Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

29-06-2013: Σύλληψη 28χρονου ημεδαπού που ενέχεται σε σωρεία ένοπλων ληστειών σε τράπεζες της Ατικής. Εξιχνιάστηκαν 11 ληστείες.

Κύριε Δένδια που είναι η φωτογραφία του “νεαρού”; Θα μας ενημερώσετε σε ποιο κόμμα-απόκομμα ανήκει; 

Φυσικά και η ερώτηση είναι ρητορική… ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον ΠΡΟΠΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, που ενέχεται σε σωρεία ένοπλων ληστειών σε Τράπεζες της Αττικής

Συμμετείχε το τελευταίο 7μηνο σε ένδεκα (11) ένοπλες ληστείες Τραπεζών της Αττικής, με συνολική λεία 168.240 ευρώ

Συνελήφθη χθες (28-6-2013) το πρωί στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 28χρονος ημεδαπός, για ένοπλες ληστείες σε Υποκαταστήματα Τραπεζών της Αττικής καθώς και για κλοπές. Σε βάρος του επιπλέον εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για παρόμοια αδικήματα.

Ο 28χρονος συλληφθείς, μαζί με τον 23χρονο ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι εισέρχονταν οπλισμένοι στα υποκαταστήματα, όπου ο συλληφθείς πήγαινε «εσωτερικά» των ταμείων και αφαιρούσε τα χρήματα, ενώ ο συνεργός του είχε το ρολό του «τσιλιαδόρου», επιτηρώντας το χώρο.

Μέχρι τώρα έχει εξακριβωθεί ότι οι δυο δράστες, κατά το τελευταίο επτάμηνο, έχουν διαπράξει, με την ιδία μεθοδολογία δράσης, ένδεκα (11) ένοπλες ληστείες.

Αναλυτικά :

Το σύνολο των αφαιρεθέντων χρημάτων από τις παραπάνω ληστείες, ανέρχεται στις 168.240 ευρώ. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες ενέχονται και σε δυο περιστατικά κλοπής μοτοσικλετών, την 8-1-2013 από το Περιστέρι και την 30-5-2013 από την Αθήνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις – έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του συνεργού του .

Υ.Γ.Κ.Ε.: Ευτυχώς που δεν είναι ο Ρουπακιώτης στο αρμόδιο υπουργείο, γιατί και αυτός ο “νεαρός” σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα βρισκόταν εκτός φυλακών…

Exit mobile version