Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ληστρική επίθεση του σιωνιστικού κεφαλαίου

goldman-sachs-sec__article

Είναι χαρακτηριστική η παράνομη και καταχρηστική τακτική των τραπεζών που έχουν εφαρμόσει κατά τα τελευταία 4 χρόνια, όπου έχουν υπερδιπλασιάσει το επιτόκιο χορηγήσεως των επαγγελματικών δανείων.

Αυτή η μονομερής και κατά την απόλυτη κρίση των τραπεζών αναπροσαρμογή των επιτοκίων χορηγήσεως που ίσχυαν συμβατικά, είναι απολύτως παράνομη και καταχρηστική, δεδομένου μάλιστα ότι λόγω και της υφιστάμενης ακραίας και απρόβλεπτης οικονομικής κρίσης έχει συρρικνωθεί κατά πολύ το εισόδημα των επιχειρήσεων και έχουν μειωθεί για τον ίδιο λόγο και τα μισθώματα από 25% έως και 40% κατά περίπτωση, ενώ συγχρόνως έχει αυξηθεί η φορολογική επιβάρυνση. Ολόκληρη η υφήλιος ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους. Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. Οι κυβερνήσεις, κατ’ εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και ο χιλιοπροδομένος. Αλλά ο εχθρός έχει όνομα πια. Είναι ο Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν αυτοί που ρίχνουν τις ευθύνες σε άλλους, μήπως μας  αποπροσανατολίζουν για να μην δούμε την παγίδα στην οποία μας ρίξανε;

Μήπως φταίει το κόλπο του χρηματιστηρίου που στήσανε οι Εβραϊκές τράπεζες που εδρεύουν στην Αμερική και άδειασε την Ελλάδα από χρήματα το 1999, ενώ στην συνέχεια την γέμισε με δανεικό,υποτιθέμενα φθηνό, χρήμα, για να γίνει το δόλωμα που θα μας έριχνε στην παγίδα που πέσαμε ,ακόμα πιο οδυνηρά σήμερα, αντί το 1999. Και όλα αυτά με την παρακολούθηση και τις ευλογίες της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος, που γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει που θα οδηγούσε αυτή η κατάσταση με το υποτιθέμενα φθηνό χρήμα που κατεύθυναν στην κατανάλωση οι εγχώριες τράπεζες και το οποίο σε μεγάλο βαθμό δανειζόντουσαν από τις ξένες. Αλλά προφανώς αυτό που θέλανε είναι να μην πάρουν τα χρήματα τους πίσω αλλά την περιουσία του δανειστή και των εγγυητών του. Με δηλώσεις του, ο Ιάπωνας Υπουργός Οικονομικών, Τάρο Άσο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Πολλές ευρωπαϊκές τράπεζες παγιδεύτηκαν από τα ύποπτα χρηματοπιστωτικά προϊόντα, τα περιβόητα ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου, ενώ οι ιαπωνικές τράπεζες δεν έπεσαν με τα μούτρα πάνω τους ».

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα όμως υποδουλώθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στις απαιτήσεις των ξένων τοκογλύφων και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτοί που μας διοικούν είναι ανάξιοι και μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός ποια είναι η Ελλάδα που μας αξίζει και ποια Ελλάδα θέλουμε για το μέλλον των παιδιών μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-lhstrikh-epithesh-tou-siwnistikou-kefalaiou#.Uc8XpflM_RM#ixzz2XdC8WeNq

Exit mobile version