά. Πελαγοδρομούν χωρίς κάποιο τελικό στόχο. Πέρσι ψήφισα Καημένο και ΝΔ (πρώτη και δεύτερη εκλογή). Πίστευα ότι ο Σαμαράς θα το παλέψει. Γελάστηκα όπως και πολλοί ακόμα. Σήμερα ακούω λόγω και της δουλειάς μου, ακόμα και από ανθρώπους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ (από αντίδραση) ότι θα το ρίξουν στην ΧΑ. Στην αγορά δεν κινείται τίποτε, τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις πεθαίνουν και μαζί τους και οι ελπίδες του κόσμου για το αύριο.

 

Μ.Φ.Χ.

 

Με λιποθυμία Σαμαρά και χοντρό γλείψιμο στο ΠΑΣΟΚ άρχισε το συνέδριο της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Εγώ δε θα γράψω παράπονα, δε θα γράψω αναθέματα, δε θα γράψω για τα δύσκολα που περνάω όπως πολλοί συνέλληνες μας, δε θα γράψω για τον κοινωνικό αποκλεισμό μου λόγω κάποιας ασθενείας που έχω, δε θα γράψω για τα δύσκολα οικονομικά μου, δε θα γράψω για τα κοράκια που βλέπουν τη πατρίδα μου σαν ένα φιλέτο, δε θα γράψω για την παιδεία που έχει συρρικνωθεί και αλλοιωθεί, δε θα γράψω για τους στενούς οικογενειακούς κύκλους των πολιτικών που επωφελούνται, δε θα γράψω για το μέσο Έλληνα που έχασε τη δουλειά του, δε θα γράψω για την ανύπαρκτη υγειά μας, δε θα γράψω για τα ξεχασμένα νησιά μας και τη Θράκη μας δε θα γράψω…

 

θα γράψω για όλους αυτούς που έγιναν η παρηγοριά και η ελπίδα σε αυτό τον τόπο, που αγκάλιασαν τα προβλήματα του αδερφού τους και έγιναν δικά τους, που δεν λύγισαν, που δε γονάτισαν, δεν έκλαψαν, δεν έβαλαν τέρμα στη ζωή τους, που χαμογελούν, που πιστεύουν, που αγαπούν, που ξέρουν να τα βγάζουν υπερήφανα πέρα στα δύσκολα.

 

Θα γράψω για αυτούς που αγαπούν το έθνος τους και που είναι υπερήφανοι. Θα γράψω για όλους αυτούς ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με αγκάλιασαν και που αγαπούν όσο και εγώ την πατρίδα μας.

 

Β.Κ.

 

Δημοσκόπηση Zougla.gr: Φυλλορροούν Σύριζα και ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή

 

Καλημέρα σας. Θέλω να θίξω τα νέα κριτήρια για να πάρουν επιδόματα οι οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά. Είναι άδικο να στερούν πόρους από κάποιον που παίρνει επίδομα ανεργίας ή αναπηρίας…. Δεν ξέρω τι να πω… Η εξαφάνιση του ελληνικού έθνους σε γρήγορους ρυθμούς… Σας παρακαλώ κάντε ό,τι μπορείτε.
Με εκτίμηση

 

Α.Μ.

 

Κυκλοφορεί αύριο το δεύτερο φύλλο της Εθνικής εφημερίδας “Εμπρός”

 

Συναγωνιστές καλησπέρα! Σε μία “περιπλάνησή” μου στο Διαδίκτυο, βρήκα στην ιστοσελίδα του γνωστού -και μη εξαιρετέου- Νίκου Χατζηνικολάου, enikos.gr, την συνέντευξη της “ηθοποιού” Καρυοφιλλιάς Καραμπέτη, η οποία φυσικά και καταφέρθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. Αφού αναμάσησε και αυτή τις γελοιότητες περί ναζισμού, ολοκαυτώματος, ανυπεράσπιστων μεταναστών, κτλ., ο δημοσιογράφος τήν ρώτησε για την δημοσκοπική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι “στις δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή έρχεται ΔΕΥΤΕΡΟ κόμμα”! Μπορεί οι “πειραγμένες” δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή σταθερά τρίτη δύναμη, με πετσοκομμένα ποσοστά, αλλά οι δημοσιο-κάφροι που γνωρίζουν τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, συχνά-πυκνά πλέον ξεφεύγουν και λένε την αλήθεια.
Ότι η Χρυσή Αυγή πιάνει πλέον την δεύτερη θέση και συνεχώς ανεβαίνει! Μέχρι την Τελική Νίκη!

 

Π. Α.

 

Εθνικό έγκλημα η υποβάθμιση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας

 

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να διαβάσετε την 1η σελίδα του “Οδηγού για την συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2013” όπου αναφέρει ότι υπόχρεοι υποβολής έχουν “κάθε φυσικό πρόσωπο, που έχει την κατοικία του στην Ελλάδα, έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν αποτελεί προστατευόμενο μέλος”. Αναρωτιέμαι, οι “κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες” είναι υπόχρεοι ή όχι ή… είναι όλοι 17 χρονών;

 

Με εκτίμηση

 

Θ.Ζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-iouniou-2013#.Uc7QyvlM_RM#ixzz2XbitLdBc

 

 

Exit mobile version