Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοφιλέστερο βίντεο στο youtube η εκπομπή της Χρυσής Αυγής – ΝΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ!

εκπομπήχααπαγορευμένη

Νέα προσπάθεια φίμωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Αυτή τη φορά, το ανεξάρτητο, υποτίθεται, ίντερνετ έβαλε στο στόχαστρό του την τελευταία διαδικτυακή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Το χρονικό της πρωτοφανούς αυτής φίμωσης έχει ως εξής: Προσπαθώντας να σπάσουμε τη συνωμοσία της σιωπής που μας έχουν επιβάλλει τα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή στην πλατφόρμα του youtube και ,μάλιστα, μέσω του επίσημου καναλιού του βουλευτή του Κινήματος Συναγωνιστή Ηλιόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής, το youtube μας ενημέρωσε ότι το βίντεο έχει ήδη απαγορευθεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η θεαματικότητα της συγκεκριμένης εκπομπής ήταν τεράστια, γεγονός που παραδέχεται και η ίδια η εταιρεία, τοποθετώντας το επίμαχο βίντεο στα δημοφιλέστερά της. Οι προσπάθειές μας να αναρτήσουμε την εκπομπή σε άλλους λογαριασμούς απέβησαν άκαρπες και κατά συνέπεια για τη δεύτερη και τρίτη εκπομπή, καταφύγαμε στην πλατφόρμα livestream. Παρολ’ αυτά, το youtube με την παρακάτω προειδοποίηση που μας απέστειλε μας προειδοποιεί – απειλεί ότι θα κλείσει οριστικά το κανάλι βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η πολεμική που δεχόμαστε από τα διεθνή κέντρα μας ικανοποιεί και μας ενισχύει την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Όσο πιο πολύ μας πολεμούν οι εχθροί της πατρίδας μας τόσο περισσότερο θα ισχυροποιείται το Κίνημα των ελεύθερων Ελλήνων Εθνικιστών που σύντομα θα κάνει πραγματικότητα την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhmofilestero-binteo-sto-youtube-h-ekpomph-ths-chrushs-aughs-nea-apagoreush#.UdCRD_lM_RM#ixzz2XjTMobZ4

Exit mobile version