Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προβολή στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

1xronos(1)

Την Πέμπτη 20-06-2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε προβολή – βίντεο με θέμα: «Ένας χρόνος Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο» .Από νωρίς, οι Συναγωνιστές έστηναν τον προτζέκτορα, τοποθετούσαν τα ηχεία, έκαναν δοκιμές ήχου-εικόνας. Τα μάτια μας έψαχναν τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο, Γιώργο Παπαγεωργίου, να μας ενημερώσει για το περιεχόμενο του βίντεο. Οι οδηγίες του παρέμεναν σαφείς  μέχρι όλοι να πάρουν θέσεις σε μια αίθουσα κατάμεστη. Το βίντεο ξεκινά, τα φώτα σβήνουν και αρχίζει η μαγεία!

Παρακολουθούμε με δέος τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, να αγορεύει στην αίθουσα της Βουλής, τη Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια στο βήμα να κραδαίνει την εφημερίδα μας, τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη επί του βήματος να μάχεται, τον Συναγωνιστή Γιώργο Γερμενή εναντίον των «εργατικών» Rolex 7.000 ευρώ, τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο να ξεμπροστιάζει τον «Μr Alexis» και τον Δραγασάκη (φέρτε μας τον φρούραρχο). Οι σκηνές εναλλάσσονται, τα πλάνα διαδέχονται το ένα το άλλο. Αποσπάσματα από τη διανομή τροφίμων σε Έλληνες. Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός εκεί παρών, όπως και όλοι οι άλλοι Συναγωνιστές όπου και όταν υπάρχει ανάγκη. Η ομάδα Πολιτικής Προστασίας επί τω έργω σε πυρόσβεση, στιγμιότυπα από την Πανελλήνια Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες, εικόνες από τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο να δίνει πρώτος αίμα, πλάνα από την Εθνικιστική συγκέντρωση των Ιμίων και από το Εθνικιστικό κάλεσμα στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Σε όλες τις Εθνικές εκδηλώσεις, στη Βουλή, στους δρόμους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει παρούσα ΠΑΝΤΟΥ! Η αίθουσα σείεται από τα χειροκροτήματα. Ήμασταν όλοι εκεί, είμαστε όλοι εδώ, θα είμαστε πάντα ΠΑΝΤΟΥ!!! Γιατί είμαστε Έλληνες, Εθνικιστές, Χρυσαυγίτες!!! Αγαπάμε, τιμάμε και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, για το Έθνος, ως γνήσιοι Χρυσαυγίτες!

Ένας χρόνος μετά… Είμαστε όλοι εδώ. Πυρωμένοι, ατσάλινοι, ενωμένοι, πιστοί, υπάκουοι, έτοιμοι πολεμιστές, γιατί μόνο με αγώνες το Έθνος μας μεγαλούργησε, επέβαλλε τον σεβασμό και μόνο με αγώνες  θα επιβιώσει.

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-megarwn-peramatos-anatolikhs-attikhs-komothnhs#.UdAE1PlM_RM#ixzz2Xh3FASHB

Exit mobile version