Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; (βίντεο)

mosque-in-AthensΗ Ελλάδα του 2013 κατατάσσεται στις “Δημοκρατίες” ή τον… “Μεσαίωνα”, ανάλογα με το αν θα κατασκευάσει ή όχι μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα. Αυτό υποστηρίζει μεταξύ άλλων σε εκτενές αφιέρωμά του για την προοπτική κατασκευής τζαμιού στην πρωτεύουσα, το μεγάλο αραβικό δίκτυο “Al Arabiya”.

Στο ρεπορτάζ συνδέεται ευθέως η ανέγερση του τεμένους με την προσέλκυση επενδύσεων από τις αραβικές χώρες, που έχει ανάγκη η Ελλάδα την εποχή της μεγάλης κρίσης, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, ενώ φιλοξενούνται μαρτυρίες μουσουλμάνων που κατοικούν στην Ελλάδα, με… γκρίζα χρώματα για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν, και αναφορές στη Χρυσή Αυγή αλλά και τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Το “Al Arabiya” σχολιάζει με νόημα ότι ακόμη κι αν προχωρήσει η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους, οι ελληνικές αρχές δεν επιθυμούν να υπάρξει μιναρές, για να περιοριστούν οι αντιδράσεις, ενώ το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο χώρος που έχει επιλεγεί είναι μια παλιά ναυτική βάση, στην οποία μπορεί κανείς να βρει σήμερα σκουπίδια και μπάζα.

“Η Ελλάδα δεν έχει τζαμί από την εποχή της Απελευθέρωσής της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι ρατσιστικές επιθέσεις πολλαπλασιάζονται, και οι μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα έχουν αραιώσει τις εμφανίσεις τους σε χώρους προσευχής, επειδή φοβούνται”, αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ, που υπενθυμίζει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν είχε προσφερθεί να δώσει η Τουρκία τα χρήματα στην ελληνική κυβέρνηση, ώστε να κατασκευαστεί το τζαμί.

Αυτά διαβάσαμε στο διαδικτυακό τόπο Υστερόγραφα

Αυτό που δεν λέει κανείς τους στους Έλληνες είναι ότι στις ισλαμικές χώρες δεν επιτρέπεται ούτε σταυρό να φοράς, ούτε να κάνεις τον σταυρό σου, φυσικά ούτε λόγος για ανέγερση Χριστιανικών Ναών! Δεν κρούει κανείς τον κώδωνα του κινδύνου για το ότι η θρησκεία των ισλαμιστών είναι και επιθετική πολιτική έκφραση που τους προτρέπει να σκοτώσουν τους “άπιστους” προκειμένου να κερδίσουν τα “ουρί” του παραδείσου τους… Έτσι με το να ισχυρίζεται κάποιος ότι “η Ελλάδα κατατάσσεται στον Μεσαίωνα” επειδή δεν υπάρχει τζαμί είναι τουλάχιστον άστοχο αν όχι προδοτικό… με ό,τι αυτό συνεπάγεται!  Όσο για το ότι  “ο χώρος που έχει επιλεγεί είναι μια παλιά ναυτική βάση, στην οποία μπορεί κανείς να βρει σήμερα σκουπίδια και μπάζα”, αυτό κι αν είναι θέμα μεγίστης προδοσίας καθότι εκείνο το σημείο είναι στρατηγικό… Τέλος να επισημάνουμε ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα μονάχα λειτουργούν πάρα πολλά τζαμιά, τα περισσότερα παράνομα με τις ευλογίες του κράτους!

Οι μεγάλοι δημοκράτες, γιατί δεν κάνουν ένα δημοψήφισμα να δούμε τι θέλει ο Ελληνικός λαός;

Παρακολουθείστε την εξαιρετική ομιλία του συναγωνιστή Δικηγόρου Ιωάννη Ζωγράφου που έγινε στην τοπική Αθηνών:

https://docs.google.com/file/d/0B_thR1HMpL7zTXRNcEtlQjlYZjA/edit

Exit mobile version